Prof_Chaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω μια 26αρα LCD για το δωμάτιο με μαξιμουν badget 700 ευρώ πανω κατω..Αυτό θα γίνει για να συνδέσω το pc με την τηλεόραση και ισως το play3 οταν το αγοράσω τα χριστούγεννα.. Το ερώτημα ειναι εαν ειναι κατάλληλη η εποχή για να αγοράσω τηλεόραση 26αρα ή περιμένουμε και full hd στις 26 ιντσες..; Και το δεύτερο που με προβληματίζει ειναι μηπως με τα ίδια λεφτά αξίζει να αγοράσω μια 24αρα οθόνη για τον υπολογιστή..;
afentiko7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Εξαρτάται τι θα την κάνεις?Αν τη θες για να βλέπεις ελληνικά κανάλια όχι.Αν τη θες για να βλέπεις dvd πάλι όχι γιατί με το upscaling δε φαίνονται τόσο καλά όσο σε μια 20αρα crt που υποστηρίζει 16:9 ανάλυση.Αν όμως έχεις βάλει πλώρη για κονσόλα η κανά καινούργιο hd player τότε είναι μονόδρομος. Τώρα σε σχετικό άρθρο του cnet είναι ότι δε βλέπεις καμιά διαφορά μεταξύ full hd και hd ready σε οθόνη μικρότερη των 50 ιντσών
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αν πάρω τηλεόραση την θέλω για Δορυφορικά κανάλια και για gaming.. απλά ρωτάω αν θα έκανα καλύτερη δουλειά με μια 24αρα οθόνη υπολογιστή μιας και οι αναλύσεις ειναι μακράν μεγαλύτερες.. Οσο για τηλεόραση ειμαι ανάμεσα στα 3 αυτά τα μοντέλα.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975777&product=956031 Samsung 26R86B Tην νέα sony 26s3000 που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλα δεν την έχω δεί με το μάτι.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975777&product=1024353 και επίσης την SHARP LC-26AD5E BLACK 26'' LCD απο ε-σοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162006
pappous_soulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Oθόνη 24" για υπολογιστή είναι δύσκολη απόφαση.Χρειάζεται καλή κάρτα γραφικών,και ιδιαίτερα εαν θες να παίζεις νέα παιχνίδια. Αν θες οθονη για κονσόλα και για ταινίες τότε καλύτερα είναι η lcd.
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Oθόνη 24" για υπολογιστή είναι δύσκολη απόφαση.Χρειάζεται καλή κάρτα γραφικών,και ιδιαίτερα εαν θες να παίζεις νέα παιχνίδια. Αν θες οθονη για κονσόλα και για ταινίες τότε καλύτερα είναι η lcd. Γιατι είναι καλύτερη λύση για κονσόλα η τηλεόραση..; Ισα ισα με μια 24αρα οθόνη εχεις και καλύτερες αναλύσεις FULL HD.. Κλείνω περισσότερο προς 24 οθόνη υπολογιστή αν και είμαι λίγο μπερδεμένος. Τι προτάσεις εχουμε για τις 24 ιντσες..; διάβασα οτι βγαίνουν καινουργια μοντέλα απο samsung και dell..ισχυει κάτι τέτοιο; μήπως ειναι λίγο ανώριμη η αγορά της οθόνης αυτη την εποχή;
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Απλά γιατί οι lcd οθόνες έχουν πιο ωραία χρώματα. Βέβαια και η tft μια χαρά είναι,και υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις. Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα βγουν.Αν βρω κάτι θα σου πω. (εγώ έχω την Dell 2407 WFP και είμαι υπερευχαριστημένος,αν και με το Χ360 μου κάνει κάτι περίεργες μαύρες γραμμές που και που)
pelop_idas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ξεχνα το για pc με tv θα απογοητευτείς με την ποιότητα της εικόνας ακόμη και αν αγοράσεις ακριβή tv. καλύτερα πάρε ένα καλό 22ρι μονιτορ και μια tv για ps3, ταινίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.