nickb123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω photos απο διάφορα μερη και θε΄λω να κανω ενα DVD ΜΕ ΜΕνου που καθε μενου να πεζει το αντιστοιχο slide show me effectes και μουσικη.. ειχα το ulead dvd creator ΑΛΛΑ πολυ βαρη προγραμμα και επισης οταν δημιουργουσε τα περασματα απο εικονα σε εικονα ουσιαστικα εφτιαχνε ενα αρχειο VIDEO και οι φωτογραφίες χαναν λιγακι την ποιοτητα τους σε σχεση με την ψηφιακή μηχανη..θελω δηλαδη τα αρχεια να προβάλλονται στην ποιοτητα τους χωρις να χάνουν.. Οποιος ξέρει καποιο σχετικό προγραμμα η εχει δουλέψει ας μου πει... σας ευχαριστώ πολυ..!
gadg3takias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και το PowerDirector της Cyberlink αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου για να σου πω εντυπώσεις...
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομίζω να μπορέσεις να δεις φωτό στην tv (υποθέτω το dvd το κάνεις για να το βλέπεις στην tv, σωστά χωρίς να χάσεις ποιότητα. Όσο καλή και να είναι η φωτό, μια οθόνη τηλεόρασης (κυρίως crt) θα την δείξει φτωχή.
evansdimo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εγω χρησιμοποιω το Microsoft Photo Story και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
vassar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και το PowerDirector της Cyberlink αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου για να σου πω εντυπώσεις... Συμφωνώ με το Power Director 6 της Cyberlink, φοβερό πρόγραμμα που σε μετατρέπει σε πραγματικό σκηνοθέτη και είναι και απλό στη χρήση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.