soiramk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Παρήγγειλα σήμερα αυτό τελικά(θα το έχουν σε 1-2 μέρες). Θα σας πω εντυπώσεις. Πήρα και εναν μετατροπέα απο RS 232 σε USB για να μπορώ να το συνδέσω στο pc. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως το software του δεν είναι compatible με τα Vista.
Droidlock Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εχω το Ablerex Troy Li Va 600 και το software ειναι συμβατο με τα vista ( η εκδοση που εχω εγκαταστησει ειναι upseen 414 ). Την πρωτη φορα χρησης θα το αφησεις 8 ωρες να φορτιζει η μπαταρια χωρις να συνδεσεις καμια συσκευη πανω στο ups .
titikos46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Παρήγγειλα σήμερα αυτό τελικά(θα το έχουν σε 1-2 μέρες). Θα σας πω εντυπώσεις. Πήρα και εναν μετατροπέα απο RS 232 σε USB για να μπορώ να το συνδέσω στο pc. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως το software του δεν είναι compatible με τα Vista. pes mas nea otan to valis se efarogh.
soiramk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εχω το Ablerex Troy Li Va 600 και το software ειναι συμβατο με τα vista ( η εκδοση που εχω εγκαταστησει ειναι upseen 414 ). Την πρωτη φορα χρησης θα το αφησεις 8 ωρες να φορτιζει η μπαταρια χωρις να συνδεσεις καμια συσκευη πανω στο ups . Πάλι καλά! Και εσένα με RS 232 είναι(αυτό με φοβίζει)? To upseen 414 τι είναι? Το έχει μέσα? 8nx και για τη συμβουλή για το 8ωρο! pes mas nea otan to valis se efarogh. Εννοείταi
stefanos_79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τα stand by είναι τα απλούστερα , κανονικά παίρνεις απευθείας ρευμα από το δίκτυο και όταν κοπεί το ρεύμα γυρνάει γρηγορα ένας διακόπτης , αλλάζει λειτουργία και σου δίνει ρεύμα από τη μπαταρία του.Τα line interactive είναι τα πιο συνηθισμένα γιατί είναι σαν τα stand by , αλλά επιπλεον ''φιλτράρουν'' το απευθείας ρεύμα του δικτύου από αυξομειώσεις τάσης,θόρυβο κτλ.Το πρόβλημα και των 2 τύπων είναι στο πόσο γρήγορα θα γυρίσει ο διακόπτης για να σου δώσει ρεύμα από τη μπαταρία.Κοινώς το συνηθέστερο πρόβλημα είναι να μην ''αντιστραφεί'' αρκετά γρήγορα η λειτουργία και να μείνει για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου χωρίς ρεύμα ο υπολογιστής, αρκετά όμως για να διακοπεί η λειτουργία του! Τα on line είναι τα καλυτερα και τα ακριβότερα γιατί το ρεύμα του δικτύου φορτίζει συνέχεια μια μπαταρία και ο υπολογιστής σου πάιρνει ρεύμα πάντα από αυτήν.Ετσι ακόμα και αν κοπεί το ρεύμα ο χρόνος μετάβασης στην τροφοδοσια της μπαταρίας είναι σχεδόν 0!Κάτι σαν την τροφοδοσία των laptops! Ευχαριστω πολύ, ήσουν κατατοπιστικος πέραν του δεοντος
soiramk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 @Droidlock Πώς το συνέδεσες με το pc σου? Τελικά μου το έφεραν σήμερα και ο μετατροπέας που είχα αγοράσει δεν κάνει Επίσης στο e-shop μου είπαν οτι δε χρειάζεται κάποια φόρτιση την πρώτη φορά... Λέω να κάνω όμως αυτό που μου είπες καλύτερα! Το δικό σου 2 εξόδους δεν έχει? Μια DIN που το συνδέεις στο ρεύμα με το καλώδιο που είχε μέσα και μια σούκο. Μπορώ στη σούκο να συνδέσω ένα κοινό πολύμπιζο?
soiramk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς και παρά τις διαβεβαιώσεις του υπαλλήλου του e-shop, το εν λόγω UPS δεν το σηκώνει το pc μου. Μόλις "τραβάω" το καλώδιο "πέφτουν" όλα. Θα το πάω πίσω να δω με τι μπορώ να το αλλάξω ή να πάρω τα λεφτά πίσω.
NaGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το ίδιο το software που έχει μαζί τι κάνει? (υπάρχει κανένα link?) παίζει με xp? me vista? με linux?
soiramk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το ίδιο το software που έχει μαζί τι κάνει? (υπάρχει κανένα link?)παίζει με xp? me vista? με linux? Εμένα δεν είχε κανένα software μαζί...Και τη μετατροπή απο RS232 σε USB με ένα controler (μετατροπέα) που πήρα, τους drivers τα Vista δεν τους δέχονται. Περιμένω αύριο(ελπίζω) να δω τι θα μοθ πουν απο το e-shop. Μα καλα τόσο άχρηστοι είναι? Τουσ είπα απο την αρχή γιατί pc το θέλω και μου είπαν οτι θα κάνει
NaGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 αν το pc σου είναι αυτό που φαίνεται στην υπογρφή σου δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να κάνει αυτό το ups. μήπως δεν είχε cd αλλά είχε κάποιο κωδικό για να κατεβάσεις software απο κάπου και να το ενεργοποιήσεις με αυτό?
soiramk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι το pc μου. Επειδή το υποψιαζόμουνα(είμαι άσχετος απο UPS) δεν το παρήγγειλα απο το internet αλλά πήγα απο εκεί για να τους ρωτήσω. Μου είπαν οτι θα κάνει, απλά δε θα το κρατάει πολύ ώρα. Έλα ομως που πεφτει με τη μια. Σημερα που το πήγα πίσω μου έλεγαν κάτι βλακειες του στυλ οτι πρέπει να περασει απο το service και κάτι τετοια κ οτι αποκλείεται να μην μου το κρατάει. Τους λέω οτι το UPS δεν είναι χαλασμένο κ το ξέπω γιατι το δοκίμασα σε άλλο pc με 350Watt PSU απλά δεν κάνει για το δικο μου όπως μου είχαν πει... Περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο!
NaGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 μετά απο ψάξιμο βρήκα http://www.ablerex-ups.com.sg/downloads.html δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο δουλεύει και τι κάνει. αν κάποιος το έχει τσεκάρει ας πει πριν τσιμπήσω το ups και βρεθώ προ εκπλήξεων
soiramk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Με ειδοποίησαν τελικά απο το e-shop οτι μου πιστώνουν το ποσό του ελ λόγω UPS. Ρε παιδία ποίο απο αυτά τα 3 θα αντέχει το pc της υπογραφής μου έστω και για 2 λεπτα ώστε να μπορώ να κάνω ασφαλές shut down? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701304 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701034 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802421
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.