kx5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Το 1999 εμπνευσμένος από τις κωμικοτραγικές καταστάσεις στο irc, έκανα μια πλάκα σε δύο φίλους (αδέλφια) με μηνύματα στο τότε νεοαποκτηθέν κινητό τους. Κατάφερα και τους έστησα για ραντεβού, ντυμένους στην πένα με λουλούδια στα χέρια. Αντί για τις υποτιθέμενες γκόμενες, συνάντησαν εμένα με τρεις ακόμη φίλους. Έπεσε τρελό δούλεμα που ξεκίνησε κάπως έτσι: "τι έγινε παιδιά? Σας στήσανε οι γκόμενές?"
Fidelio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστούμε για τα οφ τοπικ σας.... κοιτά ...έχω βγεί ραντεβού με μια, την εποχή που έγινε η σπουδαία ανακάλυψη απο τον εντισον. ...και ενώ μιλάγαμε στο irc χωρίς να έχουμε αλλάξει φωτογραφίες...(μιλάγαμε, τέλος πάντων ..) και ενώ μιλάγαμε στο irc για τρελό σεξ στα τρίκαλα κορινθίας ξέρω γω με κρασιά , αισθησιακό μασάζ στο τζακούζι σε μουσικές αποχρώσεις του βιβάλντι , περιγράφοντας πάντα με πορνοδιαστρφική διάθεση κάθε λεπτομέρεια αποφασίσαμε τελικά να βρεθούμε γιατί την προκάλεσα ... Συναντηθήκαμε λοιπόν κάπου στο κέντρο , πήγαμε στην σταδίου στα goody's και εγώ παράγγειλα ένα τσιζ με πατάτες και κοκακόλα...
21century Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Οποτε δεν συνεβη και τιποτα σπουδαιιο, παντως στο irc βγαζουμε πολλες φορες ενα διαφορετικο εαυτο και εγω μας. Προφανως επειδη ειμαστε πιο χαλαροι αλλα με καποια ορια...
orck Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ολα τα λεφτα οι λεπτομεριες που δινεις ηταν καλο το τσιζ; και εγω το ιδιο θα εκανα, βουρ στο φαγητο ποιος ασχολειται με γκομενες (και μαλιστα ιντερνετικες) Συναντηθήκαμε λοιπόν κάπου στο κέντρο , πήγαμε στην σταδίου στα goody's και εγώ παράγγειλα ένα τσιζ με πατάτες και κοκακόλα...
Fidelio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Η ουσία του δικού μου στόρυ είναι αυτή που αντιλήφθηκε ο 21century. orck αμα η φαντασία μας (η δικιά μου και της "ιντερνετικιας" ) είχε μια συμβατότητα in real life τότε όλα θα ήταν διαφορετικά. Λυπάμαι που το λέω αλλα σε αυτό το πείραμα δεν επικράτησε ο εσωτερικός κόσμος, ίσως όχι τυχαία ...
BLISS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 BBS Compulink (προ Internet) Ποσοι γνωρισαν την θρυλικη "Julia" ? [Tα παραπανω ειναι σε ειδικο κωδικα που μονο τα πουρά της τοτε παρεας καταλαβαινουν. Οι νέοπες να το αγνοήσουν.]
Helm21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 BBS Compulink (προ Internet)Ποσοι γνωρισαν την θρυλικη "Julia" ? Ο χριστός και η παναγία, compulink-κόρτε, κάτι πρέπει να κερδίζεις εσύ. κάτι ιδιαίτερα καταθλιπτικό.
BLISS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ο χριστός και η παναγία.... Νατη και η Λουκα! Ξεχασες τα χερουβειμ-σεραφειμ! Εσυ τι κερδιζεις αραγε απο τα βλακωδη σου σχολια? Κορτε? Στη "Julia"?? Μασα καλυτερα... δε φτουρας.
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 bbs δεν προλαβα, απο το kali άρχισα και το gamenet
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 δεν μας λετε και εμας να μαθουμε τι ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.