anna86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μιας και έβλεπα όλα αυτά τα θέματα σκέφτηκα και εγώ να σας εκθέσω ένα πρόβλημα μου.Πριν 2 χρόνια περίπου γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που άλλαξε την ζωή μου.Είμαστε λοιπόν 2 χρονια μαζί αλλά τον τελευταίο ενα χρόνο όλο τσακωνόμαστε.Ας τα πάρω λοιπόν από την αρχή.Όταν τον γνώρισα ήταν ο τέλειος άντρας,πλήρωνε παντού έκανε ότι ήθελα,ήταν εκεί κάθε στιγμή και λεπτό,ήξερες πως να φερθεί σε κάθε περίπτωση και ότι και αν σκεφτόμουν το είχε κάνει πιο πριν του το πω.Με τον καιρό όμως εγώ συνήθισα και τον θεώρησα δεδομένο.Επίσης του έλεγα μου μην φέρεσαι έτσι γιατί θα έρθει η στιγμή που θα περάσει ο έρωτας και θα μου φερεσαι αλλίως και θα μου φαινεται άσχημα.Δεν το δεχόταν μου έλεγε πως πάντα θα είναι ερωτευμένος μαζί μου και ποτέ δεν θα αλλάξει.Τελικά όμως έγινε αυτό που φοβόμουν πιο πολύ,άλλαξε.Όχι ότι δεν αντέχετε βεβαια αλλά από ενας τέλειος άντρας έγινε ένας μέτριος και τώρα πια με έχει σε όλα 2η στην λίστα αναμονής.Εχουμε χωρίσει άπειρες φορές για μαλακίες που κανει,αλλα τον αγαπάω τόσο πολυ που πάντα κάνω πίσω.Την τέλευταια φορά μιλήσαμε και ήταν η πρωτη φορά που μου άνοιξε την καρδιά του και μου είπε πως μετά από τόσους χωρισμους κάτι έχει χασει από εμένα και ότι το μυαλό του του λέει οτι πρεπει να χωρίσουμε αλλά η καρδιά του δεν μπορεί.Μετά από αυτό είμαστε περίπου 1 βδομαδα μαζί είμαστε καλύτερα αλλά όχι καλά.Τι να κάνω????
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 θα πρωτοτυπήσω και ΔΕ θα σου απαντήσω "Κοσμοπόλιταν, σελίδα 26", όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Η δική μου συμβουλή είναι να χωρίσεις τώρα που δεν έχει ακόμα "βρωμίσει το πτώμα". Μη χάνεις χρόνο προσπαθώντας να αναβιώσεις κάτι που μάλλον σας τελείωσε ! Άντε για άλλα. Πάντως, καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις !
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ο έρωτας έρχεται και φεύγει. Η αγάπη αντιθέτος πάντα μένει. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα!
anna86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ο έρωτας έρχεται και φεύγει.Η αγάπη αντιθέτος πάντα μένει. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα! αυτό το ξέρω.σε αυτήν την περίπτωση τι κανεις όμως?
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 καλή είναι η αγάπη και η συντροφικότητα αλλά, από αυτόν που είσαι μαζί έχεις και κάποια παραπάνω εξπεκτέισονς ! Δεν έχεις ? Αλλιώς παίρνεις και την κολλητή σου και κοιμάστε αγκαλιά και δε σου λείπει ούτε η αγάπη, ούτε η τρυφερότητα, ούτε η συντροφικότητα !
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 αυτό το ξέρω.σε αυτήν την περίπτωση τι κανεις όμως? και πάλι φεύγεις... Το οτι δεν είμαστε μαζί με κάποιον για τους χ λόγους δεν σημαίνει οτι σταματήσαμε να τον αγαπάμε (αν υπάρχει κάτι τέτοι τέλος πάντων). Δεν νομίζω οτι αξίζει σε κανέναν απο τους δυο σας, εσυ να τον βλέπεις πια σαν μέτριο δίπλα σου .. Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά, το θέμα είναι να τα βλέπουμε και να την κάνουμε όπως πολύ σωστά είπε και η χάπι πρίν σιχαθούμε την φάση..
Lucifer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Χωρίζετε και ρίχνετε κανένα φιλικό που κ που γτ ο τύπος βαρέθηκε και το "καρδιακό" του είναι απλώς "έχω καλομάθει και δε θέλω να ξεβολευτώ". Επίσης στέλνεις pm στον aledjo κατόπιν άτυπης συμφωνίας του φόρουμ. Και ποστάρεις πικ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.