mkapten Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Γειά σας παιδιά! Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω προβλήματα με τον υπολογιστή μου, βγάζοντάς μπλέ οθόνες ξαφνικά με το μήνυμα στην αρχή KERNEL DATA ERROR. Άλλες φορές, μετά την μπλέ οθόνη και το reset που του κάνω αφού δεν υπάρχει άλλη λύση για να ξεκολλήσει, κολλάει στην αρχή και μου βγάζει το μήνυμα NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Delete για restart, αλλά και πάλι σπάνια να ξεκικήσει το φόρτωμα των windows, αφού μου βγάζει το ίδιο μήνυμα πάλι αρκετές φορές. Ακόμη και ύστερα από αρκετά format το πρόβλημα επαναλαμβάνεται... Μήπως θα μπορούσε κανείς να με διαφωτήσει δίνοντάς μου κάποια λύση ή έστω κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
asteris777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μαλλον ο σκληρος σου ειναι φιλε.δοκιμασε σε κανενα αλλο σκληρο να βαλεις τα win και δες! αν συνεχιστει εδω ειμαστε
thanocaster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πες μας τη σύνθεση του μηχανήματός σου.
agrb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μαλλον ο σκληρος σου ειναι φιλε.δοκιμασε σε κανενα αλλο σκληρο να βαλεις τα win και δες! αν συνεχιστει εδω ειμαστε +1 για σκληρό
mkapten Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Λέτε να δοκιμάσω να φορτώσω τα Windows ξανά αλλά αυτή τη φορά στον άλλο σκληρό να δω μήπως κι αλλάξει κάτι?
mkapten Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πες μας τη σύνθεση του μηχανήματός σου. To μηχάνημα αποτελείται από ένα επεξεργαστή INTEL 3.4 64bit, μια μητρική ASRock 775V88+ (AGP) μια NVIDIA 6600GeForce και 2 σκληρούς δίσκους (1 Seagate για τα Windows και 1 Hitachi για x-tra αρχεία).
asteris777 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Λέτε να δοκιμάσω να φορτώσω τα Windows ξανά αλλά αυτή τη φορά στον άλλο σκληρό να δω μήπως κι αλλάξει κάτι? ναι δοκιμασε για να δουμε περιπου τι φταιει
thanocaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Drivers για τον SATA Controller δοκίμασες να ξαναβάλεις;
mkapten Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Με το που μπαίνει στα Windows αμέσως μετά το format του εγκαθιστώ τα driver του chipset (VIA). Πιστέυω πως αυτό τα περιλαμβάνει όλα. Αυτό δεν εννοείς? Μπορεί κι εγώ ο ίδιος να μη κατάλαβα καλά πια drivers εννοείς...
mkapten Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, δοκίμασα να ξαναπεράσω τα windows στον άλλο μου σκληρό απομονώνοντας τον πρώτο που τα είχα αρχικά.Στην αρχή εκεί που ζητά να πατήσεις κάτι για να συνεχίσει να φορτώσει από το cd, μου πέταξε από κάτω και πάλι το μήνυμα NTLDR is missing. Με Ctrl+Alt+Del που του έκανα, ξεκίνησε κανονικά, αλλά αφού καθιστέρησε αρκετά να προχωρήσει στην οθόνη όπου πατάς F8 και προχωράς παρακάτω, την ώρα που έκανε format στο σκληρό μου εμφάνισε πάλι μπλέ οθόνη με αυτά τα ακαταλαβίστικα και το νέο αυτή τη φορά μήνυμα: DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS. Τί είναι πάλι αυτό το καινούριο??
mkapten Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μετά το κόλλημα αυτό του έκανα επανεκκίνηση και τώρα δε μου βρίσκει καθόλου το σκληρό, και δεν έχω ιδέα πως να τον κάνω να τον βρεί... :cry:
asteris777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 dokimases na to valeis se allo controller tis mitrikis?
androu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 κάπου στο bios έχει να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις την υποστήριξη για sata.Για κάντο να δείς μήπως φύγει το error.
Age4Greeks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να κανεις ολα αυτα τα πειραματα περι σκληρου και εγκαταστασης γιατι δεν εισαι σιγουρος οτι ειναι ο σκληρος το προβλημα, μηπως ειναι η μνήμη ελλατωματικη ή μη συμβατική?
mkapten Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας και τις γνωμες σας αλλα ουτε η μνημη ηταν.Αν ηταν η μνημη πιστευω οτι θα χτυπουσε "καμπανακι" οταν ανοιγε το pc. Άλλαξα τα controller στις μητρικες και περασα τα win στο 2ο σκληρο μου και τα φορτωνει τωρα απο εκει. Έκανα κι ενα formataki στο δισκο που ειχα τα win στην αρχη και εχω σα 2ο αυτον τωρα. Δεν εχω καταλαβει ακομη κι εγω τι εφταιγε τελικα, αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι το pc εστρωσε και παει μια χαρα τωρα, οποτε δε με νοιαζει τι ηταν τελικα.. Ευχαριστω και παλι, να ειστε καλα παιδες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.