Προς το περιεχόμενο

αργουν χωρις λογο....

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως ο τιτλος να μην ειναι σωστος αλλα το προβλημα μου ειναι λιγο περιπλοκο.

πριν απο λιγο καιρο βραχυκυκλωσε το τροφοδοτικο.

το αντικατερστησα με νεο ελπιζοντας να μην εχει χτυπησει κατι αλλο.

το pc δουλεψε. με την ευκαιρια εβγαλα και τον επεξεργαστη (amd athlon) και καθαρισα την εργοστασιακη ψυκτρα απο τις σκονες.

μετα απο 2 μερες προσπαθησα να τον υπερχρονισω ,εσα απο το bios της asus δοκιμαζοντας τα αποτελεσματα με το sisoft sandra.

τον δουλεψα για 1 ωρα περιπου κατα 3% overclocked αλλα μιας και δεν ειχα σωστη ψυξη τον γυρισα στα παλια. η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 49 βαθμους.

μιας και ηθελα να καθαρισω τα win απο τα πολλα σκουπιδια που μαζευονται κατα καιρους, φορτωσα ενα image απο το acronis απου το χρησιμοποιω κατα κορον και με εχει βολεψει αφανταστα. (το εχω φορτωσει τουλαχιστον 7-8 φορες)

και εδω αρχιζει το προβλημα. ενω το image ειναι καθαρα τα xp home με καποια βασικα προγραμματα, και οχι παραφορτωμενο, (μην ξεχνατε το ιδιο image το εχω δουλεψει πολλες φορες και ξερω πως ετρεχε) εν τουτις το pc αρχισε μια συμπεριφορα σαν να κολλαει ή να αργει να διαβασει.

για παραδειγμα οταν κανω κλικ να ανοιξω τον firefox θελει 10sec, ενω πρωτα ηθελε 1-2sec. οταν ξαναδοκιμασω να τον ανοιγοκλεινω 3-4 φορες τον ανοιγει πιο γρηγορα.

το ιδιο λιγο πολυ γινεται με ολα τα προγραμματα και στο browsing στο internet.

πειτε οτι ειμαι παραφορτωμενος γιατι δεν ειμαι και επισης αυτο το image το δουλευω ενα χρονο και ξερω πως τρεχει εμπειρικα tο pc.

δοκιμασα και 3-4 διαφορετικα anti-spyware (avg,spyware doctor,spybot,κ.τ.λ.)καθως και το KIS7 με ολες τις ρυθμισεις στο full. μεχρι και παρα πολλα online scan εκανα.

ξαναδοκιμασα και παλι απο την αρχη το image αλλα ξανα το pc δουλευει σαν να εχω 1-2 antivirus να δουλευουν καθως κανω οτιδηποτε.

αλλες φορες απλα συμπεριφέρεται σαν να ηταν ασχημα fragmed ο δισκος και αλλες φορες σαν να δουλευει η cpu στο 100%.

απο τον task manager τιποτα δεν δειχνει να μου εξαντλει την cpu αφου εχοντας τον ανοιχτο και ανοιγοντας τον firefox για παραδειγμα ειναι στο 2-5% αλλα ο firefox ξεκινα

μετα απο λιγο.

αλλες φορες παλι κατα την διαρκεια της ημερας ή της νυχτας, το προβλημα θα ελεγα σχεδον εξαφανιζεται, και ολα δουλευουν καλυτερα.

η θερμοκρασια της cpu τωρα ειναι 46βαθμους.

υπαρχει περιπτωση ρε παιδια βγαζοντας την cpu επειδη δεν ξαναεβαλα παστα και με το overclocing κατα 3% απο το biow να εκανα ζημια στην cpu και να κολλαει η cpu ή κατι τετοιο ?

ειλικρινα ολες οι ρυθμισεις στο pc μου τοσο σε hardware οσο και στα windows ειναι οπως ηταν τον τελευταιο χρονο, και παντα με το image που επανεφερα καθε φορα το pc πετουσε. τωρα γιατι μια καθυστερει, μια σαν να κολλαει να σκεφτει και γενικα συμπεριγερεται σαν κατι να τρεχει στο backroud που τον κολλαει ?

μην μου πειτε ιο ή spyware, γιατι το κανει και κατευθειαν μετα την επαναφορα του image και ελεγχο με kaspersy7 και 3-4 αντιspyware και δεν βρισκει ιχνος απο οτιδηποτε.

μπορει καποιος να βγαλει ακρη ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ok το ελυσα. λογω overclocking ειχε γινει μα...ια και ειχε πεσει ο επεξεργαστης απο 2.4 σε 800mhz.(απο τον πολλαπλασιαστη)

και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

ολα καλα.

Δημοσ.

παντως, μου αρεσει που με εμενα κουραστηκαν τα ματια σας.

καποιοι αλλοι παλι, οταν ειναι συντομοι τους ζητουν να ειναι ποιο αναλυτικοι για να μπορεσουν να τους βοηθησουν.

ειναι λιγο αστειο παντως. καλα ειπε και ο φιλος Black demis. σκεψου ολα αυτα να τα ειχα γραψει σε greeklish.

α, ρε η νεα γενια. πανω απο τρεις σειρες διαβασμα

...κουραζεται. Lol

θα προτιμουσες αν εγραφα: εχει προβλημα το pc.

απαντουσες : γινε πιο συγκεκριμενος, κ.τ.λ.

και εγραφα στηνη τελικη ΟΛΑ τα παραπανω αλλα σε 15 post ?

απλα, οταν καποιος χρειαζεται βοηθεια, πρεπει να δωσει στους αλλους να καταλαβουν, τι εχει κανει ή τι δεν εχει κανει, για να μην υπαρχουν οσον το δυνατον αστοχες απαντησεις.

στην τελικη, μιας και εγω ειμαι αυτος που χρειαζομαι την βοηθεια, προτιμω να κουρασω τα δικα μου δαχτυλα απο το γραψιμο, παρα να μου γραφουν και ξαναγραφουν οι αλλοι ερωτησεις του τυπου: αυτο το εκανες ? εκεινο το δοκιμασες ?

δεν μου αρεσει να σπαταλω το χρονο των αλλων.

οποτε πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να διαβασεις λιγες σειρες παραπανω, παρα να μου γραψεις δεκα φορες post με υπερωτησεις.

ελπιζω να εγινα κατανοητος και συγνωμη αν καποιους τους κουρασα με το μακροσκελες post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...