Προς το περιεχόμενο

3d Srudio MAX 4

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eksartate, An exeis ksanadoulepsei 3d. Kapioi to vriskoun eukolo, alloi trelenonte! ola pezonte ti oreksi / wres exeis gia na to psakseis. Min ksexnas einai programma dimiourgeias, xriazete talento oxi apla texnikes gnwseis. Argotera otan eksikiwtheis kai thes na kaneis kati kalo tha elega arxizoun ta diskola, opos kai me tis glwses wink.gif <p>[This message has been edited by Nimrod7 (edited 07-05-2001).]

Δημοσ.

file nimrod7,xreiazetai na exeis kalo "Xeri" sto mouse gia na sxediaseis????Mou exoun pei oti einai kai thema gnoseon..Tora,blepo kapoious pou mesa se 2 ores ftiaxnoun anthropous na kinountai [animation 10 sec kai pano]...Eno alloi gia na to ftiaksoun douleuoun 9-10 ores... smile.gif<BR>

Δημοσ.

Xreiazete na exeis kalo xeri oxi gia na xeiristeis to max alla gia na kaneis ta storyboards kai references, diladi, prin fiaxeis px enan anthropo synithos ton ftiaxneis prota se xarti plagia kai mprosta, scannarete kai pernete sto max san background gia na kaneis to 3d model. Epeiseis vasikes gnwseis skhnothesias fotismou foithane PARA POLY. Twra auto pou les gia 2 wres na kaneis anthropo ti na po.. poly apla pragmata mono.. edo megales eteries me stratous animators mporei gia ena setup & animation anthropou na fane 2-3 mhnes! To 3D Animation genika einai avysos prepei na afierwseis tin zwh sou se auto.. merika pragmata einai ekseretika polyploka, apaitoun akoma kai xrish scripting kai glosswn (oi opoies einai pio polyplokes akoma kai apo c). Pantos yparxoun polla vivlia pou tha voithisoun na arxiseis, kai to max pistevo einai apo ta kalytera programmata gia arxi.

Δημοσ.

ba, pisteuo oti to lightwave einai pio filiko kai pio eukolo gia na xekiniseis kai na peraseis meta se 3ds (pou to theoro kalitero apo to lightwave) + oti to lightwave den exei toso megales apetiseis apo oti to 3ds...<P>------------------<BR>EDgSTr5SmDY=

Δημοσ.

To max einai kalytero apo to lightwave se kapia pragmata.. se kapia alla to lightwave einai poly mprosta (modeling, rendering). Tora den tha tou elega na ksekinisei me to lightwave, kathos an kai pio eukolo exei pio 'periergo' workflow... episeis to max, exei pio 'etoimatzidika' pragmata, opos to character studio, kai tonous apo plugins.. gia auto akrivos to proteino gia arxh. Pantos oti kai na apofasiseis den tha metaniwseis, kai ta dyo ta programmata einai poly kala, sto katw katw esy dimiourgies oxi to programma. To Maya file mou einai oti kalytero yparxei auth tin stigmh stin agora, alla asto gia argotera kathos einai poly diskolotero apo ta parapanw dyo...<BR><p>[This message has been edited by Nimrod7 (edited 09-05-2001).]

Δημοσ.

Milas gia to Maya ? Dual den xreiazete alla voithaei sto rendering & ipr. Thelei oposdipote panw apo 256mb Ram, kai karta grafikwn me hardware overlay an thes na doulevoun ta artisan, paintfx klp xwris na sou spane ta neura...

Δημοσ.

Gia to 3DS MAX R4, ena 500mhz kai 256 ram einai as poume ok gia arxh. Karta grafikwn me hardware overlay den einai anagh na exeis gia to max, thes omos na exei kalo OpenGL katw apo Win2k, pragma pou h voodoo den exei. Den kserw twra pos tha symperiferete me thn voodoo den to exo dei pote, mallon tha sernete!<P>

Δημοσ.

PREPEI na douleuyo se win2k????OpenGL h Voodoo2 den exei teleio,alla ikanopoihtiko...An balo kai 2h kai douleuei se SLI MODE,mallo tha paei aklytera...<BR>p.s.PROS ALPAPA...RE file,mallon kai esy,opos to lalaki stelneis garbage post gia na pareis posts kai asterakia....Des to insomnia-site Forum gia perissotero info....<BR>

Δημοσ.

Den xreazete win2k, mporeis na doulepseis kai se 98/Me! alla oxi stathera, polla kolimata... To openGL tis voodoo2 den kanei gia tetoia pragmata, einai ligo diaforetika ta pragmata sta 3d, nomizo kati pezete oti i voodoo doulevei se full screen mode mono i kati tetoio (mporei na to epiveveosei kaneis auto?), kai to max opos kai oles oi efarmoges theloun opengl se window. Me SLI den nomizo na deis diafora, kalytera koita gia kamia GeForce2 i akoma kalytera an endiaferese sovara gia opoiadipote karta apo tin seira oxygen tis 3dlabs.<BR>

Δημοσ.

Exeis dikio,h voodoo2 douleuei MONO se FULL SCREEN,alla auto den nomizo na enoxlei...Bebaia,nomizo yparxoun kai epagelmatikes cardes....opos Oxygen pou eipes sey.....<BR>

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας...

...είμαι ο "lupus", υπεύθυνος του "2D Artwork Department" του "ΗΓΕΜΟΝΙΑ: ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ" (ένα ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ mod για το "Rome: Total War").

(Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο forum μας

http://s11.invisionfree.com/Hegemony_City_States/index.php?s =cefefa27708df0fb7eb93387d1b09b7a&act=idx

και να "καταταγείτε" κι εσείς στην... "φάλαγγά" μας!)

Κάτι σημαντικό!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝ "MASTER" 3D-ΣΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ "ΠΕΤΑΕΙ" στο 3D MAX! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ MODELERS, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ "ΣΚΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ "ΞΕΠΕΤΑΕΙ" ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ "D.T."!

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

και στο κινητό μου : 697.600.97.67

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ SKILL ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ!

Αυτά τα "ολίγα"...

"ΕΛΕΛΕΛΕΥ"!!! (Η πολεμική κραυγή των οπλιτών!)

"lupus"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...