xpapias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πριν κανά 5μηνο αποφάσισα να μεταβώ από τον ΟΤΕ σε 2play ώστε να έχω εκτός από γρήγορο internet και χαμηλό λογαριασμό τηλεφώνου. Όλα εντάξει με το internet, ακόμα και αν δεν πιάνω τελικά τις ταχύτητες που μου υπόσχονταν, ώσπου ήρθε αυτή η ρημάδα η καταιγίδα. Για άλλη μια φορά, 3η μέσα σε ένα μήνα, κόπηκε το ρεύμα στην περιοχή μου. Μαζί και με το ρεύμα ...χάσαμε και τη γραμμή του τηλεφώνου. Κάθε, μα κάθε φορά, που έχουμε διακοπή πάντα τα ίδια - η γραμμή νεκρή - και ας έρχεται πάλι το ρεύμα μετά απο κανά τέταρτο. Ωσπου ήρθε η ώρα να παραγγείλω τα σουβλάκια. Πήρα αναγκαστικά από το κινητό μου. Η κοπέλα που πήρε την παραγγελία ακουγόταν σχετικά δύσπιστη. Πέρασε κανά μισάωρο, η αγωνία στο ζενίθ αν τελικά με πίστεψαν ή νόμιζαν ότι έκανα πλάκα, ώσπου ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι. Ανακούφιση γενικά, πεινούσα και αρκετά, έδωσα στον τύπο καλό πουρμπουάρ μιας και δουλεύει ο άνθρωπος μέσα στη βροχή.. Ώσπου άνοιξα το πακέτο. Μετράω τα καλαμάκια, 9 αντί για 10! ... Τι θα γίνει ρε γαμώτο; Δουλεύει τίποτα σωστά σ'αυτή τη χώρα; Είναι δυνατό το έτος 2007 να κόβεται το ρεύμα με την πρώτη ευκαιρία; (Θα παραβλέψω τις πλημμύρες, τα χαλασμένα φανάρια και τον εγκλωβισμένο κόσμο που έβλεπα στην τηλεόραση). Αλλά και οι ιδιώτες από τη Forthnet μέχρι ...το σουβλατζή της γειτονιάς, γίνεται να μας έχουν καβαλήσει τόσο άσχημα; (Συγχωρέστε με για το χαοτικό τρόπο σκέψης μου, αλλά έχω αγανακτήσει με αυτά που βλέπω...)
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ήθελα να παραγγείλω μια μέρα τρεις μερίδες κεμπάπ απ'ένα φαγάδικο εδώ κοντά. Η κάθε μερίδα έχει 3 καλαμάκια κεμπάπ και πατάτες. "-Ναι,θα ήθελα τρεις μερίδες κεμπάπ. -Τρεις μερίδες κεμπάπ? -Ναι. -Τα καλαμάκια ε? -Εεε,ναι... -Έγινε,ευχαριστούμε" Και μου έρχεται ο διανομέας και είχε 3 σουβλάκια κεμπάπ μέσα αντι για 3 μερίδες! Τη βουτάς απ'τα μαλλιά και την κοπανάς στον τοίχο?
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι μια φορά που παραγγείλαμε από ένα οβελιστήριο ,πήρα και μια μερίδα σις κεμπάπ για μένα η οποία σύμφωνα με τον κατάλογο περιείχε 2 πίτες,4 τεμάχια σις κεμπάπ,ντομάτα,τζατζίκι,κρεμμύδι,μαιντανό και ντομάτα ψητή.Τους είπα να μην βάλουν μέσα μαιντανό,κρεμμύδι και ντομάτα ψητή μιας και δεν μ' αρέσουν..τίποτα το τρομερά δύσκολο.Περίμενα λοιπόν,περίμενα,περίμενα και τελικά ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση(1η μαλακία).Τέλος πάντων πληρώνω φεύγει το παιδί,ανοίγω το κουτί/συσκευασία τέλος πάντων πώς το λένε(το οποίο δεν ήταν κατάλληλο για μερίδα!!) και βλέπω πώς δεν είχε πατάτες ούτε ντομάτα(2η μαλακία)!!Τώρα δεν ξέρω αν μπερδεύτηκαν ή όχι πάντως δεν τους ζήτησα και τίποτα τρομακτικό.:devil: Αλλά όπως τα λέει και ο xpapias τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.Τόσα και τόσα κωμικά συμβαίνουν.Θυμήθηκα αμέσως ότι με το παραμικρό χιόνι,τόσο δα κλείνουν τα σχολεία λες και έρχεται η συντέλεια του κόσμου(όχι ότι με χαλάει)αλλά γενικά όπως είπα συμβαίνουν πολλά κωμικοτραγικά γεγονότα.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 15 λεπτά διακοπή; Καλά είναι. 3,5 ωρίτσες εδώ.
chill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Από τις 12 το πρωί χωρίς ρεύμα....μόλις τώρα κατάφερα να ανοίξω το pc χωρίς προβλήματα.... Να μην σας πω ότι μεσημεριανό έφαγα λίγο πριν τα μεσάνυχτα όπου ήρθε πάλι το ρεύμα για κανένα τέταρτο και κατάφερα να κάνω μια πατατιά στα γρήγορα την οποία σημειωτέων καταβρόχθισα με συνοδεία κεριών.... Ωραία μια από τις 2 μέρες του πολύτιμου ΣΚ μας πήγε στράφι....
TonyMontana Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 από τέτοια παραδείγματα άλλο πράγμα... ώρες ώρες μου φαίνεται πως ζούμε χωρίς να σκοτωνόμαστε σαν ζώα από καθαρή τύχη... κανείς δεν έχει όρεξη να κάτι οτιδήποτε σωστά. μακάρι να έβρισκα ένα τέτοιο τόπο που να μπορώ να προσφέρω και να απολαμβάνω αντίστοιχα και χέστηκα για τον ήλιο μας και τις μαλακίες μας. τι να κάνεις χρωστάει πολλά ο κοσμάκης. αμόρφωτοι δούλοι της πιστωτικής κάρτας..
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Κύπρο έχουμε ότι ναναι πρόβλημα με το ίντερνετ, όταν έχουμε καταιγίδες. Έτσι και γίνει κάνας χαλασμός Πάφο, κόβεται το ίντερνετ σχεδόν σε όλες τι πόλεις. Λογικά εκεί θα πρέπει να βρίσκεται ο κεντρικός κόμβος? Όσο για το φαγητό? Υπάρχουν και τα τυχερά. Παραγγέλνω από τα Έβερεστ, 1 γεύμα club σάντουιτς με Fanta. Μου φέρνουν το πακέτο, μου φαίνεται λίγο βαρύ, το ανοίγω και μέσα είχε 3 γεύματα club σάντουιτς (εγώ χρεώθηκα το ένα μόνο). Σαν καλό παιδάκι και συχνός πελάτης τους πήρα να τους πώ το λάθος. Μου ευχήθηκαν καλή όρεξη και ότι θα προσπαθήσουν να μήν επαναληφθεί το λάθος! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! PS: Ποτέ δεν χορταίνω να ακούω/διαβάζω αντί για σουβλάκι, καλαμάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.