qbaseathens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Συγνώμη φίλτατε αλλά εδώ θέλω να παρέμβω. Ο Φοίβος έχει γράψει πολλά και καλά τραγούδια για πολλούς Έλληνες τραγουδιστές. Είναι καταξιομένος στον χώρο του, και δεν έχει δώσει αφορμές για να τον κατακρίνουν. Ο καθένας βέβαια είναι ελέυθερος να λέει την άποψη του, η οποία είναι σεβαστή, όπως η δικιά σου. Αλλά δε το βρίσκω σωστό να τον μειώνεις λέγοντας ότι τα τραγούδια του δεν είναι κάποιου επιπέδου. Με την ίδια ακριβώς λογική μπορεί ο καθένας να πει το ίδιο για κάποιον απο τους τραγουδιστές και συνθέτες των κομματιών που εσύ ακούς. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια, απλώς δε συμφωνώ με το συγκεκριμένο σχόλιο που έγινε. Ανι Γουέιζ, εμένα το τραγούδι μου αρέσει,αλλά ως εκεί. Δε με αγγίζει δηλαδή τόσο πολύ. :lol::lol::lol::lol: to post dikaiwmatika katexei periopth thesh sto pantheon me ta anekdota toy mpla mpla apo _BASSstarlet_ Θα ήταν πιο δίκαιοι και λιγότερο προκλητικοί όλοι αυτοί που ακούνε αυτά τα απόβλητα της μουσικής βιομηχανίας,αν εξέφραζαν απλά την άποψη, <<πως εγώ την βρίσκω στο σκυλάδικο με αυτά τα τραγούδια,αλλά παραδέχομαι πως ακούγοντάς τα σε άσχετες στιγμές τα θεωρώ ανόητα και ρηχά.>> isws oti swstotero exw akousei pote sth zwi mou free foivos ,re
Wise_One Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά, δε χρειάζεται να μετατρέπουμε κάθε topic σε flame. Αφήστε αυτούς που το ανοίγουν να πούν ό,τι θέλουν.... Αμα είναι να μαζευτούμε όλοι οι μεταλλάδες ζήτω που καήκαμε. Θα έρθουν κι άλλοι πόσοι και θα γίνει του Βιετνάμ σ' αυτό το θέμα. Κι εγώ έχω μια άποψη για την ελληνική μουσική αλλά δε τη λέω. Δε χρειάζεται να λέμε την άποψή μας για τα πάντα.
Harkon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά, δε χρειάζεται να μετατρέπουμε κάθε topic σε flame. Αφήστε αυτούς που το ανοίγουν να πούν ό,τι θέλουν.... Αμα είναι να μαζευτούμε όλοι οι μεταλλάδες ζήτω που καήκαμε. Θα έρθουν κι άλλοι πόσοι και θα γίνει του Βιετνάμ σ' αυτό το θέμα. Κι εγώ έχω μια άποψη για την ελληνική μουσική αλλά δε τη λέω. Δε χρειάζεται να λέμε την άποψή μας για τα πάντα. respekk! + 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν ήταν να κάνουμε ότι <<χρειάζεται>> καήκαμε.. Δεν λέμε την αποψή μας για τα πάντα..υπάρχουν μερικές χιλιάδες θέματα που δεν έχουμε ξεκινήσει στο φόρουμ. Φυσικά και δεν μετατρέπουμε κάθε τόπικ σε <<φλόγα>>, αρκεί να μην εκφράζονται απόψεις αντίθετες από την δική μου.
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 αρκεί να μην εκφράζονται απόψεις αντίθετες από την δική μου. +1.πολυ σωστα.... τα τραγουδια αυτα,ειναι μια χαρα αν εισαι με παρεα,κοπελες κτλ σε κανα μπουζουκσιδικο ή παρτυ,να περασεις καλα,αλλα μεχρι εκει...τωρα,αν βρισκεις ενα νοημα σε ολα αυτα,ή οτι δεν σου βγαζει πχ το wish you were here,στο βγαζει το ''κι αλλο'' της Κοκκινου,ενταξει...απλα μην το διατυμπανιζεις δλδ,μπορει κανεις διπλα να σου χωσει καμια αναστροφη,ενστικτωδως παντα δλδ...τεσπα.γνωμη μου ειναι,πως τετοια τραγουδια κ τετοιοι ''καλλιτεχνες'',δεν πρεπει να περνονται στα σοβαρα,μονο για χαβαλε...το αν κλεβουν μελωδιες,στιχους κτλ,προφανως το κανουν,κ ο βας βας,που τον εχω κ στην ιδια εκτιμηση κ κατηγορια με κοκκινου,κιαμους,πετρελιδες,βανδη κτλ,εχει το ριφ της layla,αλλα οκ,cool,τον χαβαλε του τον βγαζει...
