Alchimistis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρα... Εχω εναν Acer Aspire 5632 WLMi εδω και 5 μήνες, τον τελευταίο καιρό παρατήρησα οτι εκει που τρέχει κανονίκα σε ανυποπτο χρόνο, ο υπολογιστής κλεινει μονος του χωρις να κανω εγω κατι... Παιζει ρόλο οι πολλές ωρες λειτουργείας του? η οτι ειναι συνεχεια συνδεδεμένος με το ρευμα? Ευχαριστώ μανωλης
iorulezz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Όχι το πιθανότερο είναι πως δε φταίει το ότι είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα. Μάλλον κάτι βραχυκυκλώνει. Αν είσαι τυχερος θα είναι το τροφοδοτικό. Εάν δεν είσαι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Όπως και να χει μόλις βρεις χρόνο πήγαινε το στο σερβις και εξήγησε τους τι γίνεται. Σορι, αλλά δε μπορώ να βοηθήσω και πολύ...
pitbulll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καθάρισε το fan μπορεί να είναι πρόβλημα θερμοκρασίας
21century Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εφοσον ειναι εντος εγγυησης στειλτο στην αντιπροσωπεια να το κοιταξουν, παντως περιεργο προβλημα...
Alchimistis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ παιδιά τι ειναι το fan? η εγγυηση ειναι παγκόσμια γιατι ειμαι εκτος...
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 einai provlima thermokrasias...koitaxe to fan genika eite trofodotikou eite cpu...genika ta anemistirakia....eixa kai ego tetoia provlimata meta apo polles ores leitourgias tou pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.