xalva Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει software αλλά μόνο hardware. απλά για να είστε νομικά καλυμμένοι, καλό θα είναι να εγκαθιστάτε συμβατά Windows με αυτά της αρχικής αγοράς. Η Microsoft επιτρέπει να κάνεις downgrade ένα λειτουργικό μόνο όμως στην αντίστοιχη έκδοση π.χ με Vista Business μπορείς να βάλεις XP Pro.
metroplex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστω για ολα... βρηκα τελικα λυση με το nLite.. και εκανα και μια εγκατασταση τους καινουριους οδηγους.. ολα τελεια τωρα!!!!
Susi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Έχετε υπʼ όψη ότι (όσο ΠΑΡΑΛΟΓΟ κ εάν σας φαίνεται) έτσι χάνετε την εγγύηση!Σας το λέω, γιατί μου το είπε τεχνικός από κατάστημα, που του έθεσα την ίδια ακριβώς ερώτηση. Εδω φιλε μου, συγνωμη αλλα εχεις λαθος, γιατι μπορεις ανετα πριν το πας για service να περασεις το backup dvd το οποιο εχεις διμιουργηση πιο πριν εσυ με το εργαλειο backup που συνοδευει τον καθε φορητο.στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση και το πας οπως το πηρες.
caterpillar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εδω φιλε μου, συγνωμη αλλα εχεις λαθος, γιατι μπορεις ανετα πριν το πας για service να περασεις το backup dvd το οποιο εχεις διμιουργηση πιο πριν εσυ με το εργαλειο backup που συνοδευει τον καθε φορητο.στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση και το πας οπως το πηρες. Sumfwnw!Kai gw to idio 8a elega!Ti pio aplo...kai de to pairnoun prefa!
neopas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Φίλε μου αν πάθει τίποτα το σύστημα ενώ έχεις XP, κάνεις ένα restore με τα CD Που έρχονται με κάθε φορητό και τελείωσες αυτο ειναι σιγουρο? Νομιζω οτι διαγραφετε το partition
21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Το nLite κανει δουλεια, ωστοσο 'οδηγους' για ολα τα λειτουργικα παο οτι βλεπω προσφερει μονο η τοσιμπα..
santinistas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 an thelete na egkatastisete XP kai den fainetai o diskosmpeite sto bios kai allaxte tin parakato epilogi: Sata Native Mode > disabled proxorate stin egkatastasi twn XP kanonika vevaiotheite oti yparxoun oloi drivers mono Καλημερα,αφου ολοκληρωσουμε την εγκατασταση πρεπει να ξαναπαμε sto SATA και να κανουμε enabled???? Και πως βαζουμε τους drivers που εχουμε,απο usb???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
caterpillar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 αυτο ειναι σιγουρο? Νομιζω οτι διαγραφετε το partition Δεν διαγράφετε το partition ίσα ίσα στα επαναφέρει όλα στην αρχική τους κατάσταση! Το'χω δοκιμάσει δηλ και γι' αυτό το λέω ...
caterpillar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα,αφου ολοκληρωσουμε την εγκατασταση πρεπει να ξαναπαμε sto SATA και να κανουμε enabled???? Και πως βαζουμε τους drivers που εχουμε,απο usb????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τους drivers μπορείς να τους βάλεις όπως θες είτε από usb είτε από cd. Με τον κλασσικό τρόπο ... Τώρα για το αν θα πρέπει να το ξανακάνεις enabled τον sata δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια, αλλά κ έτσι να τον αφήσεις τι πρόβλημα έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.