Arkadios83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ξ Ξλλη ΞΞΏΞΊΞΊΞΉΞ½ΞΏΟ ΞΌΞΏΞ»ΞΉΟ Ξ΅Ξ²Ξ³Ξ±Ξ»Ξ΅ Ρναν ΟΟΞ΅ΟΞΏΟΞΏ διΟΞΊΞΏ!!ΞΞΉ Ξ΄ΟΞΏ ΟΟΞΏΞ·Ξ³ΞΏΟμΡνη Ξ·ΟΞ±Ξ½ Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏΞ½ Φοιβο,ΟΞΏΟ ΞΏΞ»Ξ± ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδια Ρμοι΢αν ΞΌΞ΅ΟΞ±ΞΎΟ ΟΞΏΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ·ΟΞ±Ξ½ ΞΊΞ±ΞΊΞΉΞ΅Ο ΞΊΞΏΟΞΉΞ΅Ο Ξ±ΟΞΏ αλλα...ΞΟΞΏΞΉ δΡν Ξ΅ΟΞ΅ΟΞ΅ Ξ±ΞΊΞΏΟΟΡι Ξ±ΞΊΞΏΞΌΞ± ΟΞΏ διΟΞΊΞΏ,Ξ±ΞΊΞΏΟΟΟΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΈΞ± διαΟΞΉΟΟΟΟΞ΅ΟΞ΅ ΞΏΟΞΉ ΟΟΞΉΞ½ Ξ· ΞΞΏΞΊΞΊΞΉΞ½ΞΏΟ Ξ΅Ξ»Ξ΅Ξ³Ξ΅ ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδια ΞΌΞ΅ ΟΟοκληΟΞΉΞΊΞΏ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ±ΞΌΞ·Ξ»ΞΏΟ Ξ΅ΟΞΉΟΞ΅Ξ΄ΞΏΟ ΟΟΞΏΞΉΟΞΏ ''ΣΡ βλΡΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ±ΞΈΞ±ΞΉΞ½Ο Ξ½Ξ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± ΟΡνα Ξ±Ξ³ΞΏΟΞΉ ΞΌΞΏΟ ΟΟΡλΡνομαι ΞΊΞ±ΞΉ κλΡινομαι ΞΊΞ±ΞΉ γδΡινομαι ΟΞ±Ξ½ΟΞ±ΞΆΞΏΞΌΞ±ΞΉ ΞΏΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ΄ΞΉΞ½ΞΏΞΌΞ±ΞΉ'' Ξ΅Ξ½Ο ΟΟΟΞ± ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ± Ξ΅ΟΞΏΟΞ½ αλλαξΡι!ΞΞΉ νΡοι ΟΟΞΉΟΞΏΞΉ Ριναι ΟΞΏΞ»Ο Ξ±ΞΎΞΉΞΏΟΟΞ΅ΟΞ΅ΞΉΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞΉΞΌΞΏΞΉ! ΞΌΟΞΏΟΡιΟΞ΅ Ξ½Ξ± δΡιΟΞ΅ ΟΞΏ ΟΟΟΟΞΏ ΞΊΞ»ΞΉΟ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ ΟΟΞ΅ΟΞΏΟΞΏ ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδι ΞΟΟΞ±ΞΌΞ±ΞΉ ΞιλικΟΞΉΞ½Ξ± http://www.youtube.com/watch?v=3w0Xfuf0mR4 ΞΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞ· Ξ³Ξ½ΟΞΌΞ· Ξ΅ΟΞ΅ΟΞ΅ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ·Ξ½ νΡα Ξ±ΟΟΞ· διΟΞΊΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΞΊΞ· δοΟλΡια? ΞΞ±ΞΉ ΞΏ Ξ¦ΞΏΞΉΞ²ΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· ΞΞΏΞΊΞΊΞΉΞ½ΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ ΟΞΏΟ ΞΉΞ΄ΞΉΞΏΟ Ξ΅ΟΞΉΟΞ΅Ξ΄ΞΏΟ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΏΟΞΈΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΞ± ΟΞΏΟ.
