Προς το περιεχόμενο

Δεν χρειαζεται Φοιβο!!

thereisnolife

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελλη Κοκκινου μολις εβγαλε εναν υπεροχο δισκο!!Οι δυο προηγουμενη ηταν απο τον Φοιβο,που ολα τα τραγουδια εμοιζαν μεταξυ τους και ηταν κακιες κοπιες απο αλλα...

Οσοι δεν εχετε ακουσει ακομα το δισκο,ακουστε τον και θα διαπιστωσετε οτι πριν η Κοκκινου ελεγε τραγουδια με προκλητικο και χαμηλου επιπεδου στοιχο ''Σε βλεπω και παθαινω ναι για σενα αγορι μου τρελενομαι και κλεινομαι και γδεινομαι φανταζομαι οτι σου δινομαι'' ενω τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει!Οι νεοι στιχοι ειναι πολυ αξιοπρεπεις και ωριμοι!

μπορειτε να δειτε το πρωτο κλιπ για το υπεροχο τραγουδι Λυπαμαι Ειλικρινα

http://www.youtube.com/watch?v=3w0Xfuf0mR4

Εσεις τη γνωμη εχετε για την νεα αυτη δισκογραφικη δουλεια?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνώμη φίλτατε αλλά εδώ θέλω να παρέμβω. Ο Φοίβος έχει γράψει πολλά και καλά τραγούδια για πολλούς Έλληνες τραγουδιστές. Είναι καταξιομένος στον χώρο του, και δεν έχει δώσει αφορμές για να τον κατακρίνουν. Ο καθένας βέβαια είναι ελέυθερος να λέει την άποψη του, η οποία είναι σεβαστή, όπως η δικιά σου. Αλλά δε το βρίσκω σωστό να τον μειώνεις λέγοντας ότι τα τραγούδια του δεν είναι κάποιου επιπέδου. Με την ίδια ακριβώς λογική μπορεί ο καθένας να πει το ίδιο για κάποιον απο τους τραγουδιστές και συνθέτες των κομματιών που εσύ ακούς. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια, απλώς δε συμφωνώ με το συγκεκριμένο σχόλιο που έγινε.:-)

Ανι Γουέιζ, εμένα το τραγούδι μου αρέσει,αλλά ως εκεί. Δε με αγγίζει δηλαδή τόσο πολύ.

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε το νεο cd της και είναι καλύτερο ίσως αλλά με τον Φοίβο καθιερώθηκε και μάλιστα είχε και κάποια καλά κομμάτια όπως το "δεν γίνεται" ¨"θα περιμένω" κ.α.

Ο Φοίβος είναι πιο εμπορικός ίσως αλλά έχει γράψει καλά τραγούδια.

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και να την εκφράζει.Για μένα τέτοια μουσική μόνο μουσική δεν είναι.Αναφέρομαι πιο πολύ στο παράδειγμα που έδωσε ο topic starter με τους στίχους του φοίβου.Αυτα τα τραγούδια γίνονται επιτυχίες για λίγο και μετά δεν τα θυμάται κανείς άσε που έχουν και χαζούς και χωρίς νόημα στίχους(προσωπική άποψη πάντα !)

Δημοσ.

παντως με αυτο το cd σχηματισα αλλα γνωμη για την Κοκκινου!Το επιπεδο της ανεβηκε!!Αξιζει να ακουσετε τον δισκο,ειναι πολυ καλυτρος απο την ανοησια ''SEX''...

Η Κοκκινου εχει ωραια λαικη φωνη και τωρα το αποδεικνύει...δεν τσιριζει πια, ουτε τραγουδαει εμπορικες σαχλες...εχει σοβαραψει

Δημοσ.
δεν έχει δώσει αφορμές για να τον κατακρίνουν.

λέμε για τον ίδιο φοίβο που έχει κλέψει κάθε γνωστό συνθέτη από το μπαρόκ και μετά, οικειοποιούμενος τις μελωδίες;

Δημοσ.
λέμε για τον ίδιο φοίβο που έχει κλέψει κάθε γνωστό συνθέτη από το μπαρόκ και μετά, οικειοποιούμενος τις μελωδίες;

για τον Φοίβο Δεληβοριά έλεγε ο φίλος μάλλον... :P

Δημοσ.

