pagratios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Λέω να αγοράσω μία εξωτερική θήκη αλλά σκέφτομαι να πάρω μία που να βάζει και ide και sata!!!Λέω για αυτή ή μήπως να πάρω αυτή και να διαλέξα ανάμεσα σε sata και ide? Γύρω στα 30 ? και να έχει και δυνατότητα για 500GB!
ThundeR_21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 to deutero to exw kai eimai apoluta ikanopoihmenos me to icybox mou...
pagratios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Την INNOVATOR την έχει δοκιμάσει κανείς?Ειναι μεγαλύτερη?
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Έχω την innovator εδώ και λίγους μήνες. Ως προς το μέγεθος είναι πολύ συμμαζεμένη, και γενικά όμορφη. Από ποιότητα δεν είναι και ότι καλύτερο έχεις δει, αλλά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Νομίζω είναι καλή αγορά.
Greek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Εχω και εγω αυτο το case, κανενα προβλημα, κομψο και καλα spec με καλη τιμη. Νομιζω πως θα εισαι οκ με την αγορα του
pagratios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Οι διαστάσεις του inovator είναι μικρότερες από το icy box!!!Σκέφτομαι αύριο να κάνω την αγορά για αυτό θέλω μια τελευταία γνώμη!!Καλύτερα από κάποιους αν γίνεται που έχουν δει και τα 2!!!
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 οι διαστασεις που εχει το πλαισιο για το icy box στη σελιδα λενε αλλα ντ αλλων λεει οτι εχει μηκος 35 εκατοστα!!!
leftermann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τι δεν σου άρεσε από την ποιότητα? όχι κάτι ιδιαίτερα. Απλά άλλα cases που έχω πιάσει στα χέρια μου μου φαίνονται πιό "βαριά", πιό ποιοτικά. Όχι κάτι συγκεκριμένο. Μια χαρά είναι η θηκούλα, εγώ είμαι ευχαριστημένος, την συστήνω.
Bspus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Αν δεν εχεις λογο να διαθετει IDE ας μην εχει. Εχεις δισκο IDE που περιμενεις να βαλεις μεσα? Εχουν σταματησει να βγαινουν σε μεγαλα μεγεθη και σε αυτα που υπαρχουν ειναι πιο ακριβοι απο τους SATA.
pagratios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Έχω έναν 80Gb WD IDE και θέλω να τον κάνω εξωτερικό!!Αλλά στο μέλλον πολλά γίνονται για αυτό σκέφτηκα να είναι 2 σε 1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.