slipknot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν και δεν το έχω παίξει ακόμη,ένας φίλος μου το έχει και λέει τα καλύτερα γι αυτό(το F.E.A.R. εννοώ).Θα το δοκιμάσω όμως οπότε κι εγώ δίνω την ψήφο μου(χωρίς να το χω παίξει ακόμα)
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ, αν δεν θες πολεμικό και δεν θες απαραίτητα να τους γαζώνεις όλους, για κοίτα αυτόCondemned: Crominal Origins Σϊγουρα πιο τρομακτικό από fear Έχει μόνο 2 πυροβόλα όπλα (κολτάκι και καραμπίνα), κατά τα άλλα σκοτώνεις με ότι βρεις. Από σωλήνες και πινακίδες, μέχρι τσεκούρια και βαριοπούλες. Από τα καλύτερα games που έχω παίξει και σίγουρα ακόμα πιο εναλλακτικό κι από το Fear. Και να μην το παίξεις ρίξε του μια ματιά, αξίζει http://www.condemnedgame.com/v1/flash.php Εγω εχω τερματισει το condemned. Ηταν φοβερο παιχνιδι αλλα δεν τρομαξα καθολου!!:lol: Και το επαιζα μονο τα βραδυα με ολα τα φωτα κλειστα!!!:-)
Mad_man Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλά, αν το πάμε σε μη-πολεμικά, τότε δες και το Bioshock. Απλά από τα καλύτερα fps των τελευταίων ετών για μένα, ειδικά στο story. +1 κ απο μενα
TH_boy_20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ας πω και εγω την γνωμη μου λοιπον παιζω fps εδω και 10 χρονια μια και τυχαινει η κατηγορια αυτη να ειναι και η αγαπημενη μου. θεωρω σαν καλυτερο fps shooter το call of duty 2 γιατι τα εχει ολα gameplay.grafics,και sound οτι einai το μοnαδικο παιχνιδι μου σε βαζει στο κλιμα του παγκοσμιου πολεμου. Αν εχεις και καλα ηχεια πραγματικα μονιζει οτι εισαι μεσα στο πεδιο της μαχης.Μετα απο αυτο το παιχνιδι θεωρω οτι εχω υπηρετησει στο β παγκοσμιο πολεμο. Επισης αλλη μια παιχνιδαρα που παιζω αυτο τον καιρο ειναι το bioshock διαφορετικο στυλ(απο αποψη story) Παντως εαν εχεις πεξει μονο το metal of honor(το θεωρω απαραδεκτο παντως) εχεις πολλα να δεις ακομα.
@byZo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μην ξεχνάμε και όλη την σειρά του Half Life 2. Το Episode 2 είναι απλά κορυφαίο!!!! Και βέβαια +1 στο Call of duty 2.
nodas_21greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγω εχω τερματισει το condemned. Ηταν φοβερο παιχνιδι αλλα δεν τρομαξα καθολου!!:lol: Και το επαιζα μονο τα βραδυα με ολα τα φωτα κλειστα!!!:-) Εεεε! Ανακάλεσε άμεσα! Ούτε στο σχολείο που βγάζεις φωτό το πτώμα στο ντουλάπι; Εμένα εκεί πρέπει να με άκουσε όλη η Ηλιούπολη! Ανακάλεσε μη μου βγει το όνομα ότι είμαι χέστης
user-64 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ούτε στο σχολείο που βγάζεις φωτό το πτώμα στο ντουλάπι; καλα για ενα πτωμα κανεις ετσι που να παιξεις και FEAR
mihalakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Για φπς πιστεύω call of duty, τα παλιότερα medal of honor (βασικά το allied assault), και fear.
christos_75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 FEAR, Bioshock, MOH, και αν θες να λιωσεις σε multiplayer Battlefield 2142
GR.destroyerH20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εννοειτε το Unreal Tournament 3 beta http://www.fileplanet.com/promotions/ut3/
deko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μια και ανοιξα το θεμα εγω για να ρωτησω τι να παιξω μετα το Airborne αρχιζω σημερα (αν προλαβω λογω καποιων υποχρεωσεων) το Call of duty ...hill 30. Στο συρταρι περιμενει το FEAR...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 TOP FPS IMHO: Unreal Tournament 3 !! We, UTfans, await :> Respect, Koritsi_Gia_UT !
Dark_Sage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 An de theleis ena FPS pou apla na kaneis ntou k na sfazeis olo to sumpan kai zitas kati pio realistiko.. APLA Ghost Recon 2, Advanced Warfighter.... Tactical FPS, me omada na elegxeis k akrws realistiko....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.