Carthago Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Γεια σε ολους!!! Ενα ωραιο πρωινο πριν από δεκα μερες η αγια Δ.Ε.Η. μας εστειλε 410 volt. Το αποτελεσμα ηταν να καψει τα παντα στο σπιτι (ψυγεια, τηλεορασεις, φουρνους κλιματιστικα, Η/Υ). Αφου αλλάζω τροφοδοτικο μονιτορ και ηχεια στο πι-σι μου παω να συνδεθω στο νετ (CONN-X 1MBit με sagem 800 fast modem) αλλά βγαινει ενα μηνυμα που λεει:error 680 no dial tone. Κανένα προβλημα λέω κατι θα επαθε το καλωδιο τηλεφωνου η το modem. Τεσταρω το καλωδιο με ενα τηλεφωνο και ειναι οκ. Παιρνω μοντεμ απο ενα φιλο και παλι τπτ. Το ιδιο μηνυμα εξακολουθει να βγαινει. Με καταδρομικη κινηση αρπαζω το tower ενος ξαδερφου, συνδεω το μοντεμ μου και απο το σπιτι μου μπαινω κανονικοτατα στο νετ. Παλι κανενα προβλημα λεω κατι θα παιζει με το σοφτγουερ. Ριχνω λοιπον και ενα γρηγορο φορματ για να μην καθομαι να ψαχνω τα σετινγκς and guess what. Παλι τπτ. Μετα απο ατελειωτα ινσταλ και ανινσταλ του μοντεμ, των usb ports, των drivers, των πρωτοκολλων καταληγω να κανω copy paste ολες τις ρυθμισεις του BIOS απο μηχανηματα φιλων που δουλευουν. GUESS WHAT? TIPOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδια γιατι έχω στερεψει. Μονο μην μου πει κανενας να καλεσω το 1242 γιατι πιο ευκολα κανονιζω meeting με τον Δαλαι Λαμα παρα να πιασω γραμμη με αυτους
Carthago Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση Μαστερ Μπιλ αλλα εννοειται οτι εκει εψαξα πρωτα. Εξαλλου το μοντεμ μου δουλευει κανονικα σπιτι μου αλλα με αλλο πι-σι. Μιλαμε παω να σκασω με οτι συμβαινει
alt10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 και η ΔΕΗ εδωσε αποζημιωση? η την παιρνει και αυτη????
Carthago Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 και η ΔΕΗ εδωσε αποζημιωση? η την παιρνει και αυτη???? Χο χο χο και χα χα χα μαζι. Ρε συ οι τυποι ειναι απαιχτοι. Στην μανα μου πχ ειπαν ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, σε ενα γειτονα (Μετασχηματιστης ηταν το προβλημα και ζημια επαθε ολη η γειτονια) ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ, ΑΝΤΕ ΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Μιλαμε σε 50 σπιτια εσκαγαν μεχρι και οι λαμπες ενω σε 2-3 επιασε και φωτια
kostasSTi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και οι δικηγόροι τι ακριβώς δουλειά κάνουν???? Μην το αφήσετε έτσι, πληρώνουμε μέσα στο λογαριασμό και τέλη συντήρησης. Είναι υποχρεωμένοι να είναι ΟΚ.
Carthago Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και οι δικηγόροι τι ακριβώς δουλειά κάνουν???? Μην το αφήσετε έτσι, πληρώνουμε μέσα στο λογαριασμό και τέλη συντήρησης. Είναι υποχρεωμένοι να είναι ΟΚ. Χα χα χα και χο χο χο και παλι μαζι. Εδω οταν πηγα στην δεη μου πε ο προισταμενος πως δεν φταιει η δεη γιατι μαλλον το κανε καποιος πελεκανος το βραχυκυκλωμα. Τωρα πως γινεται να μπει ο πελεκανος στο κουτι του μετασχηματιστη μην με ρωτας. Παντως εννοειται πως θα παιξει και δικηγορος. Μιλαμε για πολυ ζημια αλλα τι να το κανεις? Τα δεδομενα του υπολογιστη μου πως θα παρω πισω? Μου εκαψε και ενα σκληρο βλεπετε. Και πιστεψε με εκει υπηρχαν πραγματα που δεν πληρωνονται.By the way υπαρχει ελπιδα σωτηριας σε αυτη την περιπτωση? Ειδα τις τιμες για data recovery και εχασα τον μπουσουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.