Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Χθες είπα να βάλω τα πράγματα της υρδόψυξης πάνω στο PC, αφού μετά από 12+ ώρες λειτουργίας έξω από το κουτί δεν είχα διαρροές. Τα πράγματα που χρησιμοποίησα είναι τα παρακάτω: Tank/Pump: Laind DDC 12V με εξτρά το καπάκι για μισής ίντσας ρακόρ και εξτρά το καπάκι που την κάνει και Tank. Radiator: AirPlex XT360 Block: Eleven crusader water cooling block Transparent Fans: 3χ120x120x25 ανεμιστήρας Alphacool 19dBa Ήθελα οπωσδήποτε το ψυγείο να μην είναι χύμα έξω από το κουτί και σε καμία περίπτωση ακουμπισμένο από πάνω. Φωτογραφίες: Το ψυγείο είναι απόλυτα σταθερό και δεν κουνάει καθόλου, ούτε τρίζει. Πλέον είμαι στα 3,7GHZ Rock stable 1,51V (not real - bios) με θερμοκρασία σε Full Load (8 ώρες Orthos στους 60C). Παραπάνω δεν θέλω να πάω για να μην έχω υψηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης το PC δεν ακούγεται καθόλου. Η Zalman 9700NT έκανε αρκετή φασαρία. Τα πράγματα αγοράστηκαν από το κατάστημα του Unseen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 nice...kairos na alla3eis to sign sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ενοείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα πως θα βάλεις το block στο CPU έτσι? Στη φωτογραφία που βλέπετε με το block παίρνει είσοδο από το κεντρικό και το νερό φεύγει από το αριστερό. Αν έβαλα ανάποδα το block και έφευγε από τη δεξιά θα είχε διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Vasika oxi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Βασικά ναι ο 11 στα block που φιάχνει το ένα ρακόρ είναι πιο στενό ( το ρακόρ της εισόδου ) πρόσεξε το γιατί τα φιάχνει έτσι για να έχει μεγαλύτερη πίεση το νερό που μπαίνει στο block επίσης νομίζω πως δεν βλέπω τα ελατήρια από το block που αν δεν τα έβαλες μπαλτά άμεσος διότι μεταφράζονται σε κιλά πιέσεις και έχεις και πιθανότητες να σπάσεις το plexy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το ρακόρ της εισόδου είναι το μεσαίο. Οπότε το λύσαμε αυτό το θέμα. Όσο για τα ελατήρια στο block δεν μου είχε στείλει κάτι ο Unseen.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ναι αν η είσοδος έιναι στο μεσαίο ρακόρ τότε είσαι ok όσο για τα ελατήρια δύσκολο μου φαίνεται να τα ξέχασαν μπας και τα πέταξες στον χαμό με σωλήνες βίδες και όλα αυτά ? για καντού ένα τηλ να τον ρωτήσεις με τα ελατήρια θα πατάει πιο ωραία το block και δεν θα πιέζεις τόσο πολύ το board Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.