plato Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το DVD writer που εχω ειναι το Plextor 712A. Βαζω ενα DVD-RW να γραψω (δεν εχω ξαναγραψει επανεγραψιμο dvd) και μου βγαζει ο Νero 7 Premioum που χρησιμοποιω αυτο:Σφαλμα δυναμικης ευθυγραμμισης, αποτυχια εγγραφης. Το δισκακι ειναι creative.Τι κανω λαθος; Δεν βρισκω ουτε τροπο να φορμαρω το δισκακι ωστε τουλαχιστον να προσπαθησω να κανω drag and drop.
plato Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μπορει να φταιει η μαρκα;Αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλο, αλλα οταν θα παω να παρω θα παρω κανα verbatim
laantonios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 μου έχει τύχει σε διάφορες μάρκες ( πλην Tayio Yuden) 1στα 2 να είναι off!
De@th L0rd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μάπα είναι το δισκάκι και δεν μπορεί το Laser να γράψει πάνω στην επιφάνεια.Δοκίμασε ένα άλλο και θα είσαι οκ πιστεύω.
accipio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δεν αποκλείεται να φταίει το recorder. Ίσως ένα firmware update να βοηθούσε, αν δεν έχεις κάνει. Έτσι θα συνεργαστεί καλύτερα με περισσότερες νέες μάρκες dvd/dvdrw δίσκων.
agrb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αγόρασε Taiyo Yuden. Αν σου κάνει τα ίδια τότε κάνε χρήση του δικαιώματός σου για αλλαγή του drive αν είσαι εντός εγγύησης. Το σφάλμα που σου βγάζει αφορά τη δυναμική ευθυγράμιση της κεφαλής με τα "αυλάκια" η οποία γίνεται με μικροπηνία τα οποία υπαρχουν επάνω στην ίδια την κεφαλή. Δηλαδή η στραβός είναι ο γιαλός (CD/DVD) ή στραβά αρμενίζουμε (drive). Μια δοκιμή με Taiyo Yuden θα σε πείσει.
nemos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ...κι άν θέλεις να ψαχτείς και με άλλο software γραφτήρι... http://www.deepburner.com/?r=products&pr=deepburner&prr=portable_edition http://www.imgburn.com/
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σωστα τα ειπαν τα παιδια παραπανω, ξεκινα για αρχη με νεα δισκακια και μετα firmware update.
blackstar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Mia mono paratirisi, h TY den bgazei RW mono +/-R.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.