OROKUSAKI Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 το εχω ηδη παραγειλει! Το περιμενω σημερα αν οχι σημερα αυριο θα το εχω σιγουρα!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- Το αγορασα πριν απο λιγο!! Ειναι πολυ καλο το game καλυτερο απο το necrovision!! δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο fps!!
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο fps!! Νά'σαι καλά.....Τώρα ΣΙΓΟΥΡΑ δε το παίρνω
fearwhatnow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 xaxaxaxaxaxa!orokusaki εισαι ολα τα λεφτα!το μεταφρασμενο λινκ που εδωσες ειναι ο ορισμος του σουρεαλ.Φυσικα και εσυ δεν πας πισω!Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ειναι GTPK.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ειναι GTPK. μου φαίνεται ότι προσβάλεις τα games που είναι GTPK...
fearwhatnow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 μου φαίνεται ότι προσβάλεις τα games που είναι GTPK... :lol: :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 το εχω ηδη παραγειλει! Το περιμενω σημερα αν οχι σημερα αυριο θα το εχω σιγουρα!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- Το αγορασα πριν απο λιγο!! Ειναι πολυ καλο το game καλυτερο απο το necrovision!! δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο fps!! Πρωταπριλιά; Αλλά από την άλλη, same as usual.
polonos1313 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μόλις μπήκα στο gametrailers.com και είδα ένα βίντεάκι από gameplay του παιχνιδιού. http://www.gametrailers.com/player/10165.html Άλλη μια μούφα presented by Orokusaki !!!!!!! p.s Ghostrider είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως γίνεται να βάλω το βιντεάκι απο gametrailers να παίζει κατευθείαν από εδώ χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε το Link ??/
EliasKir Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μόλις μπήκα στο gametrailers.com και είδα ένα βίντεάκι από gameplay του παιχνιδιού.http://www.gametrailers.com/player/10165.html Άλλη μια μούφα presented by Orokusaki !!!!!!! p.s Ghostrider είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως γίνεται να βάλω το βιντεάκι απο gametrailers να παίζει κατευθείαν από εδώ χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε το Link ??/ Χαχαχαχαχα στο 0:30 ακου πως κανει το οπλο. ΚαραLOL! :lol::lol:
polonos1313 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Χαχαχαχαχα στο 0:30 ακου πως κανει το οπλο. ΚαραLOL! :lol::lol: Σαν όπλο για paintball !!! :lol::lol: Γενικά όλο το game φαίνεται μούφα....
gung--ho Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μου φαινεται ο orokusaki μας δουλευει... Μην δει μουφαρα κατ'ευθειαν στο promotion
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ghostrider είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως γίνεται να βάλω το βιντεάκι απο gametrailers να παίζει κατευθείαν από εδώ χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε το Link ??/ Έγινα και Tech Support. βάζεις ["gt"], ανάμεσα βάζεις μόνο το νούμερο του clip και μετά [/"gt"] (χωρίς τα " " ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 βουλωμένο γράμμα διαβάζεις gung--ho
polonos1313 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Έγινα και Tech Support. βάζεις ["gt"], ανάμεσα βάζεις μόνο το νούμερο του clip και μετά [/"gt"] (χωρίς τα " " ). Thanks Ghost !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.