Προς το περιεχόμενο

Μαντινάδες

jtp4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Ξέρει κανένας να μου πει ποιος είναι ο τραγουδιστής που λέει την μαντινάδα “Ήρθαν οι ειδικοί φρουροί”

Και αν ξέρει από πού μπορώ να κατεβάσω το cd

Ευχαριστώ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτα τα hitακια με ειδικους φρουρους κ τα σχετικα,ο Zερβακης-Ρουβας των λυραριδων-ντροπη της κρητης τα ξεκινησε...βρες κανενα ''πριν το χαραμα'' κτλ,κ θα καταλαβεις...''το 4 επι 4 κ ο σκυλος απο πισω,κι οπου θωρω ζωοκλοπη,τρεχω να βοηθησω... ''

Δημοσ.

"Τσιγάρα σπίρτα ράδιο κιάλια κουδούνια σκύλοι τα Όρη η βέργα και η βροχή ειν’ του βοσκού οι φίλοι"

Ευχαριστώ αλά άνομα θέλω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ήρθαν οι ειδικοί φρουροί

Το τραγουδάει ο Νίκος Κυριακάκης

ο Zερβακης-Ρουβας των λυραριδων-ντροπη της κρητης

Γιατί ο Ζερβάκης είναι ντροπή της Κρήτης;

Δημοσ.
Γιατί ο Ζερβάκης είναι ντροπή της Κρήτης;

γτ δεν παιζει πιο αθλιος λυραρης με ποιο αθλιες μαντιναδες κιολας κτλ...ο τυπος ειναι ανεκδοτο...προσωπικη αποψη(αλλα οχι μονο εμενα μαλλον...)

Δημοσ.

Εγώ αν και δεν είμαι από την Κρήτη ακούω φουλ κρητικά (Ζερβάκη, Αεράκη , Κυριακάκη και ότι βρω) .Το άτομο που με έκανε να ακούω κρητικά ήταν ο Ζερβάκης όταν τον άκουσα πρώτη φορά.

Δημοσ.

Απλά έχε υπ' όψιν ότι ο Ζερβάκης και ο Κυριακάκης έχουν τόση σχέση με την παραδοσιακή Κρητική μουσική όση σχέση έχει ο Πάριος και οι Κονιτοπουλαίοι με τα αυθεντικά νησιώτικα.

Ο Αεράκης ΕΙΝΑΙ η Κρητική μουσική.

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά ο στοίχος η λίρα τους με μπόλικο ουίσκι εάν είσαι και όπου πάω αγαπάω είναι τρέλα.

Δημοσ.

Η λύρα τους είναι χάλι μαύρο.

Ο Ζερβάκης τεχνικά είναι εξαιρετικός δεξιοτέχνης, με δυνατότητες, απλά προτιμάει να παίζει τ' @@ του αντί να παίζει αθρωπινά.

Ο Κυριακάκης δεν ξέρει ούτε να κουρδίσει, ΤΟΣΟ άμπαλος.

Η ψευτοκαπετανιά, οι δημόσιες σχέσεις και οι μαντινάδες για τα ΕΚΑΜ έχουνε κάνει αυτά τα ζούμπερα να είναι πρώτα ονόματα σήμερα.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον βαγγο απο πανω,η ψευτοκαπετανια τους εχει φαει μαζι με τις

π@π@ριες για εκαμ,ειδικους φρουρους κτλ...ο ζερβακης οντως παιζει να ειναι τεχνιτης(που πιστευω πως ειναι κ οι περισοτεροι)απλα εχουν βρει τωρα το παραμυθι κ πανε κ παιζουν βλακειες κ τρελαινονται κατι κοπελακια στα χωρια κ τους τα σκανε...εγω γουσταρω τζουγανακη τελευταια,εχει καψει κι αυτος λιγο φλατζα,αλλα ζωντανα που τον ειχα δει κατω,τα ειχε σπασει...

"κλαιει κ η φιλιοτσα μου,ακομα στ'ονειρο της,την ωρανε που τα εκαμ,πιανανε το νονο της..."loooll....:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...