motherfucker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ατομα καλησπερα, κατεβασα το phantasmagoria (το πρωτο αυτο με τα 7 cd). Πηγα να το κανω install και μου εβγαλε ενα μηνυμα C:\windows\system32\cmd.exe Απετυχε η προετοιμασια της συσκευης βιντεο για λειτουργια σε πληρη οθονη. Καντε κλικ στο κουμπι "κλεισιμο" για να τερματισετε την εφαρμογη Εχω Windows Professional SP2, Pentium D, 1024 RAM οποτε δεν παιζει να μην αρκει το συστημα μου ετσι δεν ειναι? Μια βοηθεια? Πως μπορω να το εγκαταστησω? Εχω ακουσει πολλα καλα για το παιχνιδι. Ευχαριστω εκ των προτερων
stealth69 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω πως μπορείς να το φτιάξεις αλλά το παιχνίδι είναι κορυφαίο.Είναι το πρώτο game που έπαιξα σε cd....Παλιές καλές εποχές...
motherfucker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εεεεμ ναι αλλα να το δω κι εγω οτι ειναι κορυφαιο. Αμα δεν το παιξω πως θα το δω κι εγω?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ατομα καλησπερα, κατεβασα το phantasmagoria (το πρωτο αυτο με τα 7 cd). Πηγα να το κανω install και μου εβγαλε ενα μηνυμα C:\windows\system32\cmd.exe Απετυχε η προετοιμασια της συσκευης βιντεο για λειτουργια σε πληρη οθονη. Καντε κλικ στο κουμπι "κλεισιμο" για να τερματισετε την εφαρμογη Εχω Windows Professional SP2, Pentium D, 1024 RAM οποτε δεν παιζει να μην αρκει το συστημα μου ετσι δεν ειναι? Μια βοηθεια? Πως μπορω να το εγκαταστησω? Εχω ακουσει πολλα καλα για το παιχνιδι. Ευχαριστω εκ των προτερων Imho einai adinaton na paikseis Phantasmagoria se leitourgiko sistima diaforo twn Win95..Dn einai Compatible distixws ='( Egw to eixa parei pitsiriki Authentic kai prepei na to exw se kana patari akoma..Mou eixe xarisei polu omorfes stigmes frikis ^^ Yours, Koritsi_Gia_PC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.