pavel_pc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Διαθέτω pc με windows xp pro προσπαθώ να συνδεθώ με remote desktop σε pc με windows home edition αλλά δεν είναι δυνατή η επικοινωνία. Μήπως δεν υποστηρίζει το windows home σύνδεση remote desktop? το ίδιο Pc με τα home συνδέεται κανονικά στο δικό μου τι άλλες επιλογές έχω για να συνδεθώ;
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 http://www.logmein.com einai kalo an pezeis me internet.Allios iparxei kai to Radmin pou xrisimopiousa ego.
alex2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το teamviewer το οποίο κατά την άποψή μου είναι φοβερό.
SocialNetUsr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 με το VNC που έχω σχεδόν 2 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 εφοσον συνδεεσαι απο αυτο με τα home δε νομιζω να υπαρχει θεμα για το αντιθετο, πρεπει να εχεις password στον υπολογιστη για να το χρησιμοποιησεις, μηπως σε εναν δεν εχεις password?
ktiniatros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ta xp home dn exoun remote desktop. proteinw to ultravnc.
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ta xp home dn exoun remote desktop. proteinw to ultravnc. μια χαρα εχουν remote desktop, αφου το παιδι λεει οτι συνδεεται κιολας
alkisg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όλα έχουν remote desktop client. Τα home δεν έχουν remote desktop server. Επομένως λογικότατο που συνδέεσαι από τα home στα pro αλλά δεν συνδεέσαι ανάποδα.
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όλα έχουν remote desktop client.Τα home δεν έχουν remote desktop server. Επομένως λογικότατο που συνδέεσαι από τα home στα pro αλλά δεν συνδεέσαι ανάποδα. ισως να ναι κι ετσι θα το κοιταξω με δεξι κλικ στο mycomputer των home στην καρτελα remote σου βγαζει επιλογη να μπορουν να συνδεονται remote?
ktiniatros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ισως να ναι κι ετσι θα το κοιταξω με δεξι κλικ στο mycomputer των home στην καρτελα remote σου βγαζει επιλογη να μπορουν να συνδεονται remote? ennousa auto pou eipe k o alkis. prepei na valei pro i na valei allo prog. YG: http://www.google.gr/search?q=xp+home+remote+desktop&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 θα μου εκανε πιο λογικο να συμβαινει το αντιθετο, γουστα ειναι αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.