kostas_papad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να μου πείτε ένα απλό και σχετικά τρόπο να έχω 2 υπολογιστές στην ίδια οθόνη.΄Ενα switcher που βρήκα στο Πλαίσιο κάνει 50?.Υπάρχει κάποιος πιο φτηνός τρόπος???(Έχω ακούσει ότι υπάρχει τρόπος η οθόνη να μοιράζεται σαν τα ραλάκια στη μέση.Αυτό γίνεται διαφορετικά ή μέσω του ίδιου εξαρτήματος)
Droidlock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616039 Πουλαω το προϊον που βλεπεις με 17 ευρω αλλα αν θελεις να το αγορασεις καινουργιο βλεπεις ποια ειναι η τιμη του. Με αυτο μπορεις να συνδεσεις και 1 πληκτρολογιο μαζι με 1 mouse και φυσικα και την οθονη σε δυο υπολογιστες
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχουν διαφορα switches, αλλα μερικα απο αυτα εχουν διαφορες ασυμβατοτητες με συγκεκριμενα πληκτρολογια κτλ.
kostas_papad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Βασικά έχω το ασύρματο σετ του Πλαισίου.Λέτε να παρουσιάσει πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.