:devil::devil::devil: just sucks!

Όσο για καταξίωση θα πω απλά «έλεος».

Ποιος τον καταξίωσε μωρέ που έχει κλέψει το σύμπαν από μελωδίες και έχει βγάλει το χρήμα της αρκούδας; Να σας πω ποιος τον καταξίωσε τον όχι δεν θα τον πω μλκ ΜΑΓΚΑ θα τον πω, Εσείς που ακούτε / αγοράζεται και υποστηρίζεται τα σκουπίδια που βγάζει ο Φοίβος και κάθε Φοίβος.

Οι στίχοι των περισσότερων ΝΕΩΝ ελληνικών λαϊκών τραγουδιών είναι απλά μια απο τα ίδια, εδώ και πολλά χρόνια αναμασάν την κλασσική συνταγή, όχι με χώρισε, όχι τον αγαπάω όχι το ένα όχι το άλλο ασταδιάλα πια!

Παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα ναι, νέα χαζό-σκύλο ποπ, σκύλο ραπ σκύλο hiphop και γενικά σκυλοτράγουδα ουστ απ' εδώ!

Ακούω παλιά ξένα hiphop / rap και ορισμένα ελληνικά, ακούω ροκ / μπαλάντες ακούω ελληνικά λαϊκά (παλιά και ρεμπέτικα), έντεχνα ακόμη και κλασσική μουσική ακούω, τις παπαριές του Φοίβου του κάθε Φοίβου και του κάθε τραγουδιάρη που τον «φτιάχνουν» τα media και οι δισκογραφικές των media δεν μπορώ να τις ακούω συγχωρέστε με! :shifty:

Δημοσ.

Ο συνθέτης και ο ερμηνευτής ενός τραγουδιού(ειδικά ο τελευταίος)πρέπει να πείθουν(ακόμα και αν δεν το πιστεύουν)τους ακροατές πως το δημιούργημά τους,έχει κάποιο λόγο ύπαρξης πέρα από τον πεζό και κυνικό <<να ακουστεί στο ραδιόφωνο κατά κόρον ώστε να πουλήσει στο δισκάδικο και μετά να κλείσει ο τραγουδιστής ένα καλό συμβόλαιο σε σκυλάδικο>>.

Μέ λίγα λόγια,ο συνδυασμός μελωδίας και στίχου να βγάζει ένα πιο ευγενές συναίσθημα από την γνωστή <<καψούρα>> που πλημμυρίζουν τα άσματα αυτής της κατηγορίας.

Αυτό το τελευταίο δεν το καταφέρνει ο Φοίβος και η Κοκκίνου,και γι'αυτό(αλλά και για την χωρίς αιδώ αντιγραφή-κλοπή)χλευάζονται με κάθε κυκλοφορία τους.

Θα ήταν πιο δίκαιοι και λιγότερο προκλητικοί όλοι αυτοί που ακούνε αυτά τα απόβλητα της μουσικής βιομηχανίας,αν εξέφραζαν απλά την άποψη, <<πως εγώ την βρίσκω στο σκυλάδικο με αυτά τα τραγούδια,αλλά παραδέχομαι πως ακούγοντάς τα σε άσχετες στιγμές τα θεωρώ ανόητα και ρηχά.>>

Δημοσ.

Μάαααααλιστα. Δηλαδή χάρη του έκανε του ''συνθέτη'' Φοίβου η ''τραγουδίστρια'' Κοκκίνου και τραγούδησε τα τραγούδια ''του''. Όχι οτι αν δεν ασχολιόταν ο Φοιβάκος την κοκκίνου δεν θα την ήξερε ούτε η μάνα της...

Δημοσ.

ένα μπράβο για το φοίβο που κάνει περήφανη τη μάνα της κοκκίνου λοιπόν!

ο πατέρας της όμως πιστεύω ότι ζητάει πίσω τα πεντοχίλιαρα που μοίρασε στις νοσοκόμες, όταν γεννήθηκε.

Δημοσ.

σταυρωστε την. ειναι ωραια παντως της εχω μιλησει. εμενε στο διπλανο δωματιο στην πορτογαλια. αμα δεν τραγουδαει καλη ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...