tab0u Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ελπίζω να είμαι στον σωστό τομέα.Το θέμα είναι ότι ψάχνω κάποια σελίδα που να έχει τις διευθύνσεις από ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς(που έχουν και streaming live) και μη και δεν βρίσκω τίποτα. Λέγοντας διευθύνσεις δεν εννοώ την ιστοσελίδα κάθε σταθμού αλλά κατευθείαν το link για την μετάδοση. Αν έχετε εσείς υπόψιν κάποια link ή κάποια ιστοσελίδα που να τα περιέχει,βοηθήστε με!
tab0u Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Φίλε το είδα το site.Ευχαριστώ πολύ,μόνο που έχω ένα πρόβλημα.Πως μπορώ να αντιγράψω τα links για το streaming?Προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη.
stefanos_79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Θελεις να κανεις εγγραφη του σταθμου που ακους?
bobidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Θελεις να κανεις εγγραφη του σταθμου που ακους? Πως γίνεται?
stefanos_79 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Εγω ακουω ραδιο μονο απο το screamer.Ειναι ενα προγραμμα που εχει default preset πολλους σταθμους απ ολο τον κοσμο και μπορει ταυτοχρονα να γραφει,να κοβει τα τραγουδια που παιζουν εκεινη τι στιγμη μαζι με τιτλους κιολας .Τωρα για αλλους σταθμους που τους ακους ζωντανα απο τη σελιδα τους δεν το εχω ψαξει αλλα φανταζομαι με μια αναζητηση στο Google θα την βρεις την ακρη
bobidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 .... Τωρα για αλλους σταθμους που τους ακους ζωντανα απο τη σελιδα τους δεν το εχω ψαξει αλλα φανταζομαι με μια αναζητηση στο Google θα την βρεις την ακρη Έχω ήδη ψάξει (για free μιλάμε) αλλά δεν με ικανοποιούν. Γι' αυτό ρωτώ μήπως υπάρχει καμμιά πρόταση δοκιμασμένη.
Nomikaria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Παντως για ν'ακους μονο υπαρχει αυτη η σελιδα http://www.e-radio.gr/locations/athens.asp που εχει ολους τους σταθμους της Αθηνας.
Ioannis Jr. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Φίλε το είδα το site.Ευχαριστώ πολύ,μόνο που έχω ένα πρόβλημα.Πως μπορώ να αντιγράψω τα links για το streaming?Προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη.Τα direct links του streaming υποψιάζομαι ότι εννοείς... ρίξε μια ματιά στα websites των ραδιοφωνικών σταθμών των οποίων θέλεις τα links.Άλλον τρόπος... (μόνο για το live24, γιατί το e-radio.gr δεν σε αφήνει να κάνει δεξί κλικ στο παράθυρο του player) είναι να βάλεις να ακούς τον σταθμό που θέλεις και στο παράθυρο-player από το οποίο ακούς να κάνεις δεξί κλικ και να πατήσεις source(προβ. προέλευσης στα Ελληνικά). Θα σου ανοίξει ένα notepad, πάτα ctrl+f και ψάξε live24_streamsrc εκείς δεξιά θα δεις το link. π.χ.: live24_streamsrc = 'mms://broadcast.hol.gr/deejay'; - το bold είναι αυτό που ψάνεις.
Founes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα έχει εκπομπή!!! http://www.steelfm.gr κατα τις 20.00 θα ειμαι on-line... σας περιμένω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.