Evil_Skullman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Το προβλημα ειναι γνωστο σε οσους ειναι κατοχοι του παραπανω αντιγραφικου που για κακη μου τυχη ειμαι ενας απο αυτους. Προβλημα 1: Καθε φορα που θα βαλω μεσα ενα DVD το drive απο DVD-RW αναγνωριζεται απο τα WINDOWS ως CD-ROM. Τα καλα ερχονται... Προβλημα 2: Δε διαβαζει και δε γραφει DVD-R.Διαβαζει και γραφει μονο DVD+R. ΕΝΩ το site της NEC http://support.necam.com/optical/nd3550a.asp υποστηριζει οτι το καμαρι τους υποστηριζει απ'ολα. Λυσεις επι του θεματος: Αρχικα εκανα φλας το Drive κι εβαλα το τελευταιο Firmware της NEC to 1.07. Τιποτα. Αφαιρεσα το Imapi CD-ROM Windows burning software μηπως και δημιουργει καποια Conflict. Και παλι...Τιποτα. Διαβαζωντας forums συνηδειτοποιησα οτι το φαινομενο ND-3550a ειναι παγκοσμιο. Καπου διαβασα οτι καποιος αλλαξε καλωδιοταινιες και λυθηκε το προβλημα του. Μπορει να φταιει αυτο?(αν και δεν το νομιζω) Δεν ξερω τι αλλο να κανω εκτος απ'το να το πεταξω απ'το μπαλκονι...Ελπιζω να εχετε καμια ιδεα..
kostasSTi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Γενικότερα έχουν εμφανίσει πρόβλημα τα nec. Εμένα μου μείνανε 2 στα χέρια (4550Α) και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο. Το ένα άρχισε να μη διαβάζει cd-dvd αλλά τα έγραφε. Κάποια στιγμή σταμάτησε και να γράφει... Το δεύτερο άρχισε να μου γράφει προβληματικά δισκάκια αλλά το παράτησα. Δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του μιας και δεν είναι στο βασικό μου pc. Πήρα ένα samsung κι ένα pioneer και μέχρι στιγμής είναι και τα δύο καλά...
Evil_Skullman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω Κωστα...Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια?
poulitsa3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μάλλον όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα με το NEC DVDRW ND 3550A Εγώ για 1,5 χρόνο δεν έιχα κανένα πρόβλημα λειτουργίας μέχρι που αποφάσισα να κάνω ένα format για να στρώσει ο υπολογιστής... Τώρα το NEC δεν "διαβάζει" τα DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.