drafex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παιδια, δε ξερω αν γραφω στο σωστο thread αλλα ιδου το προβλημα. Ο παλιος φορητος μου -compaq presario- που τον εχω για κατεβαστηρι, σημερα το πρωι βλεπω οτι ειχε κολλησει. Τον επανακκινω και τις 2 πρωτες φορες μου εβγαλε ''no operating system found'' ενω απο εκει και περα κολλαει στην οθονη του bios διχως να το φορτωνει. Ειναι θεμα σκληρου? Τι λετε να κανω? Recovery cd δε φορτωνει. Ευχαριστω εκ των προτερων..
[email protected] Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Pos Ginete na kola stHn o8oni BIOS xoris na to exei Fortosei .... emmmmmmmmm ... e..?
fysikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ισως ειναι προβλημα στο boot.ini με καποια αρχεία να εχουν καταστραφεί.αν μπορεις να τον συνδεσεις (τον σκληρο) με καποιο pc σαν slave και ή προσπαθησε να του επιδιωρθώσεις τα αρχεια εκκίνησης ή κανε του ενα φορματ κ ξαναπερνα του τα windows
drafex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδια εβαλα εναν 2,5αρη που για εξωτερικο δισκο, και δουλευει το bios. Τωρα προσπαθω να κανω bootable cd για xp, αλλα εις ματην...
Susi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ο δισκος ακουγεται καθολου ? αλλαπιθανον..Σκληρος Vs Drafex : 1-0
agrb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Hiren's BootCD έβαλες; Αν όχι βάλε με το δικό του σκληρό επάνω κι αν ξεκινήσει το φορητό κάνε μια διάγνωση να δεις τι τρέχει. Ενοείτε ότι πρώτα θα αλλάξεις το BIOS να κάνει boot από CD. Εκτός από διαγνωστικά έχει κι άλλα καλούδια που ίσως και να του δώσουν μια μικρή παράταση ζωής.
drafex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Θα δοκιμασω το hiren's boot-cd. Απλα καιω το ISO με το nero, δε χρειαζεται κατι αλλο? Ευχαριστω για τις απαντησεις.
agrb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Θα δοκιμασω το hiren's boot-cd. Απλα καιω το ISO με το nero, δε χρειαζεται κατι αλλο? Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.