Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο fps ?

deko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και δεν το έχω παίξει ακόμη,ένας φίλος μου το έχει και λέει τα καλύτερα γι αυτό(το F.E.A.R. εννοώ).Θα το δοκιμάσω όμως οπότε κι εγώ δίνω την ψήφο μου(χωρίς να το χω παίξει ακόμα:lol:)

Δημοσ.
Χμμμ, αν δεν θες πολεμικό και δεν θες απαραίτητα να τους γαζώνεις όλους, για κοίτα αυτό

Condemned: Crominal Origins

Σϊγουρα πιο τρομακτικό από fear

Έχει μόνο 2 πυροβόλα όπλα (κολτάκι και καραμπίνα), κατά τα άλλα σκοτώνεις με ότι βρεις. Από σωλήνες και πινακίδες, μέχρι τσεκούρια και βαριοπούλες.

Από τα καλύτερα games που έχω παίξει και σίγουρα ακόμα πιο εναλλακτικό κι από το Fear. Και να μην το παίξεις ρίξε του μια ματιά, αξίζει

http://www.condemnedgame.com/v1/flash.php

Εγω εχω τερματισει το condemned. Ηταν φοβερο παιχνιδι αλλα δεν τρομαξα καθολου!!:lol::lol: Και το επαιζα μονο τα βραδυα με ολα τα φωτα κλειστα!!!:-):-)

Δημοσ.
Καλά, αν το πάμε σε μη-πολεμικά, τότε δες και το Bioshock. :)

Απλά από τα καλύτερα fps των τελευταίων ετών για μένα, ειδικά στο story.

+1 κ απο μενα

Δημοσ.

ας πω και εγω την γνωμη μου λοιπον παιζω fps εδω και 10 χρονια μια και τυχαινει η κατηγορια αυτη να ειναι και η αγαπημενη μου.

θεωρω σαν καλυτερο fps shooter το call of duty 2 γιατι τα εχει ολα gameplay.grafics,και sound οτι einai το μοnαδικο παιχνιδι μου σε βαζει στο κλιμα του παγκοσμιου πολεμου. Αν εχεις και καλα ηχεια πραγματικα μονιζει οτι εισαι μεσα στο πεδιο της μαχης.Μετα απο αυτο το παιχνιδι θεωρω οτι εχω υπηρετησει στο β παγκοσμιο πολεμο.

Επισης αλλη μια παιχνιδαρα που παιζω αυτο τον καιρο ειναι το bioshock διαφορετικο στυλ(απο αποψη story)

Παντως εαν εχεις πεξει μονο το metal of honor(το θεωρω απαραδεκτο παντως) εχεις πολλα να δεις ακομα.

Δημοσ.
Εγω εχω τερματισει το condemned. Ηταν φοβερο παιχνιδι αλλα δεν τρομαξα καθολου!!:lol::lol: Και το επαιζα μονο τα βραδυα με ολα τα φωτα κλειστα!!!:-):-)

Εεεε! Ανακάλεσε άμεσα! Ούτε στο σχολείο που βγάζεις φωτό το πτώμα στο ντουλάπι; Εμένα εκεί πρέπει να με άκουσε όλη η Ηλιούπολη! Ανακάλεσε μη μου βγει το όνομα ότι είμαι χέστης :-D

Δημοσ.
Ούτε στο σχολείο που βγάζεις φωτό το πτώμα στο ντουλάπι;

καλα για ενα πτωμα κανεις ετσι:P

που να παιξεις και FEAR :devil:

Δημοσ.

Μια και ανοιξα το θεμα εγω για να ρωτησω τι να παιξω μετα το Airborne αρχιζω σημερα (αν προλαβω λογω καποιων υποχρεωσεων) το Call of duty ...hill 30.

Στο συρταρι περιμενει το FEAR...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...