Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο fps ?

deko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα καιρο να παιξω ενα παιχνιδακι λογω δουλειας και μου εδωσαν κι επαιξα το medal of honor _airborne. Μου αρεσε πολυ και θα ηθελα κατι αναλογο.

Τι μου προτεινετε να παρω σαν πιο εμπειροι ? Απλα θα ηθελα να ειναι κατι με αναλογα σεναρια σε πολεμο η κατι αναλογο ...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακομη και απο το Cod I και το expansion(United Offensive) του μπορεις να παιξεις.Υστερει βεβαια σε γραφικα, αλλα ετσι θα εχεις μετα να παιξεις το Cod II και ακολουθως τα BIA.

Δημοσ.

Και γω θα σου πρότεινα να πας για το F.E.A.R.

Δεν είναι σε στυλ Medal of Honor,αλλά είναι κορυφαίο παιχνίδι.

Πολύ καλό gameplay,καλό σενάριο (και πρωτότυπο),και έχει όμορφα γραφικά.

Και όπως λέει και τ'όνομά του,είναι τρομακτικό :devil:

Δημοσ.

Το λεω προτοτυπο επειδη μαλλον ο deko θα ασχολειτε μονο με games πολεμου..γι αυτο...Φιλε παρτο παντως το fear.Μοναδικη εμπειρια.!

Δημοσ.

Χμμμ, αν δεν θες πολεμικό και δεν θες απαραίτητα να τους γαζώνεις όλους, για κοίτα αυτό

Condemned: Crominal Origins

Σϊγουρα πιο τρομακτικό από fear

Έχει μόνο 2 πυροβόλα όπλα (κολτάκι και καραμπίνα), κατά τα άλλα σκοτώνεις με ότι βρεις. Από σωλήνες και πινακίδες, μέχρι τσεκούρια και βαριοπούλες.

Από τα καλύτερα games που έχω παίξει και σίγουρα ακόμα πιο εναλλακτικό κι από το Fear. Και να μην το παίξεις ρίξε του μια ματιά, αξίζει

http://www.condemnedgame.com/v1/flash.php

Δημοσ.
Το λεω προτοτυπο επειδη μαλλον ο deko θα ασχολειτε μονο με games πολεμου..γι αυτο...Φιλε παρτο παντως το fear.Μοναδικη εμπειρια.!

το εχει ενας φιλος.Λεω να το δανειστω και να το δοκιμασω. Ελπιζω να μην θελει τρελλο χειρισμο με το πληκτρολογιο.Σ'ευχαριστω.

Δημοσ.

και εγώ +1 στο F.E.A.R.

όσων αφορά το brothers in arms, ποιον τίτλο να βρω και να πάρω επειδή έχει διάφορους...

δλδ ποιος είναι ο 1ος, 2ος.... κτλ.;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...