privateer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Τη νέα έκδοση της γνωστής φορητής παιχνιδομηχανής PlayStation Portable (PSP) ανακοίνωσε η Sony. Το νέο PSP είναι γνωστό και ως «ΡSΡ Slim & Lite» δεδομένου ότι σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι ελαφρύτερο (189 γραμμάρια έναντι 280 γραμμαρίων) και λεπτότερο (18,6 χιλιοστά έναντι 23 χιλιοστών). Σε γενικές γραμμές, η νέα έκδοση δεν διαφοροποιείται από την υπάρχουσα, δεδομένου ότι η οθόνη παραμένει στις 4,3 ίντσες διαγώνιο με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατ. χρωμάτων, η εσωτερική μνήμη είναι στα 64 ΜΒ και επεκτείνεται μέσω Memory Stick, υπάρχει WiFi πομποδέκτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση στο Internet, κ.λπ. Πηγή: imerisia.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
S2Katana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Προς τι αυτο το σχολιο?Whatever... Εχει μικρυνει αρκετα το νεο psp, γενικα η Sony προσπαθει να το κρατησει στην επικαιροτητα.
babistheo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς να με βοηθήσει σχετικά με το που θα βρώ πρόγραμμα για να σπάσω το PSP και γενικά πως θα το κάνω?
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Πφφ, νόμιζα πως βγήκε το PSP2... Ψάξε για psp custom firmware.
iced Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ας ανακοινωσουν και καμια σοβαρη διαρκεια μπαταριας
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ρε φίλε εγώ πήρα μία του PSP Fat και κρατάει κάνα 8ώρο.Μόνο έτσι...
aris4ever Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εκτός από την μπαταρία που είναι για κλάματα όπως πάντα,η καινούρια έκδοση άγγιξε την τελειότητα.
Azor_Blade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απο προσωπικη πειρα,επειδη το εχω,το καινουργιο psp slim, δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο τον προγονο του...Αντιθετα το μεγεθος και το βαρος του βοηθαει πολυ στο να γινει αυτο που λεει..Ενα playstation portable....
billyaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εμενα προσωπικα δν μ αρεσει καθολου(Εχω το χοντρο)
PROBATAKI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εμενα προσωπικα δν μ αρεσει καθολου(Εχω το χοντρο) εγω διαφονω μαζι σου το το slim εχει update στα 4,κατι εγο το εκανα update και πιγε στα 5,03
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα