pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Τώρα που το θυμήθηκα. Έχω ένα φίλο που είχε βρει "γκόμενα" σε forum ενός συγκροτήματος. Η ιστορία περιλιπτικά έχει ως εξής. Πιάσαν μια φορά τα γλυκόλογα με τα PM,ο φίλος μου την πίστεψε,έστειλε φωτό του,και του στέλνει και η κοπελιά "δική της" φωτό. Η φωτό λοιπόν έδειχνε ένα λευκό (μαυρισμένο) μοντελάκι σε σούπερ ντούπερ κολλητό φόρεμα με απίστευτες αναλογίες και σαρκώδη χείλη να σε κοιτάει με βλέμμα "σκίσε με αλήτη". Φυσικά ο βλάκας το έχαψε,καθόταν και την χάζευε και μονολογούσε το τι γκόμενα τσίμπησε ο πούστης και τα λοιπά. Μετά απο λίγους μήνες,και αφού η κοπέλα έκανε την πλάκα της,άρχισε να του στέλνει και άλλες φωτογραφίες. Μόνο που σ'αυτές τις φωτογραφίες ήταν χοντρή και μαύρη! Το εξωφρενικό είναι οτι ο φίλος μου κοίταζε την φωτό του μαυρισμένου μοντέλου και έλεγε "ε σιγά,μαύρη είναι και εδώ" :mad: Καλά να πάθει όμως,όταν εμένα και άλλα 7 άτομα του μιλάγανε αυτός το μίναρε.
Helm21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ήταν χοντρή και μαύρη! Το 'μαύρη' σε bold για την κοινωνική κατακραυγή.
poscaman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλά να πάθει όμως,όταν εμένα και άλλα 7 άτομα του μιλάγανε αυτός το μίναρε. pappou αυτο θελει μεταφραση για τους μη πατρινους :mrgreen:
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το 'μαύρη' σε bold για την κοινωνική κατακραυγή. Δεν είμαι ρατσιστής ρε! Προς θεού,αφού ραπ ακούω,θα'χω πρόβλημα με τους μαύρους?! Το έβαλα σε bold για να καταλάβεται τι ζώο που ήταν ο φίλος μου,που ενώ στην πρώτη φωτό ήταν λευκή,στις υπόλοιπες ήταν μαύρη. pappou αυτο θελει μεταφραση για τους μη πατρινους :mrgreen: Μου βγήκε αυθόρμητα,ξεχνίεμαι
Helm21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν είμαι ρατσιστής ρε! Προς θεού,αφού ραπ ακούω Τι να σου πω τώρα. Καλά, πάμε παρακάτω, δεν έχει σημασία.
Filos19 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 που το βρίσκουμε το IRC?στείλτε κανα λινκ πλζ
kostastnt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Για το irc απότι έχω καταλάβει έχει μέσα μόνο ομοφυλόφιλους/ες. Και όσοι είναι εκεί μέσα έχουν δημιουργήσει μία δεύτερη ζωή (σαν το Second Life) και ζουν πλέον σε άλλο κόσμο... ΥΓ. Όποιος ακούει ραπ, παύει να είναι και ρατσιστής? Γιατί κι εγώ ακούω ραπ, αλλά δεν πιστεύω ότι με έκανε να πάψω να είμαι ρατσιστής...
AFANIS_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 λοιπόν...εγώ το 1999...γνώρισα μια κοπέλα μέσα απο το irc. και άλλάξαμε σχεδόν αμέσως ...διευθύνσεις...μέναμε σε διαφορετικές πόλεις περίπου 100 χλμ. απόσταση...στο irc μιλήσαμε μόλις μια φορά...και έπειτα μέσω αλληλογραφίας (traditional καταστάσεις)...μιλάγαμε με αυτό τον τρόπο περίπου 1,5 χρόνο...(κάποια στιγμή μπήκαν και τα κινητά...)...και φώτο δώσαμε περίπου στον χρόνο πάνω...άρα είχαμε μια σχετικά "ψυχική" επαφή πρίν...απο την οπτική... Κανονίζουμε για καλοκαίρι να συναντηθούμε και να πάμε με τις παρέες μας διακοπές...στο ίδιο νησί...βρισκόμαστε...και όπως όλοι λέμε...τα "φτιάχνουμε"....περάσαμε..6 μέρες αρκετά όμορφα...όμως...ρε παιδιά...τα είδα όλα.... ήταν 17 χρονών...και εγώ18,5 (!)...και με πήγαινε στα πιο ακριβά εστιατόρια του νησιού...με κάτι κόλπα , ξέρετε τώρα... , ...να μας καθαρίζουν τα ψάρια.. να μας γεμίζουν τα ποτήρια κρασί...κλπ..κλπ... που τότε . σε εκείνη την ηλικία...μου "φάνηκαν κάπως"...κοινώς περάσαμε καλά...αλλα Ξεπαραδιάστικα.... αααα...σε κάποια φάση είχα γνωρίσει μια κοπέλα...η οποία έμενε στην Καβάλα...και μιλούσαμε...για κάποιο διάστημα...και τις είχα πεί ότι μου αρέσουν οι "κουραμπιέδες"..που έχουν εκεί... Μία μέρα λοιπόν μου έρχετε ένα χαρτί για ένα δέμα....πάω στο ταχυδρομείο...και πέρνω ένα δέμα...το ανοίγω και βλέπω "άσπρη σκόνη..." ....και τα παίζω...την παίρνω τηλ. και μου εξηγεί...πως μου είχε στείλει για έκπληξη "κουραμπιέδες.."....μόνο που ...λόγω... ΕΛ.ΤΑ... έμεινα να γλείφω με το δάχτυλο την σκόνη.... Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως οι γονείς μου γνωρίστηκαν το 1978 απο μια λάθος παράδοση ενός γράμματος...και ενώ ο ένας έμενε Αθήνα και ο άλλος Αλεξ/πόλη...οπότε δεν βλέπω ποτέ με κακό μάτι τις εξ' αποστάσεως γνωριμίες..και πειραματισμούς....
