Daimon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Για σας, είμαι μαθητής τρίτης τάξης λυκείου, και επειδή δίνουμε στις πανελλήνιες το μάθημα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ θέλω να κατεβάσω το πρόγραμμα PASCAL για να κάνω καμια εξάσκηση, και γενικός από περιέργεια θέλω να το δοκιμάσω, να πειραματιστώ λιγάκι. Το πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω πια έκδοση να κατεβάσω... έχω ακούσει για FREE PASCAL, TURBO PASCAL και διαφορα αλλα. Μήπως θα μπορούσε κανεις να με βοηθήσει πιο πρόγραμμα είναι πιο κοντά στο μάθημα μου (έχει τα περισσότερα κίνα χαρακτηριστικά με το βιβλίο) ώστε να μη αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Επίσης θέλω να ρωτήσω άμα είναι δωρεάν το πρόγραμμα αυτό, αν ναι τότε (άμα είναι εύκολο) δώστε μου κανένα LINK από που μπορώ να το κατεβάσω. Αν οχι, τοτε πείτε απλός πως λέγεται και θα το ψάξω μονος μου ty in advance
[email protected] Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ma eseis kanete Glosomatheia oxi Pascal .... alla telospanton .. Kane Search gia Dev-Pascal .. einai Free .... Kai dn einai Programma H pascal .. Glossa programatismou einai .. (filika panta oi symboules .. )
loupis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Για σας,είμαι μαθητής τρίτης τάξης λυκείου, και επειδή δίνουμε στις πανελλήνιες το μάθημα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ θέλω να κατεβάσω το πρόγραμμα PASCAL για να κάνω καμια εξάσκηση, και γενικός από περιέργεια θέλω να το δοκιμάσω, να πειραματιστώ λιγάκι. Το πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω πια έκδοση να κατεβάσω... έχω ακούσει για FREE PASCAL, TURBO PASCAL και διαφορα αλλα. Μήπως θα μπορούσε κανεις να με βοηθήσει πιο πρόγραμμα είναι πιο κοντά στο μάθημα μου (έχει τα περισσότερα κίνα χαρακτηριστικά με το βιβλίο) ώστε να μη αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Επίσης θέλω να ρωτήσω άμα είναι δωρεάν το πρόγραμμα αυτό, αν ναι τότε (άμα είναι εύκολο) δώστε μου κανένα LINK από που μπορώ να το κατεβάσω. Αν οχι, τοτε πείτε απλός πως λέγεται και θα το ψάξω μονος μου ty in advance λοιπον φιλε μου ξεκινα κατεβασε και εγκατεστησε αυτο http://www.spinet.gr/glossomatheia/download/ ειναι πολυ πιο βολικο απο την pascal αν θες περισσοτερες ασκησεις στειλε μου ενα pm να σου στειλω ακομα μερικες. οκ?
Daimon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ma eseis kanete Glosomatheia oxi Pascal .... alla telospanton .. Kane Search gia Dev-Pascal .. einai Free .... Kai dn einai Programma H pascal .. Glossa programatismou einai .. (filika panta oi symboules .. ) :/ kai ego nomiza pos pano sti glosa programatismou pascla ( ) didaskomaste osa didaskomaste sto sxolio :/ btw ty for reply
[email protected] Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Pragmati H Glosoma8eia 8imizei poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PASCAL .. alla dn einai pascal .. xD
Daimon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 de ixa asxoli8i pote mou me gloses programatismou, giauto kai de gnoriza tpt apo auta
Maniakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Daimon, επίσης υπάρχει αυτό εδώ και αξίζει να του ρίξεις μια ματιά: http://www.alkisg.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.