Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση - AMD ή Intel ????

IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μετά από καιρό αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση στο PC μου...

Δεν είμαι τρελαμένος με τα παιχνίδια αν και τα δοκιμάζω σχεδόν όλα....

Φανατικός μόνο με αυτά style Call o Duty και Ρro Evolution .... και λάτρης των Adventures....

Βασικά σκοπεύω να δώσω γύρω στα 500 με 600 εωροπουλίνια...

Πάντα αγόραζα AMD cpu και nvidia καρτούλα...

Έχει κανείς να προτείνει κανά καλό σύστημα....

Οθόνη και κτλ υπάρχουν... Το κουτί και το περιεχόμενο με νοιάζει ...

Να προτιμήσω πάλι AMD και nvidia ή.... ....

:-)

ΤΙΑ

Δημοσ.
Δεν είμαι τρελαμένος με τα παιχνίδια αν και τα δοκιμάζω σχεδόν όλα....

δε βρηκα τη δυναμη να μην κανω εν ααπλο σχολιακι...lol, λοιπον φιλε μου εγω θα προτεινα να δοκιμασεις amd και ati μιας και η amd αγορασε την ati οποτε μου φανταζει λιγο προτιμοτερο, τωρα για τα υπολοιπα αν κανεις ενα search θα βρεις απειρες προτασεις, οταν το κανεις αυτο ποσταρε τις προτιμησεις σου, για να πει οποιος θελει τη γνωμη του και τις αντιρρησεις του, ισως ακουγομαι λιγο περιεργα αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω προτασεις, προτεινεται κανα καλο συστηματακι, sorry δεν ειναι προσωπικο μαλλον ξυπνησα στραβα το πρωι

Δημοσ.

Με τα λεφτά που σκοπεύεις να δώσεις,AMD και ATI ακούγονται ιδανικά.Πάντως να ξέρεις πως μέχρι κι ο Core2Duo 6550 είναι ανώτερος από τον Athlon64 6000+..

Πάντως και οι C2D της σειράς 4χχχ είναι αξιόλογoι και, κυρίως, κλοκάρονται πανεύκολα.Οπότε με μια καλή μητρική μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Δημοσ.

pack1gd6.th.jpg

ή

pack2np4.th.jpg

Πως σας φαίνονται???

Νομίζω ότι το δεύτερο είναι αρκετά καλό.... ε??

Έχετε να προτείνετε τίποτα αλλαγές???

Δημοσ.
Με τα λεφτά που σκοπεύεις να δώσεις,AMD και ATI ακούγονται ιδανικά.Πάντως να ξέρεις πως μέχρι κι ο Core2Duo 6550 είναι ανώτερος από τον Athlon64 6000+..

Πάντως και οι C2D της σειράς 4χχχ είναι αξιόλογει και, κυρίως, κλοκάρονται πανεύκολα.Οπότα με μια καλή μητρική μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Ακριβώς! εγώ που εχώ τον Core 2 Duo e4400 μπορώ να σου πώ πώς κλοκάρει παρα πολύ! ακόμη και με την χαμηλών προσδιαγραφών ASrock που έχω!:-D

Δημοσ.

Καλύτερα να παρεις αυτον με την ποιο γρήγορη καρτα (2900). Στα υπόλοιπα θα έχεις ιδια απόδωση πανω κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...