deko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ειχα καιρο να παιξω ενα παιχνιδακι λογω δουλειας και μου εδωσαν κι επαιξα το medal of honor _airborne. Μου αρεσε πολυ και θα ηθελα κατι αναλογο. Τι μου προτεινετε να παρω σαν πιο εμπειροι ? Απλα θα ηθελα να ειναι κατι με αναλογα σεναρια σε πολεμο η κατι αναλογο ...
haunter_2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Τα κλασικά είναι call of duty 2 και brothers in arms. Σε λιγο καιρό έρχονται και οι συνέχειες τους αν δεν βιάζεσαι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το Call of Duty 4 θα είναι σε μοντέρνο σκηνικό, αλλά πάλι άκρως πολεμικό. Το Brothers in Arms 3 θα παραμένει στον Β' Παγκόσμιο.
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ακομη και απο το Cod I και το expansion(United Offensive) του μπορεις να παιξεις.Υστερει βεβαια σε γραφικα, αλλα ετσι θα εχεις μετα να παιξεις το Cod II και ακολουθως τα BIA.
deko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 thanks λεω να δοκιμασω το brother in arms γιατι ειδα το site και μου ψιλοαρεσε..
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 (Crysis)xaxa..Eγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις κατι προτοτυπο..F.E.A.R!
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και γω θα σου πρότεινα να πας για το F.E.A.R. Δεν είναι σε στυλ Medal of Honor,αλλά είναι κορυφαίο παιχνίδι. Πολύ καλό gameplay,καλό σενάριο (και πρωτότυπο),και έχει όμορφα γραφικά. Και όπως λέει και τ'όνομά του,είναι τρομακτικό
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το λεω προτοτυπο επειδη μαλλον ο deko θα ασχολειτε μονο με games πολεμου..γι αυτο...Φιλε παρτο παντως το fear.Μοναδικη εμπειρια.!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλά, αν το πάμε σε μη-πολεμικά, τότε δες και το Bioshock. Απλά από τα καλύτερα fps των τελευταίων ετών για μένα, ειδικά στο story.
nodas_21greek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ, αν δεν θες πολεμικό και δεν θες απαραίτητα να τους γαζώνεις όλους, για κοίτα αυτό Condemned: Crominal Origins Σϊγουρα πιο τρομακτικό από fear Έχει μόνο 2 πυροβόλα όπλα (κολτάκι και καραμπίνα), κατά τα άλλα σκοτώνεις με ότι βρεις. Από σωλήνες και πινακίδες, μέχρι τσεκούρια και βαριοπούλες. Από τα καλύτερα games που έχω παίξει και σίγουρα ακόμα πιο εναλλακτικό κι από το Fear. Και να μην το παίξεις ρίξε του μια ματιά, αξίζει http://www.condemnedgame.com/v1/flash.php
deko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το λεω προτοτυπο επειδη μαλλον ο deko θα ασχολειτε μονο με games πολεμου..γι αυτο...Φιλε παρτο παντως το fear.Μοναδικη εμπειρια.! το εχει ενας φιλος.Λεω να το δανειστω και να το δοκιμασω. Ελπιζω να μην θελει τρελλο χειρισμο με το πληκτρολογιο.Σ'ευχαριστω.
mitsos24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μια ψηφος ακομα για το F.E.A.R. Απλα εκπληκτικο! Και το expansion του μια χαρα επισης!!
aleksisnoxes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 και εγώ +1 στο F.E.A.R. όσων αφορά το brothers in arms, ποιον τίτλο να βρω και να πάρω επειδή έχει διάφορους... δλδ ποιος είναι ο 1ος, 2ος.... κτλ.;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.