aLek0s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 τα τραγουδια αυτα,ειναι μια χαρα αν εισαι με παρεα,κοπελες κτλ σε κανα μπουζουκσιδικο ή παρτυ,να περασεις καλα,αλλα μεχρι εκει...τωρα,αν βρισκεις ενα νοημα σε ολα αυτα,ή οτι δεν σου βγαζει πχ το wish you were here,στο βγαζει το ''κι αλλο'' της Κοκκινου,ενταξει...απλα μην το διατυμπανιζεις δλδ,μπορει κανεις διπλα να σου χωσει καμια αναστροφη,ενστικτωδως παντα δλδ...τεσπα.γνωμη μου ειναι,πως τετοια τραγουδια κ τετοιοι ''καλλιτεχνες'',δεν πρεπει να περνονται στα σοβαρα,μονο για χαβαλε...το αν κλεβουν μελωδιες,στιχους κτλ,προφανως το κανουν,κ ο βας βας,που τον εχω κ στην ιδια εκτιμηση κ κατηγορια με κοκκινου,κιαμους,πετρελιδες,βανδη κτλ,εχει το ριφ της layla,αλλα οκ,cool,τον χαβαλε του τον βγαζει... +1 από εμένα. Αυτή είναι και η δική μου η άποψη περί του θέματος. Δεν λέω ότι με τρελαίνουν τα τραγούδια του Φοίβου ή κάτι τέτοιο... Απλώς όπως είπε και ο φίλτατος porco_rosso21 είναι για κάποιες και μόνο περιστάσεις...
azio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 tha symfoniso me thereisnolife kai Arkadios83!!
Wise_One Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και ξαναλέω. Πρέπει ν' ασχολείστε αν θεωρείτε αυτά τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες μάπα; Σίγουρα αν αρχίσει κάποιος να τα χώνει στους Virgin Steele, Amon Amarth ή Bathory, θα του κατεβάσω καντήλια αλλά γιατί ν' ασχοληθώ με hiphop, rap μπλα μπλα μουσική για την οποία έχω άσχημη γνώμη; Για να μειώσω αυτόν που ξεκίνησε το τόπικ;
com_hs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Αυτου του ειδιυς τα μπουζουκοτραγουδα τα σιχαινομαι τα και καλα καψουριαρικα παντος ειναι οντως καλυτερα απο τα προηγουμενα
carlmikaze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τρομερό το νέο album της κοκκίνου, αντισυμβατικό και μίλια μακριά από τα δεδομένα του χώρου. Φήμες θέλουν την PJ Harvey να θέλει να αποσύρει το νέο album της από τα δισκάδικα. Όσοι ήσασταν οπαδοί της Έλλης μέχρι τώρα, ακούστε με προσοχή. Το νέο album δεν είναι για όλα τα αυτιά. Χαιρετίζουμε τη νέα εποχή και τα νέα δεδομένα. Εμπρός Έλλη, you can do it.
Dr_Slump Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 λέμε για τον ίδιο φοίβο που έχει κλέψει κάθε γνωστό συνθέτη από το μπαρόκ και μετά, οικειοποιούμενος τις μελωδίες; δεν περίμενα εσύ καν να ασχοληθείς για να απαντήσεις σε τέτοιο topic
dks_1979 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά, γιατί όλοι οι μεταλάδες εδώ μέσα τα χώνουν σε οποιονδήποτε ακούει κάτι που απεχθάνονται? Πάντα αυτό γίνεται. Είδη μουσικής υπάρχουν πολλά και πολλά γούστα επίσης. Σε καθέναν αρέσει κάτι, σε πολλούς πολλά διαφορετικά ταυτόχρονα. Το παιδί είπε τη γνώμη του για το νέο album της Κοκκίνου. Για ποιο λόγο πέσατε να το φάτε? Αρκεστείτε σε αυτό που ακούτε και μην σχολιάζετε αρνητικά όλα τα άλλα, δεν ρώτησε κανείς τη γνώμη σας σε αυτό το topic. Είναι το ίδιο με το να έρθει κάποιος σε topic για metal να πει ότι είναι αίσχος. Θα πέσετε να τον φάτε... Απλά όμως δεν ασχολείται καν αφού δεν τον ενδιαφέρει. Χαλαρώστε λίγο. Παρεπιπτόντως (on topic), δεν μου αρέσει καθόλου το νέο album της Κοκκίνου.
Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δε νομίζω να έχει σχέση ο μαιτσαλάς, δεν έχω δει κάποιον να κράζει την κλασσική ή τα ρεμπέτικα ή την γκοα τρανς. Απλώς κάθε άνθρωπος με αισθητικά κριτήρια ικανά να διαχωρίσουν το Big MacBurger από τα σκαλοπίνια αλα κρεμ με μανιτάρια, είναι σε θέση να καταλάβει πως μιλάμε για μουσική σκουπίδι. Αν και την Έλλη την έχωνα για πλάκα, την έχω και φρεντ στο μαησπέη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.