Προς το περιεχόμενο

NBA LIVE 2008

THANOS-GM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντελώς απαράδεκτα τα γραφικά του! Πάλι με το '06 θα μείνουμε μου φαίνεται.

Παρ' όλα αυτά, το ύψος στην κάμερα έχει βρει κανείς πως αλλάζει? Δεν έχω βρει καμία που να με βολεύει μέχρι τώρα.

Δημοσ.

grafika panta aparadekta :) to lay up me to karfwma pali to allaxan ? :@ eleos auth h ea..mia xara htan se diaforetika koumpia giati to ksanallazoun pali? ta koumpia xreiazontai epeigontws allagma an den thelete na strampouliksete kanena daxtylo :)

Δημοσ.

αγωνια και λαχτάρα για το 2008 μετά την πώρωση με το 2007 (πάντα dynasty mode με τον κολλητό και lock players).

πρώτη επαφή, παίρνουμε Χιούστον, στήνουμε προσωπικό κτλ

πάμε να παίξουμε.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAYER LOCK ? oeo?

πρώτη ξενέρα. και πολύ δυνατή μιας κ οι εναλλαγές παικτών ειδικά αν παίζουν 2 είναι παρανοϊκές. ειδικά στην επίθεση που για να δώσεις πάσα στον P2 πρέπει να κάνεις τάμα!

το παρατάμε και το πιάνουμε πάλι χθες..

με κόμπο στο στομάχι προσπάθησα και με κάθε καλή θέληση... αλλά αυτό το "πράγμα" είναι απαράδεκτο!

στα trades έχουν βγάλει τα συμβόλαια τον παικτών κ πλέον πρέπει να κρατάς τεφτέρι για να ξέρεις τι δίνεις. άσε που για να δεις τα στοιχεία ενός παίκτη όπως ηλικία ή στατιστικά ή συμβόλαιο πρέπει να τρέχεις σε 1002 διαφορετικά μενού! τόσο δύσκολο ήταν να τα μαζέψουν σε μια καρτέλα;

για μένα το 2008 δημιούργησε πιο πολλά προβλήματα από όσα έλυσε, έβγαλε πολλές λειτουργίες που μου άρεσαν και κάποιες χωρίς λόγο (βλέπε λοκ,1 κουμπί για κάρφωμα/λέι απ, σταρ ιδιότητες κτλ)

ειλικρινά λυπάμαι που το αγόρασα και με δόση πικρίας πάω να συνεχίσω στο 2007

Δημοσ.

με απογοητευσε και εμενα. μετρια γραφηκα χαλια κινηση παιχτων. και με πεταει εξω στα win (εχω τα vista) μετα απο 1 παιχνιδι

Δημοσ.
molis to "agoraasa".alla re paidai pws kanw activate ta hot spots sto pc????exw ena gamepad logitech rumblepad 2 kai de ginete tpt.

και γω το ιδιο προβλημα εχω καμια ιδεα?

Δημοσ.

Kαι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...μου κολλάει μόλις τελειώσει η 1η περίοδος...

Δεν ειναι στο patch το προβλημα αλλα στο "exe". Υπαρχει λυση αλλα δεν μπορω να την πω εδω

Φίλε akis αν μπορούσες να μου στείλεις με pm τι φταίει και πως διορθώνεται θα σου ήμουν ευγνώμων....

Δημοσ.
Kαι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...μου κολλάει μόλις τελειώσει η 1η περίοδος...

Φίλε akis αν μπορούσες να μου στείλεις με pm τι φταίει και πως διορθώνεται θα σου ήμουν ευγνώμων....

το κρακ φταιει.αγορασε το γνησιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...