imprezivo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παίδες γεια, μηπως ξέρει κανένας να μου πει πως μπορώ να πέξω παιχνίδια όπως το ghost recon, το call of duty με gamepad? Εχω ενα της saitek εχω κατεβάσει και εχω εγκαταστήσει τους drivers αλλά δεν μπορώ να βρώ πως να το κάνω να δουλέψει, έχει κανένας καμια ιδέα? Ευχαριστώ
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Τα κουμπιά τα ρύθμισες μέσα απ'το μενού του εκάστοτε παιχνιδιού?
imprezivo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το καθένα απο αυτά τα παιχνίδια έχει ρυθμίσεις για mouse μονο, γιαυτό ρωτάω
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν το βλεπουν καθολου το gamepad?Παντως αυτα τα games δε λενε και πολυ με gamepad.Θελουν καλη στοχευση...
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σωστα...ειναι σαν να σου λεω να παιξεις pro με ποντικι..χαχα
imprezivo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν το βλεπουν καθολου το gamepad?Παντως αυτα τα games δε λενε και πολυ με gamepad.Θελουν καλη στοχευση... Οχι φίλε δεν το βλέπουν καθόλου το gamepad, σχετικά με την καλύτερη στόχευση ας το δοκιμάσουμε και ετσι και βλέπουμε. Βασικά το θέλω για να απομακρυνθώ απο το pc , να το βάλω να πέζει στην TV , φανταζεστε ενα παιχνίδι σε TV 42", Ελεος είναι καταπληκτικό
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καταλαβαινω αυτο που θες, αλλα ποτε δε θα παιξει σωστα.Anyway, με μια δοκιμη δε χανεις κατι. Στο cp των Win το βλεπεις το gamepad?Δλδ τα Win το αναγνωριζουν?
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι εδώ http://xpadder.com/ . Είναι ουσιαστικά ένα keyboard/mouse emulator για gamepad. Κάνεις assign τα πλήκτρα όπως τα θέλεις στο gamepad κ μετά λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να αναγνωρίσει το παιχνίδι το gamepad.
imprezivo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Καταλαβαινω αυτο που θες, αλλα ποτε δε θα παιξει σωστα.Anyway, με μια δοκιμη δε χανεις κατι. Στο cp των Win το βλεπεις το gamepad?Δλδ τα Win το αναγνωριζουν? Ναι το βλέπουν
S2Katana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Αυτο ειναι θετικο.Για δοκιμασε το λινκ του φιλου!
Barret Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 File katalavainw apolyta ayto pou les gia thn apostash... Giati den dokimazeis ena asyrmato mouse/keyboard. Twra tha mou peis pou tha valeis to plhktrologio..sta gonata? Einai psiloakriva alla etsi mono tha paikseis swsta ayta ta paixnidia! Ta FPS einai ftiagmena gia mouse+keyboard!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.