zazik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ναι φυσικα....ξέρω....εσείς ποτε δεν την έχετε πέσει σε καμία στο νετ , στο Irc , στο msn , ξέρω γω που αλλού....:lol: Γιαυτό σκέφτηκα πολύ για να ανοίξω το συγκεκριμένο τόπικ γιατί πολύ θα μου την "πέσουνε".... Ας είναι , εγώ θέλω να ρίξουμε ιστορίες απο blind dates μέσω νετ , που άλλα περιμένατε και άλλα σας βγήκανε....κλπ Αντε λοιπον να αρχίσω εγώ...Εν έτη 2001 , γνωρίζω μια κοπέλα μέσω IRC ...τις λ΄΄εω να βγούμε και τα λοιπά .. πάμε να βγούμε , έχοντας δει φωτός , και αργώ στο ραντεβού 10 λέπτα....Αφού με έκανε ξεφτίλα μέσα στον κόσμο επειδή άργησα, είπα ωχ...δεν αρχήσαμε καλά....Μετά από 2 ώρες καφέ , άρχισε να μου λέει για τον πρώην της και κάποια στιγμη την πηρανε τα κλάματα....μου είπε σας μισώ εσάς τους άντρες , είστε όλοι καθίκια!!! Λέω τώρα πρέπει να βρω μια ευκαιρία να την κάνω δεν γίνεται....μετά όμως χαλάρωσε , και μου λεει πάμε μια βόλτα στην παραλία να κατσουμε? Εγώ λέω..άντε ( μπας και βγει τίποτε ) ...Στην παραλία μου λέι : " Θελω να τν εκδικηθώ τον καριόλη , θα με βοηθήσεις?" ....:fear::fear: Αφου ψιλοφρίκαρα , την ρωτάω με ποιον τροπο , και μου ζήτησε να κάνουμε ...you know what....εγώ την λυπήθηκα ( ναι καλα :-D:-D ) και είπα να την βοηθήσω....:cool:...δεν προλαβα να την ακουμπήσω και να την φιλήσω , άρχισε να ξανακλαίει....και να λεει εμένα δεν με αγαπάει κανεις....δεν είμαι όμορφη....δεν αξίζω.... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ λεω που μπλέξαμε....την παρατάω εκει και φευγω ....και block από παντου.... ΔΙδαγμα....internet chicks are phycho....:-D:-D
aLek0s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικά προτιμώ τον πατροπαράδοτο τρόπο του flirt και όχι μέσω του διαδυκτίου. Ενδιαφέρουσα ιστοριούλα πάντως....
Helm21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 internet dating, real life dating whatever, αν η/ο άλλη/ος σου κατεβάζει καντήλια που άργησες 10 έκοψες λάσπη. Απο εκεί και πέρα τα φτες, μην ζητάς και τα ρέστα.
horsepower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ο αδερφός ενός κολλητού μου είχε γνωρίσει μια κοπέλα από Ρωσία μέσω ΙRC τελείως στην τύχη..η κοπέλα αυτή δεν είχε καμιά σχέση με Ελλάδα απλά ήξερε ελληνικά..το παλικάρι σπούδαζε Ιταλία και είναι από Θεσ/νίκη..πλέον είναι μαζί 5 χρόνια(1 χρόνο αρραβωνιασμένοι)..η κοπέλα πάρα πόλυ καλή(γενικά).. αυτά είναι...
aledjo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικά προτιμώ τον πατροπαράδοτο τρόπο του flirt και όχι μέσω του διαδυκτίου. εγω εχω δοκιμασει και τα δυο! το καθε ενα εχει και κατι ωραιο.... οι ιστοριες μου ειναι πολλες, δε θα κατσω να τις πω γιατι σιγουρα θα βγουν οι "γνωστοι" και θα λενε τα γνωστα οπως παντα! ενα εχω να πω: δοκιμαστε και δε θα χασετε....
flo1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικά προτιμώ τον πατροπαράδοτο τρόπο του flirt και όχι μέσω του διαδυκτίου. δεν γινετια flirt μεσω διαδικτυου, γιατι αυτο δεν ειναι flirt απλα.
Fidelio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 λεω που μπλέξαμε....την παρατάω εκει και φευγω οτι έμπλεξες , εμπλεξες αλλά γιατί την παράτησες στο ξαφνικό; Κακώς. Δεν είναι ωραίο αυτο.
BIAP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μια φορα το εκανα πριν απο 5 1/2 χρονια, και αρραβωνιαζομαι το Σαββατο. Μακρια, αυτα ειναι πραγματα του διαβολου.
poscaman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μια φορα το εκανα πριν απο 5 1/2 χρονια, και αρραβωνιαζομαι το Σαββατο.Μακρια, αυτα ειναι πραγματα του διαβολου. ελα ρε σοβαρα!αντε με το καλο.εχει συμβει και με μια πολυ καλη φιλη της μανας μου.ειναι εδω και 4-5 χρονια παντρεμενοι και με παιδια.επισης,τους κουπαρους που της βαφτισαν τα παιδια τους γνωρισε κι αυτους απο αγγελια στο ιντερνετ. προσωπικα,εχω κανει ελαχιστες φορες chat σε irc...για να κανω πλακα...κατι αξιο αναφορας δεν μου εχει τυχει... εκτος απο μια φορα που ειχα παρει το msn μιας κοπελας,το ειχα γραψει λαθος και αντι για την κοπελια που μου το εδωσε (Ινδη που ζει στην Αγγλια) μιλαγα με μια Ινδη στην Ινδια,με το ιδιο ονομα,αλλα καμμια σχεση η μια με την αλλη!
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Έχω ένα ακραίο βίντεο που περιγράφει με καυστικό τρόπο τις ιντερνετικές σχέσεις,αλλά επειδή δεν θέλω να φάω ban σας αφήνω με την απορία. (ή μάλλον,είχα,δεν έχω)
BIAP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 @poscaman, Ευχαριστω. Ηταν σε μια φαση που συγκατοικουσα με παρανοικο ατομο, και τις ημερες που περιμενα να παρει ποδι απο το σπιτι μου, ειχα φοβερη ενταση, σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω απο το φοβο μου. Εμπαινα για chat να ξεχασω τον πονο μου, και τελοσπαντων, με τον καλο μου βρεθηκαμε να λεμε μετα απο καμποση ωρα την ιστορια της ζωης μας. Προεκυψε οτι μεναμε κοντα σχετικα στην Αγγλια-φοιτητες τοτε-, γνωριστηκαμε και προεκυψε χημεια. Να προσεχετε
zazik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 να ξεκαθαρισω ότι το 2001 ήμουνα 19 χρονων ε.... Θελω να ακουσω πάντως ιστορίες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.