Vasvol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα.Στην προσπάθεια μου να συνδέσω το ρουτερ στην θυρα ethernet διαπίστωσα ότι μάλλον μετα απο κάποιο φορματ χάθηκαν οι drivers. Πως μπορώ να βρω ποια είναι η μητρική για να κατεβάσω οδηγούς? Το laptpop είναι πλαισιο uranus double core Eυχαριστώ
djpal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να δείς ή απο το εγχειρίδιο της μητρικής, ή πάνω στη μητρική χαραγμένο το μοντέλο. (είναι περίπου στο κέντρο κάτω απο τον επεξεργαστή συνήθως.
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο διαγνωστικό software (everest π.χ)...
Vasvol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδια σας ευχαρισστώ όλους. Μαλλον θα κατεβάσω το everest. Αν έχω πρόβλημα θα ξαναζητήσω την βοήθειά σας.
Vasvol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Κατεβασα τελικα το everest και φυσικά η μητρική είναι μετασκευασμένη απο το πλαισιο και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω οδηγούς. Το πλαίσιο με το serial number μπορεί αραγε να μου ποια είναι?
titoss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 γιατι δεν περνεις ενα τηλ. στο πλαισιο και θα σε καθοδηγησουν αυτοι φανταζομαι..αν ασχολιθουν μαζι σου :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.