Προς το περιεχόμενο

vista και xp μαζί ( όχι σε laptop)

jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω τα windos vista ultimate 64 bit και θέλω να βάλω και τα χπ με dual doot πως γίνεται αυτό ??? όσα άθρα έχω βρει αναφέρονται σε laptop . Επίσης υπάρχει πρόβλημα που έχω vista 64 bit και XP 32 bit ? ??

Δημοσ.

πρόβλημα δεν υπάρχει.για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να φτιάξεις 2 partision τον σκληρό δίσκο σου που στο ένα θα έχεις τα βίστα και στο άλλο τα χπ και αυτόματα στην εκκίνηση θα σου λέει με ποιο λειτουργικό θεσ να ξεκινήσεις.Η ποιο εύκολη λύσει είναι να κάνεις φορμάτ και να φτιάξεις από την αρχή τους δίσκους σου δλδ να τους χωρίσεις στα δύο ή στα τρια κομμάτια και όταν κάνεις εγκατάσταση τα windows να βάλεις τα βίστα στο ένα κομμάτι και τα χπ στο άλλο.Υπάρχουν και άλλες λύσεις που αποφεύγεις το φορμάτ, μια από αυτές νομίζω είναι να πάρεις πρόγραμμα που χωρίζει τον δίσκο από τa windows μέσα και μετά απλά κάνεις εγκατάσταση τα χπ στο καινούργιο διαμέρισμα.

Δημοσ.

ευχαριστώ φιλε μήπος ξέρεις το προγραμμά αυτό και που το βρισκεις ??? ένα πρόγραμμα που έχω ακουστά ειναι το partision magic

Δημοσ.

Τα partitions θα τα φτιάξεις μέσα από τα Vista---> Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\Storage\Disk Management.

Οι οδηγίες είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ με των laptop... η μόνη διαφορά είναι ότι αν πρέπει να δώσεις SATA driver μπορείς να τον δώσεις από το floppy πιο εύκολα από ότι στα laptop που δεν έχουν floppy...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω XP στο desktop PC μου και θέλω να βάλω και VISTA σε ένα δεύτερο partition και να κάνω dual boot XP και VISTA. Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς θα το κάνω?

Μπορώ να κάνω την εγκατάσταση των VISTA μέσα απο τα XP ώστε να δημιουγήσει το dual boot???

Ευχαριστώ για την βοήθεια :-):-):-):-)

Δημοσ.

ΌΧΙ, δεν γίνεται να το κάνεις πάνω από τα χπ με τίποτα,έγραψα ποιο πάνω τιν διαδικασία για να γίνει,απλά θέλει ένα δεύτερο partition στον σκληρό δίσκο και μετά τα εγκαθιστάς στο καινούργιο χώρο που δημιουργήθηκε από τα dos.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πιο εύκολη λύση είναι μέσω φορματ δηλαδή μάλισταααααα..Φαντάζομαι πως θα είναι η άλλες απογοητευτηκά λίγο.Δεν θέλω να επιβαρύνω το pc με πείραματα κι το ένα φορματ μετα το άλλο αν κάτι δεν πάει καλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...