Προς το περιεχόμενο

Πληρώνω 2048 και έχω 768!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατευθείαν 121. Το 134 δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Δήλωσε λάθος ταχύτητα συγχρονισμού και θα στο φτιάξουν από την βλαβοδιαχείριση.

Δημοσ.
Το ρούτερ μου δίνει στο status (πριν και μετά από reset και επαναπληκτρολόγηση username & password):

Stream Type Actual Data Rate

Up Stream 188 (Kbps.)

Down Stream 765 (Kbps.)

Στο tools.otenet.gr μου γράφει ότι το S1 έληξε στις 20/10 (Σάββατο) (ενώ με διαβεβαίωναν πως αυτό είχε γίνει την Παρασκευή, χμ!) και από τις 20/10 ενεργοποιήθηκε το S3. Σύμφωνα με τη σελίδα τους, πάντα.

Λοιπόν; Τί κάνω από την πλευρά μου (αν είναι εδώ το πρόβλημα); Δε βλέπω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις... Να σημειώσω ότι οι τεχνικοί του ΟΤΕ μου είπαν ότι δε χρειάζεται ΚΑΜΙΑ ρύθμιση στο router από μέρους μου... Ελπίζω να μη χρειαστεί να αλλάξω κάτι και μετά μου ζητήσουν τα ρέστα...

Όσο για το 2 ώρες που λες... Εμένα μου είπαν 2-3 μέρες όταν έκανα την αίτηση. :-(

Κανε αυτο που ειπες τον Δεκεμβριο να σωθεις.

Δημοσ.

file egw mias kai exw kanei 2 anabathmiseis stin grammi mou tha sou pw to eksis....afou exeis otenet...prepei na pareis prwta ton ote na tous peis oti thes na tin kaneis 2 mbit pou sinithos pernei 2-3 meres analoga me ton forto ergasias...se mena dld sta xania pire ligotero apo 2 meres...kai OTAN ginei i anabathmisi apo ton ote tote perneis ton ISP sou dld tin otenet kai tous les na sou kanoun tin anabathmisi. an twra ta exeis kanei etsi ta bimata kai eksakoloutheis na min exeis 2mbit...tote mapa to karpouzi i kapios apo tous 2 den sou exei kanei tin anabathmisi i eiparxei kapio texniko problima...

Δημοσ.

Δευτέρα πήρα τηλέφωνο στο 121 και αφού μετά απο πολλές προσπάθειες (κλασικά), τελικά τους βρήκα, τους είπα ξανά όλη την ιστορία και ότι το router μου είναι ακόμα στην παλιά ταχύτητα... Μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Πέμπτη έστειλα e-mail στην ΕΕΤΤ και τους εξήγησα το πρόβλημα... Σήμερα Σάββατο ακόμα τίποτα.

Τί άλλο να κάνω εκτός από το να περιμένω; Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Πόσες μέρες χρειάζεται η διαδικασία για να κινηθεί;

(Α, μη μου αρχίσει κανείς τα λινκς στο "η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια"...)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...