FILIM0N Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θελω να αγορασω εναν καινουριο burner μια και αυτος της υπογραφης μου τα κακαρωσε. Πραγματικα δεν ξερω αν ειναι προβλημα hardware μιας και τα windows μου το εμφανιζουν σαν "Mοναδα CD" και δεν μπορω να κανω τιποτα πλεον (ουτε διαβαζει, ουτε γραφει) ενω μεχρι προτινος μπορουσα τουλαχιστον να γραφω. Προσπαθω εδω και μηνες και εχω φαει αρκετες ωρες να το φτιαξω, θα φαει σουτ και θα παρω καινουριο. Ποιο DVD-Burner προτεινετε? Δεν με ενδιαφερουν ουτε lightscribe ουτε labelflash μιας και δεν το χρησιμοποιησα ποτε και με το προηγουμενο.
Susi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ειναι πλεον τοσο φτηνα, που δεν νομιζο να χρειαζεσαι προταση.. να μου λεγες για BlueRay η΄HD recorder να πω ναι. τα Sony και τα samsung Πεζουν μεταξυ των 25 και 30 ευρω ... (θεωρουνται πλεον, αναλωσιμα)
africa_twin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 LG & NEC! Χρησιμοποιώ LG πάνω από 5 χρόνια και είναι σκυλιά μαύρα!!! Γύρω στα 30? και καθάρισες!
FILIM0N Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Τελικα πηρα το LG Electronics GSA-H55N (GSA-H55NRBBB). Τα SATA τα κραταω για τους σκληρους! Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.