nildorn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 paidia 3erei kaneis ti ginetai me to superstar trigger? blepo na bgazei genika k aorista asterakia se paixtes alla dn blepo sxetiko koumpi na kanei ti douleia... genika pantos psilosymfono mazi sas dn blepo idiaiteres allages k eleos me to na exoun sto idio koumpi dunk + lay up as min miliso k ya tin episimi agapimeni pou dn paizei na exoun balei enan paixti sti sosti 8esi.
Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 δεν υπάρχουν πια τα triggers. το αστεράκι απλά κρίνει κάποιον star ή superstar παίκτη
taxidromos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω ψιλοπορωθεί με το παιχνιδάκι αυτό. Ο αδελφός μου είναι στην Γερμανία και θέλουμε να παίζουμε online. Δοκίμασα να κάνω παιχνίδι και να του δώσω την IP μου και μου δίνει το παιχνίδι αυτόματα την IP του τοπικού δικτύου 192.168.χ.χχ Τι πρέπει να αλλάξω για να μου βγάζει την IP του net? Αναγκαστικά είμαι πίσω από router γιατί το παίζω από δίκτυο και δεν μπορώ να κοτσάρω το modem απευθίας στον υπολογιστή μου. Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά διστυχώς είμαι άσχετος Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί θέλω να τον πατήσω λίγο.... πορώθηκα
eloundar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ...ρε παιδια, επειδη ΝΒΑ χωρις lock player ειναι σχεδον αχρηστο οσο καλό και αν είναι...μιας και πλεον ειναι καθιερωμένο να μαζευομαστε 4-5 ατομα και να παιζουμε ο καθένας με τον παιχτη του.! Ετσι μαλιστα βλέπεις και τα δικά σου στατιστικά στο τέλος της σεζόν κτλ και κολλάς απίστευτα με το παιχνίδι... Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτο στο ΝΒΑ live 2008?? Εκεί που επιλέγεις το δικο σου control configuration στο joypad η keyboard παλια σου είχε την επιλογή είτε No player Lock είτε να διαλέξεις σε ποιον παίχτη θα είσαι κλειδωμένος...ειναι δυνατόν να βγάλανε την επιλογή?? ...α και μιας και είναι noobas στο forum..Χαιρετώ τους πάντες!
drafex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Gia dokimase ayto eloundar http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1517.
eloundar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Gia dokimase ayto eloundar http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1517. εισαι μεγαλος... thnx!!
silentpower Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 υπαρχουν καπου servers εκτος απο τους επισημους για online game?
frou-frou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Αν θέλετε να παίξετε μπάσκετ αγοράστε 1 χβοχ 360 μαζί με το Nba2k8 και μην ασχολείστε με αηδίες της ΕΑ. Θα πάθετε την πλάκα σας όσοι έχετε παίξει μπάσκετ μόνο σε Pc.
apaixtos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Το game μου αφησε κακιστη εντυπωση.2 ματσακια και το εβγαλα...Με ξενερωσε τρελα.Ξαναβαλα το 07 με ροστερ patch, εχω και της euroleaque το patch και ειμαι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.