Προς το περιεχόμενο

bluetooth ακουστικό και μουσικη

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά θέλω να μάθω το εξής απλό

ποιο κινητό Ericsson υποστηρίζει Bluetooth που να ακούς και μουσική και radio. Η συσκευή Bluetooth ακουστικό που υποστηρίζει αυτό το πράγμα υπάρχει, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω το μοντέλο κινητού. Έχω ρωτήσει σε καταστήματα κινητών αλλά κανένας δεν ξέρει σίγουρα να μου πει

Δημοσ.

Στα χαρακτηριστηκά του ακουστικού γράφει πια μοντέλα υποστηρίζει. Αν και τα τελευταία μοντέλα είναι σχεδόν σίγουρο ότι το υποστηρίζουν. Το w580 μου δουλεύει τέλεια με το HBH-DS980 μου.

Δημοσ.

Οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν το πρωτόκολλο A2DP σου δίνουν τη δυνατότητα να ακούς ασύρματα μουσική.

Άρα ψάχνεις συσκευές με αυτή την δυνατότητα.

Δημοσ.
με αυτή τη συσκευή μπορείς να ακούς και ραδιόφωνο στο ακουστικό του bluetooth ή όχι;

όχι, δεν μπορείς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Υπάρχει κάποια συσκευή που να υποστηρίζει ραδιόφωνο στο ακουστικό Bluetooth ;

Έχω πάει σε τόσα μαγαζιά Vodafone kai Γερμανός αλλά κανείς δεν ήξερε να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Υπάρχει κάποια συσκευή που να υποστηρίζει ραδιόφωνο στο ακουστικό Bluetooth ;

Έχω πάει σε τόσα μαγαζιά Vodafone kai Γερμανός αλλά κανείς δεν ήξερε να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες

Στα Sony Ericsson σίγουρα όχι, καθώς όπως λέει και όταν ξεκινάς το ράδιο, χρειάζεται το καλώδιο του hands free για κεραία.

Δημοσ.
xerete an ginete me bluetooth akoustiko na akous mousikh apo to pc? To exei kanei kaneis?

Ναι, μπορείς. Επίσης δουλεύει και το μικρόφωνο μια χαρά, όποτε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για voip και γενικά για επικοινωνία. Αν και δεν έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου (δεν ξέρω αν φταίω εγώ για αυτό)

Δημοσ.
Ναι, μπορείς. Επίσης δουλεύει και το μικρόφωνο μια χαρά, όποτε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για voip και γενικά για επικοινωνία. Αν και δεν έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου (δεν ξέρω αν φταίω εγώ για αυτό)

oxi kalh poiothta ti ennoeis?

parasita h den exei stereofwniko ixo?

Δημοσ.

alexzzz που το βρήκες το DS980; προσπαθώ να το βρω και το μόνο που μου δίνουν είναι το DS200.. Εχω πάει στο γερμανό, σε ένα καταστημα wind και στο πλαίσιο.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι απογοητευτηκα που δεν ακούς ραδιόφωνο μεσω αυτού γιατί ήθελα μια και καλή να ξεμπερδεύω με τα χαζοhands free που μου έχουν δώσει στα νεύρα.. Όταν λεει ότι διαχειρίζεσαι τισ κλήσεις σου αυτό λογικά σημαίνει μόνο ότι βλέπεισ ποιός σε καλεί και έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις. Φαντάζομαι δεν μπορείς και να πάρεις εσύ τηλέφωνο ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...