sT@vr0z Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Παιδες μια ευκολη ερωτηση για σας Εχω αγορασει χωρο και domain sto internet και μολισ εγκατεστησα μια template μεσα απο joomla. Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να επεξεργαστω την template αυτη στο dreamweaver μου.Θελω να αλλαξω το backround αλλα πως δεν μπορω να το βρω με τιποτα.Help?
ClipShare Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πρεπει να επεξεργαστεις ενα ".css" αρχειο (stylesheet), που θα υπαρχει μαλλον καπου μεσα στο template. Ο κωδικας για το background, πιθανοτατα δηλωνεται εκει, καπως ετσι: background: url('...blah blah..
sT@vr0z Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα δεν υπαρχει τροπος να βλεπω ολο το site σε desigh mode?Οπως εκανα παλια με html γιατι δεν ξερω να γραφω κωδικα.
redxiii Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Άμα δεν ξέρεις να γράφεις κώδικα είναι δύσκολα τα πράγματα.. Δε νομίζω να γίνεται
SocialNetUsr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 χωρίς κώδικα η παραμετροποίηση του δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα (όχι ότι δεν γίνεται) να ξέρεις ότι αν το βάλεις σε design mode τα δυναμικά κομμάτια δεν θα τα εμφανίζει....
sT@vr0z Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 οκ τουλαχιστον αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει σε αυτο? Εβαλα το phpbb3 forum ολα καλα.Αλλα πως μπορω να το κανω να τρεχει μεσα στην αρχικη μου σελιδα?
kazanas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Psakse ligo paliotera 8emata to exoun xanarwtisei auto..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.