Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Laptop

psychology600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι στη φαση αναζητησης laptop ειχα καταληξει στον pavilion 9542 ο οποιος με καλυπτε αρκετα βλεπω ομως πως δεν υπαρχει πια και απο οτι ακουω δεν θα ξαναβγει τα χρηματα τα οποια διαθετω ειναι γυρω στα 1200 ευρω και ζηταω οτι καλυτερο μπορω να εχω!δεν εχω προβλημα αν θα ειναι 15αρα η 17αρα η οθονη ετσι και αλιως δεν θα βγαινει συχνα απο το σπιτι!Επισης να πω πως σημερα καπου πηρε το ματι μου εναν fujitsu siemens amilo xi2428mlr με πολυ καλα χαρακτηριστικα και 3 χρονια εγγυηση ποια η γνωμη σας;ολες οι προτασεις ειναι δεκτες!ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

To fujitsu amilo xi2428mlr το αγόρασαν τρείς φιλοι μου . Είναι πολύ καλη προσφορά . Απλα πολλά fujitsu ζεσταίνονταν υπερβολικά . Απ όσο μου έχουν πει οι φίλου αυτό δεν ζεσταίνεται και με τρία χρόνια εγγύηση είναι πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος κατοχος του συγκεκριμενου λαπτοπ ωστε να με βοηθησει η καποιος που να γνωριζει καλυτερα την fujitsu siemens?καθε προταση ειναι δεκτη!

Δημοσ.

Φιλαράκι, αν θέλεις την άποψή μου, αγόρασε Toshiba. Εγώ Toshiba έχω...

Την προηγούμενη βδομάδα, έβγαλε το media markt μια προσφορά ενός toshiba satellite με τα εξής χαρακτηριστικά:

2GB επεξεργαστή, 2GB μνήμη, 200 GB σκληρό, 256 κάρτα γραφικών,15,4 οθόνη...

+δώρα: Τσάντα, ποντίκι, usb hub, και σκληρό δίσκο slim 200 GB

όλα αυτά 1099?.

Ξέρω πως φαίνεται σαν να κάνω διαφήμιση, αλλά σκέψου το.

Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία.

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα αν μπορεις να αποφυγεις το φουτζιτσου απεφυγε το και παρε κατι αλλο σε τοσιμπα η σονυ.

το τι θα σου βγει το μηχανημα ειναι σχετικο και τυχερο,οποτε οκ υποκειμενικος παραγοντας

αλλα το σερβις της και η αντιπροσωπεια της ειναι αντικειμενικα οτι χειροτερο.

βεβαια εχεις τα 3 χρονια εγγυηση, αλλα και παλι αν ειναι να σου βγαλει προβλημα και να περασει 1 μηνα μεσα η και παραπανω ειναι κριμα.

ας μας απαντησει καποιος που το εχει για πιο εμπεριστατωμενη αποψη,επειδη εγω προσωπικα ειναι προκατυλλημενος με τα εν λογω μηχανηματα λογω κακης προιστοριας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...