Προς το περιεχόμενο

core 2 duo sta 3 - quad core sta 2,4??

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera thelo na ftiaxo ena kainourgio pc kurios gia gaming kai eimai metaxu ton exis 2 epexergaston core 2 duo sta 3ghz me fsb sta 1333 i quad core sta 2,4 me 1066 fsb???taxutita i purines??:eek: parakalo opoios xerei na pantisei thanx

Δημοσ.

εγώ ψηφίζω ταχύτητα, άλλωσε (τουλάχιστον τώρα) πολύ λίγες εφαρμογές/παιχνίδια μπορούν να εκμεταλευτούν καλά τους τετραπύρινους.

αν θες και την συβουλή μου, καλύτερα πάρε έναν 4400 με 100ευρά που φτάνει στα 3,0 με μία ψυκτρα των 30ε.

δεν αξίζει να δώσεις 250 ε για cpu.

Δημοσ.
χεχε ευχαριστώ φαντάσου δηλαδή πόσο θα φτάνει ο 3άρης με υδρόψυξη....

O 3aris ftani 4.0Ghz me watercool.

+1 gia E4400@2Ghz.

Δημοσ.

O E6850 Παει 4 με αέρα πια 4400 VD 6850 άνιση μαζί μεγαλύτερη catche ο 6850 ;) Εγώ προσωπικά τον quad θα έπαιρνα η τιμή του είναι πολύ καλή και δεν βλέπω λόγο να είναι πίσω :-) οποτε Q6600 για μένα :-)

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά τον quad θα έπαιρνα η τιμή του είναι πολύ καλή και δεν βλέπω λόγο να είναι πίσω :-) οποτε Q6600 για μένα :-)

k bebea a3izi o quad alla oxi stin parousa fasi, meta ton ianouario

QX9775.gif

o 45nm quad core"Q9450" einai safos kaliteros apo ton simerino 65nm Q6600.

Δημοσ.
kalispera thelo na ftiaxo ena kainourgio pc kurios gia gaming kai eimai metaxu ton exis 2 epexergaston core 2 duo sta 3ghz me fsb sta 1333 i quad core sta 2,4 me 1066 fsb???taxutita i purines??:eek: parakalo opoios xerei na pantisei thanx

Τετραπύρηνο αξίζει να πάρεις μόνο αν ασχολείσαι με encoding ή ειδικευμένες εφαρμογές που υποστηρίζουν 4 πυρήνες. Για όλα τα άλλα, π.χ. games, να προτιμήσεις C2D @ 3.0GHz

Δημοσ.

Eπίσης εξαρτάται και για πόσο καιρό θα κρατήσεις το pc.

Στο μέλλον οι τετραπύρηνοι θα είναι πολύ πιο αξιοποιήσιμοι απ'ότι τώρα.

Εγώ είχα αυτό το δίλημμα,και κατέληξα στον Q6600.Δεν το έχω μετανιώσει μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Αν βιάζεσαι πάρε ψευτοτετραπήρυνο. Αν μπορείς να περιμένεις ένα μήνα τοτε χαλαρά πήγαινε για ΑΜD phenom τετραπήρυνο...

Δημοσ.
Eπίσης εξαρτάται και για πόσο καιρό θα κρατήσεις το pc.

Στο μέλλον οι τετραπύρηνοι θα είναι πολύ πιο αξιοποιήσιμοι απ'ότι τώρα.

αυτο ακριβως.

αν αναβαθμιζεις καθε χρονο παρε το dual,αλλιως τον quad

τωρα αν σκεφτεσαι για 4ghz overclocks σιγουρα ανηκεις στην πρωτη κατηγορια:-) και μπορεις

να πας σε ενα 'μικροτερο' cpu

Δημοσ.

αν δεν εχεις συγκεκριμενο οριο χρηματων,εγω θα προτεινα τετραπυρηνο,αλλωστε μπορεις να τον ανεβασεις στα 3γιγα,αλλα η συνολικη εικονα του υπολογιστη σου να ειναι αναλογη.Αν ομως τιθεται θεμα χρηματων οπως στην δικη μου περιπτωση θα επαιρνα τον διπυρηνο και με τη διαφορα τον χρηματων θα εβαζα και εναν ραπτορα ωστε συνολικα να μην εχω καθυστερησεις I/O

Δημοσ.
k bebea a3izi o quad alla oxi stin parousa fasi, meta ton ianouario

QX9775.gif

o 45nm quad core"Q9450" einai safos kaliteros apo ton simerino 65nm Q6600.

Κι εγώ που ήθελα νέο κουτί τα Χριστούγεννα,να περιμένω δηλ. μέχρι το Γενάρη να πάρω "σωστό" τετραπύρινο αντί για τον Q6600;

Δημοσ.

Apo oti fenete nai...kai go esteila piso to Q6600 kai tha perimeno ton Q9450!!!an kai lene oti tha o/c pio duskola kai oti tha exei to 1333fsb san limit sto o/c...omos me mia X38 1600 o/c fsb tha einai sweet...stin xeiroteri perneis tote enan q6600 pou tha exei pesei arketa i timi tou.. ;)

Δημοσ.

+1 σε αυτα που ειπε ο liopyr στην πρωτη σελιδα.

Προτιμησε το διπυρηνο.

Μεχρι να μονταριστει το software θα εχει βγαλει αλλα παραθυρια ο ΒασιλΠορτας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...