Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο ελληνικό site για την Μηχατρονική!

megatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετή προσπάθεια και κόπο έχει αναρτηθεί το πρώτο site που ασχολείτε με το σχετικά νέο είδος μηχανικής, την Μηχατρονική. Μπορείτε να το επισκευθείτε και να ενημερωθείτε για το τρέχοντα συνέδρια στην Ευρώπη για τον μήνα Νοέμβριο με αρκετά links για διάφορους τομείς που αφορούν την μηχατρονική και σύντομα θα εμπλουτιστεί και με ακόμα περισσότερα. Επίσης νέα από τον χώρο της σύγχρονης νανομηχανικής και ρομποτικής. Για περισσότερα μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα και να μας πείτε την γνώμη σας ή να γίνεται μέλη αυτής της μεγάλης προσπάθειας να μαζευτούν σε ένα μέρος οι φανατικοί της Μηχατρονικής στην Ελλάδα... και όχι μόνο.

http://www.mechatronics.com.gr

Πείτε μας την γνώμη σας...

Δημοσ.

Τι μου θυμισες τωρα....

Το τελευταιο μαθημα για πτυχιο δεν μπορουσα να το περάσω και μου ειχε βάλει ο καθηγητης εργασια στην μηχατρονική.

Και τελικα πηραμε το γ@μοπτυχίο!!!!

Μπραβο παιδια καλη δουλεια

Δημοσ.

ευχαριστούμε πολύ. αναζητούμε και αρθρογράφους για συνεργασία αν ενδιαφέρεται κανείς να κάνει πόστ νέα ή συνδέσμους θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. ελπίζουμε σε πολλά περισσότερα. ο καιρός θα δείξει. :-)

Δημοσ.

Η ιστοσελίδα μας ανανεώθηκε, με περισσότερα νέα, ενεργό φόρουμ και σύντομα περισσότερα links. Αναζητούμε άτομα με όρεξη και μεράκι για την συγγραφή άρθρων. Μήπως είστε ένας από αυτούς; Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσ.
πολύ ωραία ιστοσελίδα αν και αυτή η μαυρίλα στο φορουμ τουλάχιστον κουράζει...

Εννοείς την όλη μαυρίλα του site γυρω γυρω ή γενικά τα σκούρα χρώματα του φόρουμ;

Έχεις να προτίνεις κάτι;

Κάθε άποψη και γνώμη δεκτή.

Δημοσ.
Εννοείς την όλη μαυρίλα του site γυρω γυρω ή γενικά τα σκούρα χρώματα του φόρουμ;

Έχεις να προτίνεις κάτι;

Κάθε άποψη και γνώμη δεκτή.

γράψε λάθος! Αλλού κοιτούσα... Μια χαρά είναι μην αλλάξετε τίποτα!

Δημοσ.

Καλη αρχη! Πολυ καλη δουλεια! Αν και καποια στιγμη μου φανηκε μικρη η βασικη γραμματοσειρα και καπως κουραστηκαν τα ματια μου (οταν αυξησα το μεγεθος δεν φαινοταν ωραια, ομως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...