Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη Διακύμανση Ταχύτητας Vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο ώστε να ελέγξω την ταχύτητα που τρέχω στο Internet? Αρκετές φορές κανω download με 1200Kbps

και άλλες με 100Kbps. Από τη Vivodi λένε ότι έχω 12Mbps..Από Torrent κατεβάζω με το πολύ 100..αλλά κατά μ΄σο όρο γύρω στα 50..Εκεί μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις? Χρησιμοποιώ το utorrent..ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

an den mporei na sou steilei o server me panw apo 100kb/sec den mporeis na kaneis tpt...to idio isxyei kai sto utorrent...an oi xrhstes exoun kopsei to upload tous se 1kb/sec oso foverh grammh kai na exeis 8a "sernetai"...

Δημοσ.

Συμφωνώ. Δοκίμασε να κατεβάσεις 10 τεράστια αρχεία από limewire με πολλούς παρόχους. Αυτό μου έδωσε τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει ποτέ.

Δημοσ.

Επίσης όταν κατεβάζεις τορεντσ να βλέπεις το αρχείο που κατεβάζει να έχει αρκετούς seeders έτσι ώστε να παίρνεις από περισσότερο κόσμο. Κοίτα επίσης αν στις ρυθμίσεις του μτορρεντ επιτρέπεται να δεχεται incoming connections (το μικρό εικονίδιο στην κάτω μπάρα του μ τορεντ να είναι πράσινο δλδ και όχι τριγωνάκι κίτρινο

• Super Moderators
Δημοσ.

den paizoun rolo idiaitera posoi einai oi seeds an den 3ereis poso exoun kopsei to upload tous...se public tracker oi taxythtes 8a einai aisxres...se private pou prepei na diathrhsoun ratio 8a einai kales...

Δημοσ.

ΜΟΝΟ απο private trackers θα παρεις ταχυτητες....εγω κατεβαζω με 1,3mbp....ολη τη μερα στο κεντρο θεσσαλονικης....

Δημοσ.

Φιλε απο τα torrents δεν μπορεις να καταλαβεις διοτι εχει αμεση σχεση ποσους εχεις πιασει που ανεβαζουν το αρχειο και με τι Upload ο καθενας κλπ.χτυπα ενα http://www.speedtest.gr αφου εχεις κλεισει ολα τα ιντερνετικα ,το οποιο ειναι πολυ αξιοπιστο και θα σου δειξει τιο πραγματικα εχεις και επισης δοκιμασε να κατεβασεις drivers απο amd.com το οποιο site εχω δοκιμασει και εχει καλο bandwith και θα εκμεταλευτει πληρως την ταχυτητα σου.Εγω απο κει κατεβαζω με 950-980 εχοντας 10ΜΒit ενω απο torrents εχω κατεβασει μεχρι και 650 το max αλλα μπορει να κατεβασω και με 30kbps αναλογα το seedarisma των αλλων...Δεν ειναι κρητιριο ta torrents.

• Super Moderators
Δημοσ.

ola ta speedtests einai kata 99% ana3iopista...

anti8etws torrents apo KALOUS private trackers einai poly pio a3iopista...

asfalws me direct download mesw download manager me acceleration apo kalous servers einai h kalyterh lysh...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Mihalakis εμένα στο μtorrent το τργωνάκι κάτω είναι κίτρινο..Γνωρίζεις πώς μπορώ να το αλλάξω κ να δέχομαι incoming connectio? ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...