accipio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Bασικός και αναντικατάστατος downloader manager για μένα: Flashget classic (v1.73). Βοηθητικοί: Orbit downloader και DAP.
rio9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 TO KALLYTERO KAI TAXYTERO PROGRAMMA TO XRHSIMOPOIO EINAI INTERNET DOWNLOAD MANAGER,KAI POLI KALO ME TO RAPIDSHARE EIMAI PREMIUM XRISTIS
dimitris2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 [offtopic] rio9 καλωσηλθες στο insomnia, ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες αλλα θα πρεπει να ξερεις οτι τα κεφαλαια γραμματα δεν επιτρεπονται καθως ειναι πολυ κουραστικα για τα ματια και φαινεται σαν να φωναζεις. καλη συνεχεια! [offtopic]
Skia11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μετά απο δοκιμές διάφορων d/w managers έχω καταλήξει στον Internet Download manager, απλό, φιλικό, γρήγορο, τα downloads πάντα τερματισμένα στα 1,2mb/sec - 1,3mb,sec και προ πάντωn χωρίς 100000000 διαφημιστικές μλκιες και επιπρόσθετα crap.
parashos_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Για όσους έχουν premium στο rapidshare τι προτείνεται? Χρησιμοποιώ καιρό το rapget ! Μήπως να γίνει κανένα poll? φιλε μου χρησιμοποιουσα το rapget καιρο τωρα και μπορω να πω οτι οι ταχυτητες σερνοντουσαν εβαλα πειραματικα το flachget και οι ταχυτητες πηγαν στα υψη.Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο προγραμμα!!!!
thodoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εχοντας εγκατεστημενο τον DAP,παρατηρησα οτι ναι μεν μου δινει πολυ καλες ταχυτητες(1,8mb-2,3mb) αλλα δυστυχως οταν κατεβαζω αρχεια .rar πολλα απο αυτα τα κατεβαζει με σφαλματα,αρα φτου κι απ την αρχη αυτα τα κομματια.... π.χ..κατεβαζω μια ταινια αποτελουμενη απο 8 rar...ε σιγουρα τα 2 απο αυτα δεν θα κατεβουν σωστα Τι μπορει να φταιει??? Να αναφερω επισης οτι 99% κατεβαζω απο rapidshare,και επισης οτι ειμαι premium μελος του. Εχετε γενικως να προτεινετε καποιον αλλο ΚΑΛΟ download manager(που να μπορει να διαχειριζετε και λογαριασμους rapidshare εννοειται)??? Μην μου πειτε RapGet...τον εβαλα σε pc της δουλειας και κολλησε ολοκληρωτικα το laptop!!!
Thanasis159 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 IDM!!! Τέλεια αποτελέσματα σε rapidshare και μόλις 1 corrupted αρχείο σε 6 μήνες καθημερινού κατεβάσματος!
giogr4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, τι βολεύει το καθένα μας. Προσωπικά χρησιμοποιώ Free Download Manager εδώ και 1 χρόνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα είτε σε rapidshare είτε αλλού.
stamatis_uoa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 egv 6 xronia xrisimopio ton download accelaretor plus kai eimai apolyta eyxaristimenos
MrTryANalyzer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 IDM + FLASHGOT (extension for firefox ) !!!
ffseriespower Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 download manager για κατέβασμα μέσω premium από rapidshare δεν υπάρχει στα linux ubuntu?
thodoras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 IDM!!! Τέλεια αποτελέσματα σε rapidshare και μόλις 1 corrupted αρχείο σε 6 μήνες καθημερινού κατεβάσματος! Τον IDM ομως τον χρησιμοποιεις σε 24mbit συνδεση? Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι μηπως φταιει ο μεγαλος ρυθμος download που κατεβαινουν corrupted τα rar και οχι ο DAP...
spiros315 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Orbit.Κάνει ίδια δουλειά με τον idm και είναι freeware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.