soraver Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Για το irc απότι έχω καταλάβει έχει μέσα μόνο ομοφυλόφιλους/ες. Και όσοι είναι εκεί μέσα έχουν δημιουργήσει μία δεύτερη ζωή (σαν το Second Life) και ζουν πλέον σε άλλο κόσμο...(...) Ξεκινάμε ανάποδα: Δεύτερη ζωή έχεις κι εσύ στο forum που είσαι ο kostastnt και όχι ο Κωσταντίνος Χ. Όσο για τους ομοφυλόφιλους, αυτοί βρίσκονται σε συγκεκριμένα κανάλια μόνοι τους χωρίς να προκαλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Θέλω να πω πως αν μπαίνεις στο #sex για να βρεις κανα κοριτσάκι να μιλήσεις μάλλον με κάποιον που σε δουλεύει ή με κάποιον gay θα καταλήξεις να μιλάς. Αν όμως μπεις σε κάποιο πιο σοβαρό κανάλι (πχ #insomnia) θα βρεις pc geeks που κάνουν χαβαλέ. Το θέμα είναι να μην βάζεις ταμπέλες και να μην προσβάλεις έτσι ανθρώπους και θέματα που δεν τα γνωρίζεις.
soraver Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τι να σου πω τώρα. Καλά, πάμε παρακάτω, δεν έχει σημασία. επ, εσύ δεν είσαι που έκανες τα comix;
1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 που το βρίσκουμε το IRC?στείλτε κανα λινκ πλζ Χαλαρα το κορυφαιο ποστ στο θεμα.
kostastnt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ξεκινάμε ανάποδα: Δεύτερη ζωή έχεις κι εσύ στο forum που είσαι ο kostastnt και όχι ο Κωσταντίνος Χ. Όσο για τους ομοφυλόφιλους, αυτοί βρίσκονται σε συγκεκριμένα κανάλια μόνοι τους χωρίς να προκαλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Θέλω να πω πως αν μπαίνεις στο #sex για να βρεις κανα κοριτσάκι να μιλήσεις μάλλον με κάποιον που σε δουλεύει ή με κάποιον gay θα καταλήξεις να μιλάς. Αν όμως μπεις σε κάποιο πιο σοβαρό κανάλι (πχ #insomnia) θα βρεις pc geeks που κάνουν χαβαλέ. Το θέμα είναι να μην βάζεις ταμπέλες και να μην προσβάλεις έτσι ανθρώπους και θέματα που δεν τα γνωρίζεις. Δεν μπαίνω στο sex. Καταρχήν μπαίνω σε ξένους server. Σε ελληνικούς δεν μπήκα ποτέ. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ σπαστικό σε κανάλι που κατεβάζεις προγραμμάτα symbian για κινητά να έρχεται ο άλλος και να σε ρωτάει αν θέλεις να σου στείλει με mms το παπάρι του... Όπως και σε 0-day warez να έρχεται ο άλλος και να δίνει link τα οποία έχουν μέσα τσόντες.
Helm21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Για το irc απότι έχω καταλάβει έχει μέσα μόνο ομοφυλόφιλους/ες. Και όσοι είναι εκεί μέσα έχουν δημιουργήσει μία δεύτερη ζωή (σαν το Second Life) και ζουν πλέον σε άλλο κόσμο... ΥΓ. Όποιος ακούει ραπ' date=' παύει να είναι και ρατσιστής? Γιατί κι εγώ ακούω ραπ, αλλά δεν πιστεύω ότι με έκανε να πάψω να είμαι ρατσιστής...[/quote'] εκεί που νομίζεις ότι τα πράγματα δεν μπορουν να γίνουν χειρότερα... επ, εσύ δεν είσαι που έκανες τα comix; Ναι εγώ είμαι, όχι όλα όμως! Γεια σου.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ΥΓ. Όποιος ακούει ραπ, παύει να είναι και ρατσιστής? Γιατί κι εγώ ακούω ραπ, αλλά δεν πιστεύω ότι με έκανε να πάψω να είμαι ρατσιστής... Δεν το έθεσα σωστά,γράψε λάθος.Δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στους μαύρους,αντιθέτως τους έχω και σε συμπάθεια. Το οτι γουστάρω ραπ ήταν άστοχο. Anyways,όπως είπα, το έβαλα σε bold για να καταλάβεται τι ζώο που ήταν ο φίλος μου,που ενώ στην πρώτη φωτό ήταν λευκή,στις υπόλοιπες ήταν μαύρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.