ManosBar13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν,παίρνω τα πράγματα από την αρχή... Παίρνω το MacBook Pro μου στην τσάντα και δώστου για το σπίτι ενός φίλου μου...Τελειώνει η μπαταρία του,ενώ δούλευε κανονικά,και χωρίς Shut Down του κλείνω το πορτάκι... Κάποια στιγμή που αποφάσισα να πάω σπίτι,το βάζω στο ρεύμα,το ανοίγω,όλα μια χαρά...Μου δείχνει ότι η μπαταρία είναι στο 13% ενώ ξυπνάει από το hybernate.Και εκεί που είμαι έτοιμος να αρχίζω να κάνω τη δουλειά μου,παρατηρώ το φωτάκι στο πλάι (του ρεύματος) να είναι πράσινο,και όχι πορτοκαλί όπως θα έπρεπε(όταν φορτίζει) και να μου βγάζει μια εικονούλα με μια μπαταρία και ένα Χ πάνω στη μπάρα,ενημερώνοντας με ταυτόχρονα ότι "No Batteries Available"... Έβγαλα και ξαναέβαλα τη μπαταρία τίποτα...Έκανα ό,τι λέει στο site της Apple πάλι τπτ! Καμιά βοήθεια;
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Νομιζω ειναι κλασσικο προβλημα της μπαταριας του MB και του MBP. Παρε τηλ την rainbow ,θα σου στειλουν μια φορμα να συμπληρωσεις και μετα θα πρεπει να στειλεις ολο το μηχανημα (οχι μονο τη μπαταρια) και σε 5-15 εργασιμες μερες θα στο εχουν στειλει πισω. Ελπιζω να εισαι Αθηνα ή Θεσσαλονικη για να μη χρειαστεις να πληρωνεις μεταφορικα.
ManosBar13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν το αγόρασα από τη Rainbow το μηχάνημά μου.Θα μπορέσει να μου δώσει καινούρια μπαταρία ασχέτως που δεν το αγόρασα από εκεί;
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν το αγόρασα από τη Rainbow το μηχάνημά μου.Θα μπορέσει να μου δώσει καινούρια μπαταρία ασχέτως που δεν το αγόρασα από εκεί; Ναι,αυτος ειναι ο επισημος εισαγωγεας και αντιπροσωπεια της Apple στην Ελλαδα. Ειναι εντος εγγυησης??
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Αν τον εχεις πανω απο 1 χρονο ειναι εκτος εγγυησης..
assaya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Το είχα πάθει και εγώ αλλά μετά από λίγο πάντα έφτιαχνε. Αν μπορείς περίμενε λίγο μπας και.
ManosBar13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Είναι από τις μπαταρίες που η Apple περιέχει στο Exchange Program της. https://support.apple.com/macbookpro15/batteryexchange/ Λογικά και από το σπίτι δεν θα μπορώ να το κάνω;!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μην ανησυχείς καθόλου, ειδικά για την μπαταρία και επειδή ήταν προβληματικές σου την αλλάζουν μέχρι και τα δύο χρόνια. Δες εδώ: http://www.rainbow.gr/apple/tech_info/battery5_2007.html Πάρε τηλέφωνο και κανόνισέ τα. Εγώ επειδή είμαι από επαρχία ΔΕΝ μου ζήτησαν όλο το μηχάνημα. Απλά έστειλα μπαταρία και μου έστειλαν καινούρια. Το macbook μου ήταν εκτός της εγγύησης του πρώτου χρόνου αλλά μέσα στα δύο. Αν τον πήρες από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της rainbow όλα θα πάνε έτσι στα σίγουρα. Αν όχι δεν είμαι σίγουρος. Καλή τύχη!
NiCk_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 http://www.apple.com/support/downloads/batteryupdate13.html Download to teleutaio firmware update gia tis mpataries ton Macbook Pro 15'' ... Gia mena ekane thaumata .. Elpizo na voithisei kai esena
ManosBar13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Το μηχάνημα είναι αγορασμένο από Αμερική,είναι 1 χρόνο και 2 μήνες,άρα εκτός εγγύησης... Το update της μπαταρίας το έχω κάνει όπως και το Firmware του MBP... Αύριο θα περάσω να κάνω μια ερώτηση στο Applestore(?) στη Στουρνάρη...Αλλιώς θα έχω ένα MacDesktop Pro για τους επόμενους μήνες!! :(
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Φϊλε, μου καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση εφόσον έχεις την απόδειξη. Δες εδώ: http://www.rainbow.gr/apple/repairs.html
ManosBar13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πέρασα από τη Στουρνάρη και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω νέα μπαταρία,αρκεί να δείξω ότι είναι από αυτές που χρειάζονται επισκευή...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να τρέχω στο Ν.Κόσμο... Προσπαθώ 1 τέταρτο τώρα να πιάσω γραμμή να ρωτήσω αν χρειάζεται απόδειξη αλλά συνέχεια μιλάει...:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.