Προς το περιεχόμενο

NBA LIVE 2008

THANOS-GM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω πως ειναι παιχνίδι επόμενης γενιάς, νιώθεις το συναίσθημα και την ένταση μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας μπάσκετ. Οι παίκτες κάνουν "άλματα" με ρεαλιστική φυσική και βελτιωμένες κινήσεις, ενώ φαίνεται ο ιδρώτας που κυλά στα πρόσωπά τους. Με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, σημαντικές εξελίξεις στο παιχνίδι και πρωτοφανή γραφικά παίκτη, το άθλημα του μπάσκετ υψώνεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά το post του THANOS-GM το κόβω για καθαρή διαφήμιση.

1)Δεν παίζει ένα παιχνίδι (με πολλά προβλήματα στις προηγούμενες εκδόσεις του) να έγινε ξαφνικά άψογο

2)Όσο και να πορωθεί κανείς, έτσι δεν τα γράφει...

Το λάθος μακάρι να το κάνω μπας και παίξουμε οι μη κάτοχοι κονσόλας ένα σοβαρό παιχνίδι μπάσκετ όχι τίποτα αλλο..

Δημοσ.
πιστευω πως ειναι παιχνίδι επόμενης γενιάς, νιώθεις το συναίσθημα και την ένταση μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας μπάσκετ. Οι παίκτες κάνουν "άλματα" με ρεαλιστική φυσική και βελτιωμένες κινήσεις, ενώ φαίνεται ο ιδρώτας που κυλά στα πρόσωπά τους. Με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, σημαντικές εξελίξεις στο παιχνίδι και πρωτοφανή γραφικά παίκτη, το άθλημα του μπάσκετ υψώνεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά το post του THANOS-GM το κόβω για καθαρή διαφήμιση.

1)Δεν παίζει ένα παιχνίδι (με πολλά προβλήματα στις προηγούμενες εκδόσεις του) να έγινε ξαφνικά άψογο

2)Όσο και να πορωθεί κανείς, έτσι δεν τα γράφει...

Το λάθος μακάρι να το κάνω μπας και παίξουμε οι μη κάτοχοι κονσόλας ένα σοβαρό παιχνίδι μπάσκετ όχι τίποτα αλλο..

MULTIRAMA τόσο έξυπνα τόσο απλά....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πέρα από την πλάκα μπορεί να τα σπάει το παιχνιδάκι.:-)

Δημοσ.
E ρε τι γραφουν μερικα ατομα οταν δεν εχουν παιξει καθολου το 2k series...

Μάλλον δεν με κατάλάβες απλά η δική μου άποψη και όχι μόνο, είναι πως δεν θεωρώ επιτυχία π.χ. στην περίπτωση μας το 2k8 να μην έχει ανανεωθεί σημαντικά σε σχέση με προηγούμενα της σειράς και το μπορεί στο προηγούμενο post μου το είπα γιατί απλούστατα δεν έχω παίξει το 2k8 δεν το είπα για όλη την σειρά.

Απλά έτσι ζυγίζω εγώ τα πράγματα.

Δημοσ.
το άθλημα του μπάσκετ υψώνεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
:lol:

Δεν το πρόσεξα στην αρχή! Παραήμουν διακριτικός.

Ένας οπτικός εξομοιωτής ενός αθλήματος επαναπροσδιορίζει το άθλημα...

B)Ούτε καν ένα τμήμα marketing της προκοπής ρε παιδιά....

Offtopic

:-)Καλά μάγκες τα windows vista είναι πολύ πρωτοποριακά και δίνουν "αέρα φρεσκάδας" στον υπολογιστή μου. Με νέα εκπληκτικά games (2 νέα skins στην πασιέντζα και το ολοκαίνουργιο Shoot the penguin!) και χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε λογισμικό κλειστού κώδικα! Το aero με κάνει να ξεχνάω τον πραγματικό λόγο που χρειάζομαι υπολογιστή και οι διαρκείς μάχες των antivirus με τις ορδές ιών που μου επιτίθενται δημιουργουν ένα μαγευτικό σκηνικό Μέσης-γης!!! Yattaaa!!

Offtopic

sorry παίδες αλλά ως insomniac σήμερα θα γράψω μια(δύο?..τρ...) μαλακία παραπάνω

Δημοσ.

ερωτηση, σχετικά με το ΝΒΑ 08...

κανονικά, το κάνω install, φορτώνει, ξεκινάει το παιχνίδι, όλα μια χαρα.

Παίζω το 1ο δεκαλεπτο, και μόλις τελειώνει,μου κολλάει.

Any ideas για το τι μπορεί να φταίει?

(Πρώτη εντύπωση: Πολύ πιο αργό, με πιο δύσκολη διείσδυση στην αντίπαλη άμυνα-ένας εναντίον όλων-, ψιλολαλακία το ότι κάρφωμα κ λέι-απ είναι στο ίδιο κουμπί, και ψιλοαργή ανταπόκριση των παιχτών σε ότι τους λες να κάνουν)! Έχει πολλά λάθη στην ελλάδα (ζήσης σέντερ για παράδειγμα , με ύψος μόνο6''5), αλλά καθε αρχή κ δύσκολη!

Δημοσ.

Μπορει καποιος να προτεινει ενα καλο χειριστηριο για το nba live?

Προσπαθησα με το πληκτρολογιο και περαν των βασικων κινησεων δε μπορω να κανω πολλες αλλες.

Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι καλο παντως.

Δημοσ.
ερωτηση, σχετικά με το ΝΒΑ 08...

κανονικά, το κάνω install, φορτώνει, ξεκινάει το παιχνίδι, όλα μια χαρα.

Παίζω το 1ο δεκαλεπτο, και μόλις τελειώνει,μου κολλάει.

Any ideas για το τι μπορεί να φταίει?

ανδρεα,μην περιμενεις και πολλα απο ενα σπασμενο παιχνιδι,οταν το πειραγμενο <<exe>> τους το βγαζουν οι hatr....

οι ανθρωποι ειναι απλα ασχετοι,δεν εχουν ιδεα στο αντικειμενο.οτι και αν εχουν βγαλει,ειναι ελατοματικο.

περιμενε 1-2 εβδομαδες,να βγει καποια νεα version 1.1.

αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα,εκτος και αν αναλαβει κανα πιο σοβαρο group.

Δημοσ.
ανδρεα,μην περιμενεις και πολλα απο ενα σπασμενο παιχνιδι,οταν το πειραγμενο <<exe>> τους το βγαζουν οι hatr....

οι ανθρωποι ειναι απλα ασχετοι,δεν εχουν ιδεα στο αντικειμενο.οτι και αν εχουν βγαλει,ειναι ελατοματικο.

περιμενε 1-2 εβδομαδες,να βγει καποια νεα version 1.1.

αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα,εκτος και αν αναλαβει κανα πιο σοβαρο group.

bougas,δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά είμαι αρκετά απογοητευμένος από το πρόβλημα αυτό, από τα γραφικά, την κίνηση, τα πάντα!

Θα περιμένω κάποια νέα version, ναι, απλά θα κάνω 1-2 προσπάθειες με αυτήν πρώτα.

Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...