engant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ LIVE MESSENGER 8.1 ΚΑΙ ΣΤΟ GMAIL ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ MAIL ΑΠΟ ΤΟ PC MOY!!!! TO EIXA ΞΑΝΑΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ PC ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ MODEM THS FORTHNET CRYPTO ΣΕ OTE CONN-X SEIMENS, TOTE ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΠOIΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ PC. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ UPDATE ??? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Arrenoposss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή δεν μπορείς καν να συνδεθείς στον λογαριασμό σου?Σου πετάει κάποιο σφάλμα?
engant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή δεν μπορείς καν να συνδεθείς στον λογαριασμό σου?Σου πετάει κάποιο σφάλμα? ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MSN ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ....ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ GMAIL, OTENET, YAHOO KLP, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ MAIL. !!!!
Arrenoposss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MSN ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ....ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ GMAIL, OTENET, YAHOO KLP, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ MAIL. !!!! Μπας και σου έχει κλέψει κανεις τους κωδικούς φίλε και έχει μπει με το όνομά σου? από κει και πέρα δεν είναι δύσκολο...αλλάζει το password και δεν μπορείς να μπείς ποτε.
engant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ MAIL??ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ mail(διαφορετικο server )τα διαβαζω,συντασω αλλα δε στελνω και σε αλλα (Gmail) δε μπορω καν να κανω εισοδο!!!ωστοσο δεν ειναι οι κωδικοι ιδιοι σε ολα τα mail....και τι να τους κανει αν τους παρει καποιος???
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε να μπεις απο αλλο pc στα mail σου και αν παλι δε μπορεις να μπεις σε κανενα τοτε καποιος κατα 99% παιζει με τα mail σου, για ποιο λογο τωρα, αυτο εχει τη μικροτερη σημασια.
engant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 απο αλλο η/υ μπαινω δεν εχω προβλημα...Παντως ειναι πολυ παραξενο....
engant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 φιλε εν μερει λυθηκε τοπροβλημα με την εννοια μπηκα στο gmail και ειδα τα mail μου....Κατα αλλα δεν μπορω να στειλω mail ουτε να μπω στο msnger
disqualified Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 δεν καθαριζεσαι απο cookies και ο,τι αλλη σαβουρα υπαρχει στα temp μπας και γινει τπτ?
engant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 en merei gia ligo linetai to provlima alla ayto pou paratiro einai oti kai sto messenger den mporo na mpo kai den mporo na steilo mail(kolaei to sistima) kai den mporo na mpo se kapoies dieythinseis pou xrisimopoioun mail adress gia log in....
kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 otan eixa provlima, eixa valei na filtrarei ta cookies to hardware firewall tou router mou (linksys wag354g) otan to apenergopoiisa, ola itan ok ksana.
engant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 otan eixa provlima, eixa valei na filtrarei ta cookies to hardware firewall tou router mou (linksys wag354g) otan to apenergopoiisa, ola itan ok ksana. ξερεις, οπως ανεφερα οταν εβαλα το siemens του conn-x στο αλλο μου pc, ολα εγιναν και παλι καλα(ειχα το ιδιο προβλημα)...Να αλλαξω το crypto forthnet λες??
kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 apo tin stigmi pou den ftaiei to pc, tote ftaiei to modem... kanonas. rikse pali mia matia stis rithmiseis k an mporeis koita k tous drivers. to f200 exeis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.