Προς το περιεχόμενο

Showdown: Scorpion

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω ηδη παραγειλει! Το περιμενω σημερα αν οχι σημερα αυριο θα το εχω σιγουρα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

Το αγορασα πριν απο λιγο!! Ειναι πολυ καλο το game καλυτερο απο το necrovision!! δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο fps!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xaxaxaxaxaxa!orokusaki εισαι ολα τα λεφτα!το μεταφρασμενο λινκ που εδωσες ειναι ο ορισμος του σουρεαλ.Φυσικα και εσυ δεν πας πισω!Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ειναι GTPK.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ειναι GTPK.

μου φαίνεται ότι προσβάλεις τα games που είναι GTPK...

• Moderators
Δημοσ.
το εχω ηδη παραγειλει! Το περιμενω σημερα αν οχι σημερα αυριο θα το εχω σιγουρα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

Το αγορασα πριν απο λιγο!! Ειναι πολυ καλο το game καλυτερο απο το necrovision!! δεν εχω ξαναπαιξει καλυτερο fps!!

Πρωταπριλιά;

Αλλά από την άλλη, same as usual. :P

Δημοσ.

Μόλις μπήκα στο gametrailers.com και είδα ένα βίντεάκι από gameplay του παιχνιδιού.

http://www.gametrailers.com/player/10165.html

Άλλη μια μούφα presented by Orokusaki !!!!!!!

p.s

Ghostrider είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως γίνεται να βάλω το βιντεάκι απο gametrailers να παίζει κατευθείαν από εδώ χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε το Link ??/

Δημοσ.
Μόλις μπήκα στο gametrailers.com και είδα ένα βίντεάκι από gameplay του παιχνιδιού.

http://www.gametrailers.com/player/10165.html

Άλλη μια μούφα presented by Orokusaki !!!!!!!

p.s

Ghostrider είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως γίνεται να βάλω το βιντεάκι απο gametrailers να παίζει κατευθείαν από εδώ χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε το Link ??/

Χαχαχαχαχα στο 0:30 ακου πως κανει το οπλο. ΚαραLOL!

:lol::lol::lol::lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.

Έγινα και Tech Support. :P

βάζεις ["gt"], ανάμεσα βάζεις μόνο το νούμερο του clip και μετά [/"gt"] (χωρίς τα " " ;)).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...