jean Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά έχω τα windos vista ultimate 64 bit και θέλω να βάλω και τα χπ με dual doot πως γίνεται αυτό ??? όσα άθρα έχω βρει αναφέρονται σε laptop . Επίσης υπάρχει πρόβλημα που έχω vista 64 bit και XP 32 bit ? ??
pontios16 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 πρόβλημα δεν υπάρχει.για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να φτιάξεις 2 partision τον σκληρό δίσκο σου που στο ένα θα έχεις τα βίστα και στο άλλο τα χπ και αυτόματα στην εκκίνηση θα σου λέει με ποιο λειτουργικό θεσ να ξεκινήσεις.Η ποιο εύκολη λύσει είναι να κάνεις φορμάτ και να φτιάξεις από την αρχή τους δίσκους σου δλδ να τους χωρίσεις στα δύο ή στα τρια κομμάτια και όταν κάνεις εγκατάσταση τα windows να βάλεις τα βίστα στο ένα κομμάτι και τα χπ στο άλλο.Υπάρχουν και άλλες λύσεις που αποφεύγεις το φορμάτ, μια από αυτές νομίζω είναι να πάρεις πρόγραμμα που χωρίζει τον δίσκο από τa windows μέσα και μετά απλά κάνεις εγκατάσταση τα χπ στο καινούργιο διαμέρισμα.
jean Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ φιλε μήπος ξέρεις το προγραμμά αυτό και που το βρισκεις ??? ένα πρόγραμμα που έχω ακουστά ειναι το partision magic
furious99 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Τα partitions θα τα φτιάξεις μέσα από τα Vista---> Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\Storage\Disk Management. Οι οδηγίες είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ με των laptop... η μόνη διαφορά είναι ότι αν πρέπει να δώσεις SATA driver μπορείς να τον δώσεις από το floppy πιο εύκολα από ότι στα laptop που δεν έχουν floppy...
pontios16 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δεν το ήξερα ότι γίνεται και μέσα από τα βίστα. Συγνώμη..
Giokos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά εγώ έχω XP στο desktop PC μου και θέλω να βάλω και VISTA σε ένα δεύτερο partition και να κάνω dual boot XP και VISTA. Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς θα το κάνω? Μπορώ να κάνω την εγκατάσταση των VISTA μέσα απο τα XP ώστε να δημιουγήσει το dual boot??? Ευχαριστώ για την βοήθεια :-):-)
pontios16 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ΌΧΙ, δεν γίνεται να το κάνεις πάνω από τα χπ με τίποτα,έγραψα ποιο πάνω τιν διαδικασία για να γίνει,απλά θέλει ένα δεύτερο partition στον σκληρό δίσκο και μετά τα εγκαθιστάς στο καινούργιο χώρο που δημιουργήθηκε από τα dos.
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Η πιο εύκολη λύση είναι μέσω φορματ δηλαδή μάλισταααααα..Φαντάζομαι πως θα είναι η άλλες απογοητευτηκά λίγο.Δεν θέλω να επιβαρύνω το pc με πείραματα κι το ένα φορματ μετα το άλλο αν κάτι δεν πάει καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.