Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μιας και δεν βρήκα κάποιο topic για κουβέντα σχετικά με soundtracks και ήθελα να γράψω σχετικά με soundtracks από anime είπα να κάνω ένα topic για συζήτηση σχετικά με soundtracks γενικώς. Από fan made ως και επίσημα. να αρχίσω με την τέλεια fan made δουλειά του http://www.ocremix.org/ . οι δουλειές στο final fantasy, chrono trigger, doom και metroid είναι απλά απίστευτες. κατεβάστε τα, ακόμα να μην έχετε παίξει τα παιχνίδια. από anime soundtrack, οι δουλειές στο death note και claymore είναι απλά απίστευτες.
1980 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 vampire hunter d bloodlust το κορυφαιο για τα δικα μου γουστα. και μετα του ergo proxy.
leftermann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 αν μιλάς γενικά για soundtrack και όχι μόνο για anime, το καλύτερο soundtrack που έχω ακούσει είναι το requiem for a dream.
slipknot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ένας φίλος μου που βλέπει πολλά anime μου έχει στείλει κομμάτια από το death note και είναι όλα πολύ ωραία.Ξεχωρίζω όμως το Zetsubou Billy από Maximum The Hormone από αυτά,μιας και όποτε το ακούω πωρώνομαι !!
poscaman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 αν μιλάς γενικά για soundtrack και όχι μόνο για anime, το καλύτερο soundtrack που έχω ακούσει είναι το requiem for a dream. +1 απο μενα.μαζι με τα:eye of a tiger,το love story,και το pink panther.δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο απ'τα 4. edit:ξεχασα το ederlezi !sorry,Goran!
slipknot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Επίσης μιας και αναφέρατε το soundtrack του requiem for a dream που επίσης μ' αρέσει,να αναφέρω και το last man από την ταινία the fountain αλλά και το ederlezi από τον καιρό των τσιγγάνων που είναι και τα 2 καταπληκτικά !
nektarios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 requiem for a dream amelie southpark: bigger longrer and uncut ost
Toufas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ναι το fountain είναι απλά αριστούργημα.
V for Vagelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Η μουσική της ταινίας Hero (Ying xiong) μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δε μπορώ να βρω το soundtrack γαμώτο. Επίσης Ηans Zimmer, πάρα πολλά, ξεχωρίζω: Journey to the Line (The Thin Red Line) Tennessee (Pearl Harbor) Όλα τα Lord of the Rings από Howard Shore (απλά σε ταξιδεύουν στη Μέση Γη...) John Williams: Jurassic Park 1+2 Tsaikofski: Swan Lake (αν θεωρείται soundtrack)
AFANIS_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 αν και θεωρώ πως κάποτε υπήρχε ανάλογο θέμα...θα τα ξαναγράψω.... -2046 (Top...of the top...) -Το νησί -Μαθήματα πιάνου -Τα Ιπτάμενα Στiλέτα -Last of the Mohican
Sellers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 The Secret Garden - Zbigniew Preisner Ολα είναι δρόμος - Στ. Σπανουδάκης.
Arrenoposss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 requiem for a dream....the best μου άρεσε και το soundtrack απο το : 28 weeks later
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.